Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΥΛΟΥ! Η ΝΕΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!

 ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 
ΓΙΑ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΥΛΟΥ!
Η ΝΕΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!

η αφίσα του Συνεδρίου με πλήθος κρατικών χορηγών 
Η αφίσα του Συνεδρίου με πλήθος κρατικών χορηγών

Ένα διεθνές Συνέδριο οργανώνεται από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών  (ULB) στις 15 και 16 Μαίου στο οποίο θα συμμετάσχουν οι οπαδοί της ιδεολογίας του είδους/φύλου από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Ο ίδιος ο τίτλος του συνεδρίου είναι ενδεικτικός: « Habemus Gender ! Déconstruction d’une riposte religieuse” δηλαδή “Έχουμε φύλο! Η αποδόμηση ενός θρησκευτικού κατεστημένου”. Το  δημόσιο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών, που ιδρύθηκε από τον ελευθεροτέκτονα Theodor Verhaegen και που ιστορικά οφείλει τη διεθνή του φήμη ως αντιμαχόμενο τον χριστιανισμό, με τη διοργάνωση αυτού του συνεδρίου φιλοδοξεί και πάλι να αντιπαρατεθεί με το χριστιανικό αξιακό κώδικα. Οι διοργανωτές δεν κρύβουν ότι υπερθεματίζουν όχι μόνο τις φεμινιστικές διεκδικήσεις αλλά και τους αγώνες τους για την εμπέδωση και δικαίωση της ομοφυλοφιλίας ενάντια στις αντιλήψεις της Εκκλησίας. Αυτό το συνέδριο συνδιοργανώνεται και από την Ομοσπονδία Φίλων της Κοσμικής Ηθικής που επίσης αντιτίθεται σε κάθε μορφή θρησκευτικής παιδείας.

Η στρατηγική για την αξιοπιστία τέτοιου είδους συνεδρίων είναι πάγια: οι εισηγητές θα είναι στρατευμένοι πανεπιστημιακοί της θεωρίας του είδους οι οποίοι με το ακαδημαικό τους κύρος θα επιχειρήσουν να πείσουν και να εντυπωσιάσουν το κοινό.
Το βιογραφικό των ομιλητών είναι ενδεικτικό.Ο David Paternotte είναι υπεύθυνος  του Εργαστηρίου των Φύλων και της Σεξουαλικότητας στο Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας του Ελεύθερου Παεπιστημίου Βρυξελλών (Atelier Genre(s) et Sexualité(s) de l’Institut de Sociologie de l’ULB). Έχει εργασθεί για τη Διεθνή Ένωση Ομοφυλοφίλων και Λεσβιών  (International Gay and Lesbian Association /ILGA) και για τη φλαμανδική κοινότητα του Βελγίου ως μέλος του δικτύου των ειδημόνων για τη λεσβιακή θεματική.
arton1031Η  Joke Swiebel, διετέλεσε ευρωβουλευτής  της Ολλανδίας ( 1999 έως το 2004). Kατά τη θητεία της , προήδρευσε της διακομματικής ομάδας του Ευρωπαικού Κινοβουλίου για τα δικαιώματα των LGBT (Lesbian Gay Bysexual Transexual). Aπό τη δεκαετία του 1960 υποστηρίχθηκε από το lobby των ομοφυλοφίλων και εργάσθηκε στην αντιπροσωπεία της Ολλανδίας στον ΟΗΕ από το 1988 έως το 1995, μια περίοδος πολύ κρίσιμη για την εμπέδωση της θεωρίας των φύλων /είδους και των διεκδικήσεων των LGBT από τον ΟΗΕ. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Αρχείων και Πληροφόρησης Ομοφυλοφίλων και Λεσβιών (IHLIA) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος του Μουσείου Gay.
Η Mary-Anne Case, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του  Chicago, είναι μια ακτιβίστρια των  LGBT που συμμετέχει σε πολυάριθμα συνέδρια και δημοσιεύσεις υπερ-LGBT σε όλον τον κόσμο.
Η Camille Robois θα εισηγηθεί εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο της Maryland στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών  LGBT.
Ο Γάλλος ακαδημαικός Eric Fassin, κοινωνιολόγος και καθηγητής στην Ecole Normale Supérieure.Προλόγισε την μετάφραση του βιβλίου   “Διαταραχή του φύλου ” Trouble dans le genre, το μανιφέστο της   Judith Butler. Ο ίδιος είναι ο εμπνευστής μιας περιώνυμης δήλωσης  : « Το πρόβλημα είναι η ετεροσεξουαλικότητα ως κανόνας.Πρέπει να δοκιμάσουμε ν΄αντιληφθούμε έναν κόσμο όπου η ετεροσεξουαλικότητα δεν θα είναι  νορμάλ.”
Eκείνο που ανησυχεί τον μικρόκοσμο αυτής της ελίτ είναι η κινητοποίηση που υπάρχει στην Γαλλία εναντίον της θεωρίας του είδους.Μια κινητοποίηση απροσδόκητη που δημιουργεί προσκόμματα στο σχεδιασμό και την επιβολή του όλου εγχειρήματος μέσα από την παιδεία και τον πολιτισμό.Όσο ενδυναμώνεται η αντίδραση της γαλλικής κοινής γνώμης τόσο παρτηρείται και σε άλλες χώρες η άρνηση της αποδοχής της νέας παγκόσμιας σεξουαλικής τάξης πραγμάτων.Λόγω αυτής της αντίδρασης έχουν επιστρατευθεί για την επιβολή της παγκόσμιοι οργανισμοί όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο ΟΗΕ.
Le-nouvel-ordre-sexuel
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της γαλλόφωνης Ομοσπονδίας Wallonie-Bruxelles,της COCOF και του Δήμου των Βρυξελλών αλλά και επίσημων θεσμών οι οποίοι όπως στην Γαλλία είναι υπέρμαχοι της θεωρίας του είδους /φύλων αλλά και θιασώτες του αντιχριστιανικού πνεύματος γενικότερα.
Η θεωρία του είδους υποστηρίζει ότι το βιολογικό φύλο δεν αποτελεί γεννετικό πεπρωμένο αλλά αποτέλεσμα επιλογής.Πρεσβεύει  τον αυτοκαθορισμό και αυτοπροσδιορισμό του φύλου ακόμη και δια της χειρουργικής επέμβασης.

Πηγή:  http://www.pentapostagma.gr/2014/05/%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD.html?utm_source=newletter&utm_medium=email&utm_campaign=%CE%94%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5+%CE%BC%CE%B5+%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CF%83%CE%B1%CF%82+%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7......#.U2jbQaIxhgg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)