TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Βρετανία: Τά σημεῖα τῶν καιρῶν! Στά σκαριά τό πρῶτο σχολεῖο γιά ὁμοφυλόφιλους μαθητές!!!

Βρεττανία:
Τά σημεῖα τῶν καιρῶν!    
Στά σκαριά τό πρῶτο σχολεῖο γιά ὁμοφυλόφιλους μαθητές!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkAdOK_yIVHDQGPmS1SK9HPVEDppCb8mdwCF9bCh3QaLMAN2T1zB6Tm4f7uD3-32q6YkqrVP_SdK-EXbLpqPy7QlRgbfyCE9YlpcFswCJ_HThyphenhyphen-0rnP9eYmZsHzdvUjENVRnzbUtpCbl0/s200/gayeducation.png
Θα αφορά σε μαθητές άνω των 13 ετών - Η ιδέα βρίσκει αρκετούς επικριτές που αρνούνται έναν πιθανό διαχωρισμό των μαθητών..

Μια ομάδα νέων έχει σχεδιάσει ένα -μάλλον αμφιλεγόμενο- σχέδιο το οποίο προβλέπει τη δημιουργία ενός σχολείου για ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους και τρανσέξουαλ μαθητές στη Βρετανία.

Η συγκεκριμένη κοινότητα ΛΟΑΤ ευελπιστεί το εν λόγω σχολείο να έχει τη μέριμνα για μαθητές άνω των 13 ετών, οι οποίοι έχουν υποστεί στο παρελθόν εκφοβισμό για τις προτιμήσεις τους, ενώ ελπίζουν η συγκεκριμένη ιδέα να αποτελέσει πρότυπο και για άλλα σχολεία στο μέλλον.

Οι διοργανωτές αρνήθηκαν κάθε κατηγορία ότι το σχολείο θα γίνει «γκέτο» για γκέι παιδιά, ενώ υποστήριξαν πως τα κανονικά σχολεία μπορούν να είναι «προπύργια της ομοφοβίας».

Ωστόσο, ήδη η ιδέα βρίσκει αρκετούς επικριτές που ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα ισοδυναμούσε με διαχωρισμό των παιδιών και θα βλάψει τις προσπάθειες για βελτίωση της αποδοχής των ομοφυλόφιλων.

Ο βουλευτής των Συντηρητικών και πρώην υπουργός Παιδείας, Tim Loughton, δήλωσε πως: «Ο τρόπος για να επιτευχθεί αποτελεσματικότερα η αποδοχή και η κατανόηση δεν είναι διαχωρίζοντας τα μέλη μιας ομάδας, όπως είναι οι μαθητές. Αυτό μου φαίνεται πως είναι ένα βήμα προς τα πίσω από την επίτευξη του στόχου μας». Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αν διαχωρίσουμε μια ομάδα νέων ανθρώπων, που προσδιορίζονται από τη σεξουαλικότητά τους, αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των ομοφυλόφιλων».

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω κοινότητα εξασφάλισε κρατική επιχορήγηση ύψους 63.000 δολαρίων για να μπορέσει να αγοράσει το κτήριο όπου εδρεύει, στο κέντρο του Μάντσεστερ, ενώ μέρος της χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθεί για τη μελέτη της δημιουργίας του συγκεκριμένου σχολείου.

Πηγή:  http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)