TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεπουλούν την ελληνική ιθαγένεια έναντι χιλιάδων ευρώ ανά κεφάλι!…

Ξεπουλούν την ελληνική ιθαγένεια
 έναντι χιλιάδων ευρώ ανά κεφάλι!…
Ξεπουλούν την ελληνική ιθαγένεια έναντι χιλιάδων ευρώ ανά κεφάλι…
Θαυμᾶστε "Ἕλληνες"!
Ἀλήθεια, ποῦ βρίσκουν τά ὑπέρογκα ποσά ἐξαγορᾶς ὑπηκοότητος
 οἱ "πτωχοί καί ταλαιπωρημένοι" μετανάστες;
Ποιός τούς τά δίνει γιά νά ἀπεθνοποιήσουν τήν Ἑλλάδα;...ἔ;...

Δίνουν ελληνικές ταυτότητες ανετότατα κυρίως σε μουσουλμάνους ενώ ταλαιπωρούν τους ορθόδοξους Χριστιανούς στο υπουργείο εσωτερικών και αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Μεγάλη μάλιστα αραβική εταιρεία έχει καταφέρει να κάνει έλληνες όλους τους μουσουλμάνους -που δε μιλούν καν ελληνικά- υπαλλήλους της.

Είναι δραματική η κατάσταση των όσων συμβαίνουν στο υπουργείο που είναι υπεύθυνο για την ελληνοποίηση των αλλοδαπών. Ομαδούλες και παρεάκια στην επιτροπή από την οποία περνούν όλοι όσοι ζητούν την ελληνική ταυτότητα αποφασίζουν σύμφωνα με τις γνωριμίες τα μέσα και τα ανταλλάγματα.
Ενώ υπάρχει οδηγία με όρους και προϋποθέσεις για να πάρει κανείς την ελληνική υπηκοότητα που αφορά
- τα χρόνια διαμονής στη χώρα
-το ποινικό μητρώο
-το αν ο αιτούμενος είναι νυμφευμένος με ελληνικής υπηκοότητας πολίτη αλλάζει το όριο των χρόνων διαμονής
- βασική προϋπόθεση η χρήση της ελληνικής γλώσσας
δεν ακολουθούνται κατά γράμμα αυτές οι προϋποθέσεις.

Έτσι κάποιοι μέσα από το υπουργείο συνεργάζονται με εκπροσώπους αλλοδαπών οι οποίοι μεσολαβούν για την ελληνοποίησή τους.
Για παράδειγμα μουσουλμάνος από μεγάλη κατασκευαστική εταιρία αραβικών συμφερόντων στην Αθήνα, έχει μεσολαβήσει έναντι χιλιάδων ευρώ , για να πάρει ελληνική ταυτότητα για μουσουλμάνους που εργάζονται σε αυτήν την εταιρεία .
Οι συγκεκριμένοι μάλιστα δεν έχουν καμία ελληνική κουλτούρα δεν ξέρουν καν την ελληνική γλώσσα αλλά πληρώνουν αδρά για την πολυπόθητη ταυτότητα.
Έχουν απλώσει μάλιστα τα πλοκάμια τους και στο τμήμα αλλοδαπών που βρίσκεται στην οδό Αγίου όρους στο Μαρούσι . Με αυτόν τον τρόπο προχωρούν γρήγορα τις εκδόσεις καθαρού ποινικού μητρώου για όσους πλήρωσαν υπέρογκα ποσά και μπλοκάρουν από την άλλη την έκδοση ποινικού μητρώου για όσους δεν πλήρωσαν κάτω από το τραπέζι.
Όταν πληρώσουν το διαμεσολαβητή και εκείνος με τη σειρά του τακτοποιήσει τις πληρωμές στους αρμόδιους της επιτροπής τότε δίνεται η ημερομηνία στον ενδιαφερόμενο για να περάσει από το υπουργείο και να δώσει εξετάσεις στη «μιλημένη» επιτροπή . Το γεγονός ότι δεν ξέρει ελληνικά ο αλλοδαπός, δεν τους αφορά από την στιγμή που οι κατάλληλες συνεννοήσεις έχουν γίνει.
Από την άλλη πλευρά όμως οι ορθόδοξοι Χριστιανοί που μπορεί και να πληρούν τις προϋποθέσεις δεν έχουν καμία τύχη . Οι αιτήσεις τους ή απορρίπτονται ή ταλαιπωρούνται από έτος σε έτος ώσπου να περάσουν από την επιτροπή.
Ή επιτροπή αυτή της αγοραπωλησίας ελληνικής υπηκοότητας είχε διαπρέψει κυρίως επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ , όμως συνεχίστηκε και συνεχίζεται κι επί ΝΔ ενώ είχε δραστηριοποιηθεί έντονα επί υπουργίας Στυλιανίδη, Μιχελάκη. Τώρα πάλι μαθαίνουμε άρχισαν πάλι να δραστηριοποιούνται ακόμη περισσότερο από το παρελθόν.
Και είναι πολύ απλό να τα βρει κανείς αυτά τα στοιχεία αν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα του ξεπουλήματος της ελληνικής ιθαγένειας ,ζητάει την παρέμβαση του εισαγγελέα…


Πηγή: http://www.hellasforce.com/blog/xepouloun-tin-elliniki-ithagenia-enanti-chiliadon-evro-ana-kefali/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)