TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τό ἕνα κακό φέρνει τ' ἄλλο! Καί τζιχάντ καί ὁμοφυλοφιλία! Συγκλονιστική ἀποκάλυψη on camera! (βίντεο)


Τό ἕνα κακό φέρνει τ' ἄλλο!
Καί τζιχάντ καί ὁμοφυλοφιλία!
Συγκλονιστική ἀποκάλυψη on camera!
(βίντεο)

http://www.hellasforce.com/wp-content/uploads/2014/09/%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84-620x412.jpghttp://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/838442.jpg

Οι «Κοντσίτες» του Ισλάμ: 
Ηγέτης της ISIS στρατολογεί με «φετφά» νέους τζιχαντιστές για να τους βιάζει σε ομοφυλοφιλικά όργια! 
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από Ιρακινούς αξιωματούχους, ένας ισλαμιστής δολοφόνος της ISIS, ο οποίος αποκεφάλισε επτά ομήρους, δεν παραδέχθηκε μόνο την ενοχή του για τα φρικτά εγκλήματα αλλά αποκάλυψε τη σκοτεινή πλευρά της οργάνωσης, η οποία επιδίδεται σε «γάμους ομοφυλοφίλων» και σαδομαζοχιστικές ισλαμικές τελετουργίες!
Ο σφαγέας είναι ένας από τους 11 τζιχαντιστές που «στρατολόγησε» για να τους σοδομίσει ο «πρίγκιπας» της ISIS Abu Ala.
Μάλιστα ο Abu Ala έχει εκδώσει «φετφά», η οποία του επιτρέπει να «παντρεύεται» και να σοδομίζει νεοσύλλεκτους, υπογραμμίζοντας φυσικά ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σοδομίσει αυτόν.
Όπως αποδεικνύεται η ομοφυλοφιλία βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη του Ισλάμ: Οι βιασμοί ανδρών χρησιμοποιούνται ως βασανιστήριο αλλά και για σεξουαλική ικανοποίηση, ενώ σκοτώνουν όσους δεν αποδέχονται το σοδομισμό.
Η απίστευτη μαρτυρία επιβεβαιώνει ένα ντοκυμαντέρ που μεταδόθηκε από το κουρδικό κανάλι STERK TV, το οποίο ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές της ISIS βιάζουν άνδρες σε μια τελετή που αποκαλούν «γάμο».
Το ντοκυμαντέρ είχε καταγράψει τις μαρτυρίες τουλάχιστον 20 τζιχαντιστών, οι οποίοι είχαν συλληφθεί από την κουρδική πολιτοφυλακή. Όλοι σχεδόν οι τζιχαντιστές ανέφεραν ότι αυτό που η ISIS αποκαλεί «γάμο» είναι ουσιαστικά ένας βιασμός. Κάθε νέο μέλος της οργάνωσης βιάζεται. Ο βιασμός καταγράφεται σε βίντεο, το οποίο χρησιμοποιούν ως μέσο εκβιασμού, σε περίπτωση που κάποιος τζιχαντιστής αρνηθεί να εκτελέσει τις εντολές.
Ένας από τους συλληφθέντες, ο Abdul Kareem Ibrahim Bazo είπε ότι του έδεσαν τα μάτια και τον βίασαν. «Περίπου ένα δεκαπενθήμερο αργότερα ήρθαν και μου είπαν ότι έπρεπε να πολεμήσω μαζί τους. Δεν ήθελα, αλλά είχαν το βίντεο και απειλούσαν να το δείξουν στην οικογένειά μου».
Ο 20χρονος Ferhan Salim Unuf Safen είπε ότι τον απήγαγαν και στη συνέχεια τον βίασαν «έξι ή επτά μαχητές της ISIS». «Λιποθύμησα και όταν συνήλθα μου είπαν ότι πλέον ανήκω στην ISIS», πρόσθεσε.
Ο Ahmed Hussain μίλησε στην κάμερα για την απαγωγή, το βιασμό και το «γάμο»: «Με «παντρεύτηκαν» 15 φορές. Μετά μου έπλυναν το πρόσωπο και μου έβαλαν κολόνια. Μου είπαν ότι κανείς δεν μπορεί να ενταχθεί στην ISIS  αν δεν είναι «παντρεμένος»».


Πηγή: hellasforce.com





Πηγή βίντεο:  https://www.youtube.com/watch?v=5P68rcbwx5E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)