TRANSLATOR

Σελίδες

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ἐκτός ἐλέγχου ἡ "νόμιμη" εὐθανασία ἡλικιωμένων. Ἔξαρση τῆς "προωθημένης αὐτοκτονίας" ὡς "δικαίωμα"! (βίντεο)

Ἐκτός ἐλέγχου ἡ "νόμιμη" εὐθανασία ἡλικιωμένων.
Ἔξαρση τῆς "προωθημένης αὐτοκτονίας" ὡς "δικαίωμα"!
(βίντεο)


Νέο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του Αμερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου PBS αναδεικνύει τον "άρρωστο'' συντονισμό των υπόγειων κέντρων προώθησης και πραγματοποίησης τηςυποβοηθούμενης αυτοκτονίας.
Το φαινόμενο είναι πλέον πολύ έντονο και στις Η.Π.Α, και τα δίκτυα τόσο απάνθρωπα που εκμεταλλεύονται την ίδια την ανθρώπινη ασθένεια και πόνο για το οικονομικό κέρδος. H σκηνοθέτης και σεναριογράφος του ντοκιμαντέρ Miri Navasky δήλωσε προς το blog του PBS:
“Ανακαλύψαμε, προς πλήρη έκπληξή μας, ότι υπάρχουν ομάδες σε αυτή τη χώρα (Η.Π.Α) που βοηθούν τους ανθρώπους να πεθάνουν - ακόμη και σε πολιτείες όπου η υποβοηθούμενη αυτοκτονία είναι παράνομη. Γνωρίζαμε ήδη για τη δράση της ομάδος Compassion & Choices, την ομάδα που προωθεί δηλαδή ''το δικαίωμα στον θάνατο'' οδηγώντας τις ενέργειες νομιμοποίησης της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας στη χώρα. Όμως δεν είχαμε κανένα στοιχείο για την έκταση των προγραμμάτων συμβουλευτικής 'τερματισμού της ζωής' που εκτείνονται σε ολόκληρη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια των πρωταρχικών ερευνητικών συναντήσεών μας,... βρήκαμε έναν εκπληκτικό όγκο λεπτομερών πληροφοριών τις οποίες η Compassion and Choices μας προσέφερε ''απλόχερα''... ''
Το ντοκιμαντέρ του PBS εστιάζει κυρίως στο δίκτυο Final Exit. Το συγκεκριμένο δίκτυο αποτελεί ουσιαστικά μία ομάδα ηλικιωμένων εθελοντών οι οποίοι παραβρίσκονται στα περιστατικά θανάτων μέσω υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.
Ένα από τα μέλη του Δικτύου Final Exit δήλωσε προς το δίκτυο PBS ότι ήταν μάρτυρας εκατοντάδων ''υποβοηθούμενων'' αυτοκτονιών σε ολόκληρη την Αμερική.. .
Η Navasky τονίζει ως μεγαλύτερο πρόβλημα την μικρή συνοχή της στάσης της Αμερικανικής κοινής γνώμης στο ζήτημα της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.
Η νομική πραγματικότητα έγκειται στο γεγονός ότι η υποβοηθούμενη αυτοκτονία είναι νόμιμη μόνο στις πολιτείες του Oregon και της Washington.
Όμως, η ρευστότητα των νόμων και της εφαρμογής τους - ίσως και εκ του ''πονηρού'' - δημιουργεί δυσκολίες στην δίωξη και καταδίκη των ατόμων που συμμετέχουν σε μία αυτοκτονία, πόσο μάλλον απέναντι στα "κέντρα συμβουλευτικής και προώθησης του δικαιώματος στον θάνατο''...
Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα του εν λόγω αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ:





Πηγή: http://www.katohika.gr/2014/12/ektos-elegxou-i-euthanasia-ton-ilikiomenon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)