Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Εδώ και πολλά χρόνια, έχει ξεκινήσει μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη αποδόμηση, του Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους μας!


 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής

 

 

Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Ο καταξιωμένος συγγραφέας Μίλαν Κούντερα, περιγράφει την αποδόμηση ενός Έθνους-Κράτους με τα παρακάτω γλαφυρά, απλά και κατανοητά λόγια :

<<Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα Έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του. Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του, τη γλώσσα του και τη θρησκεία του. Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να φτιάξει νέα Παιδεία, να επινοήσει μια νέα θρησκεία... Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός ώστε αυτό το Έθνος να ξεχάσει ποιο είναι και ποιο ήταν. Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του, θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα>>!.

Αυτά τα συγκλονιστικά και αποκαλυπτικά λόγια του Μίλαν Κούντερα (για την αποδόμηση ενός Έθνους-Κράτους), ταιριάζουν απόλυτα και στο δικό μας, Ελληνικό Ορθόδοξο Έθνος!.

Γιατί, εδώ και πολλά χρόνια έχει ξεκινήσει μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη αποδόμηση του Έθνους μας!.

Χρονολογικά η σχεδιασμένη αυτή αποδόμηση του ένδοξου Ελληνικού 'Έθνους, έχει ως εξής :

. Το 1982, επί Κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου, στη Βουλή των Ελλήνων, με μια μεταμεσονύχτια τροπολογία καταργήθηκε το ευφυέστατο πολυτονικό σύστημα με τα δύο πνεύματα (ψιλή, δασεία) και τα τρία τονικά σημάδια (περισπωμένη, οξεία, βαρεία), που προάγει την κριτική σκέψη των μαθητών και αντικαταστάθηκε από μονοτονικό σύστημα, που έχει μόνο ένα τόνο (την οξεία) και δεν προσφέρει τίποτα στους μαθητές!.

. Το 1986, πάλι επί Κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου, ψηφίστηκε ο αντιχριστιανικός νόμος 1609/1986, που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις και από τότε μέχρι σήμερα, έχουν δολοφονηθεί πάνω από 11 εκατομμύρια έμβρυα (μια ολόκληρη Ελλάδα πήγε χαμένη)!.

. Το 2000, επί Κυβερνήσεως του κ. Κώστα Σημίτη, ξεκίνησε το ξήλωμα της ένδειξης : Χριστιανός Ορθόδοξος (Χ.Ο) από τις Αστυνομικές Ταυτότητες και την ένδειξη (Χ.Ο) την αποτελείωσε με νόμο ο κ. Κώστας Καραμανλής, όταν ανέβηκε στην εξουσία το 2004!.

. Την περίοδο 2000-2004 (δεύτερη περίοδο Σημίτη)

γράφτηκαν από επίορκους (μασόνους και σιωνιστές) εκπαιδευτικούς, τα νέα άθεα, αντιχριστιανικά και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας για τους μαθητές του Δημοτικού και για τους μαθητές του Γυμνασίου (όχι του Λυκείου), επιλέγοντας επίτηδες αυτές τις μικρές ηλικίες, για να περάσουν πολύ ευκολότερα τα ανθελληνικά και άθεα μηνύματα τους!.

. Το Σεπτέμβρη του 2006, επί Κυβερνήσεως του κ. Κώστα Καραμανλή, μπήκαν στις αίθουσες διδασκαλίας (τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου), τα άθεα, ανθελληνικά και Νεοταξικά βιβλία γλώσσας, τα οποία μέχρι και σήμερα υπάρχουν μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας,, μετατρέποντας τους μικρούς μαθητές μας (κατά παράβαση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος) σε σύγχρονους γενίτσαρους (χωρίς αγάπη για την Πατρίδα και χωρίς πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας)!.

. Το 2015, επί Κυβερνήσεως του κ. Αλέξη Τσίπρα, μειώθηκαν η ύλη και οι ώρες της διδασκαλίες των Αρχαίων Ελληνικών για τους μαθητές του Γυμνασίου. Και το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών εξαιρέθηκε από τα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα, οπότε η ώρα διδασκαλίας του μαθήματος αυτού, έχει μετατραπεί σε ώρα της χαράς του παιδιού!.

. Επίσης το 2015, αφαιρέθηκαν από τη διδακτέα ύλη της Ιστορίας , ο Μέγας Αλέξανδρος, η Γενοκτονία των Ποντίων και οι Περσικοί πόλεμοι!.

. Το 2017, επί Κυβερνήσεως του κ. Τσίπρα, μπήκαν τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο, τα επαίσχυντα βιβλία των Θρησκευτικών, που όλες οι θρησκείες διδάσκονται μαζί και ο Θεάνθρωπος Χριστός μας, εξισώνεται με τους θνητούς ηγέτες των άλλων θρησκειών!.

. Το 2019, που ανάλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας μας, ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης, διατήρησε οτιδήποτε ανθελληνικό και αντιχριστιανικό είχαν διαπράξει εις βάρος του Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους μας, όλοι οι προηγούμενοι ομόλογοι του και προχώρησε και στις δικές του ανθελληνικές και αντιχριστιανικές

πράξεις :

α) Κατάργησε την αργία των Τριών Ιεραρχών και κάθε 30 του Γενάρη που τους γιορτάζουμε, τα σχολεία είναι ανοιχτά και οι μαθητές κάνουν μάθημα, οι δε Εκκλησίες μας, Την Αγία Αυτή Ημέρα, είναι άδειες από μαθητές και δασκάλους!.

β) Κατήργησε στα σχολεία την έπαρση και υποστολή της γαλανόλευκης Σημαίας μας!.

γ) Κατήργησε τα δυο φύλα (άρρεν και θήλυ)!. Συγκεκριμένα με το Προεδρικό Διάταγμα 7/2023 τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των δυο φύλων, τη μετονόμασε : <<Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων>>!.

δ) Εισήγαγε τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού σχολείου και σαν να μην του έφθανε αυτό, προωθεί στα Δημοτικά σχολεία (που οι μικροί μαθητές έχουν την τάση να μιμούνται) την ΛΟΑΤΚΙ κουλτούρα! (αυτό είναι έγκλημα : ΝΤΡΟΠΗ! και ΑΙΣΧΟΣ!)

ε) Την 1/2/2024 έφερε προς συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων το επαίσχυντο νομοσχέδιο <<περί γάμου ομόφυλων ζευγαριών>>, που με την ψήφιση του, θα διαταραχθεί δυστυχώς ο αξιακός κώδικας την Ελληνικής Κοινωνίας!.

Και επειδή το αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας, αποτελεί βδέλυγμα στα μάτια Του Τριαδικού Θεού μας(Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης), ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης που επιχειρεί να θεσμοθετήσει "γάμο" μεταξύ ομοφυλοφίλων, βλασφημεί και αντιτίθεται στο θέλημα Του Υψίστου μας και θα δώσει λόγο προς Αυτόν!!!.

Φίλοι μου, Καλοί και Αγαπημένοι!

Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, θέλω να σας πω και αυτά τα τελευταία λόγια!. Και σας παρακαλώ να τα κρατήσετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας!

Με όσα, σας παρουσίασα παραπάνω, γίνεται ολοφάνερο ότι τα κόμματα που συμμετείχαν στην αποδόμηση και απογύμνωση του ένδοξου Έθνους μας, όλα αυτά τα χρόνια είναι τρία :

Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ!.

Εάν πραγματικά Φίλοι μου, αγαπάτε την ΕΛΛΑΔΑ μας και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, γυρίστε για ΠΑΝΤΑ την "πλάτη" σας, σε αυτά τα τρία κόμματα!.

Μη τα ψηφίζετε ξανά!.

Να τα εξαφανίσετε από το πολιτικό στερέωμα, πριν αυτά προλάβουν να εξαφανίσουν για πάντα, ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!.

Θα με ρωτήσετε όμως :

Και ποια κόμματα να ψηφίσουμε?.

Σας λέω με παρρησία!

ΚΑΝΕΝΑ, από τα υπάρχοντα κόμματα στη Βουλή, ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ!.

Το κόμμα αυτό, (το πιστεύω ακράδαντα) είναι ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ!.

Το κόμμα αυτό, στην ουσία δεν είναι κόμμα (γιατί το κόμμα διαιρεί), αλλά ΚΙΝΗΜΑ!.

Η επίσημη ονομασία του (που εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο) είναι :

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα : "ΝΙΚΗ"!!!!!!!!!.

Ο Πρόεδρος της "ΝΙΚΗΣ" είναι ο κος Δημήτριος Νατσιός, ο ηρωικός και φλογερός Δάσκαλός από το Κιλκίς, που με την πρώτη έβαλε τη "ΝΙΚΗ" στη Βουλή (και αυτό είναι ένα θαύμα)!!!.

Και θα γίνει και άλλο θαύμα!.

Σύντομα, ο Θεόπνευστος Δάσκαλος, Δημήτριος Νατσιός, θα ανεβάσει τη ΝΙΚΗ στην κορυφή!.

Και η "ΝΙΚΗ", (ως μια σύγχρονη φτερωτή ΝΙΚΗ) θα κυβερνήσει την Ελλάδα μας και ο Πρόεδρος της, Δημήτριος Νατσιός, ως Πρωθυπουργός και ως άλλος σύγχρονος Καποδίστριας, θα επαναφέρει το λαβωμένο και ντροπιασμένο Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μας, στην αρχική του αίγλη!!!.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Υ.Γ Ο Πρόεδρος της "ΝΙΚΗΣ" κ. Δημήτριος Νατσιός, ως μάχιμος Δάσκαλος κατακεραύνωσε και συνεχίζει και σήμερα μέσα στην Ελληνική Βουλή να κατακεραυνώνει, ΤΑ ΑΘΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ και έχει γράψει για αυτά τα άθεα βιβλία ένα καταπληκτικό βιβλίο με τίτλο : ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

Αυτός είναι ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτριος Νατσιός!.

Ένας Πρόεδρος, αλλιώτικος απ' όλους τους άλλους Προέδρους της Ελληνικής Βουλής!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)