Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΙΝΚΑ - ΔΙ.ΚΑ.Π Δ.Τ. 101 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! 25-05-15, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   

ΙΝΚΑ - ΔΙ.ΚΑ.Π Δ.Τ. 101 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
25-05-15


 https://left.gr/sites/left.gr/files/inka_gen_omosp_kat_elladas_18.7.07.jpg
http://www.e-kyklades.gr/images/safeinternet2_F21133.jpg
 Ἀφιερωμένο γιά πολλοστή φορά σέ ὅσους κοιμοῦνται ὄρθιοι 
(ἤ ἔχουν ἄλλους λόγους καί παραπλανοῦν τόν κόσμο...).
Ἐπίσης καί σέ ὅσους ἔχουν καταπιεῖ τόν λοστό καί δέν βγάζουν ἄχνα
περί κάρτας πολίτη καί ὑποχρεωτικῶν πιστωτικῶν καρτῶν.

Ἐπίσης καί σέ ὅσους παραλείπουν ἀθεολογήτως νά ἀναφερθοῦν:  
στά ρηθέντα τῶν Ἁγίων, στό χάραγμα, τό 666, τόν Ἀντίχριστο,
τήν ἀπώλεια Χάριτος, τήν ἀπώλεια τῆς σφραγίδας τοῦ Ἁγίου Βαπτίσματος,

μιλᾶνε γιά "πολιτικοοικονομικές ἐλευθερίες"
καί ὄχι γιά τήν μετάλλαξη τῆς θεόσδοτης φύσεως τοῦ ἀνθρώπου 
 ἀπό ἔμψυχη εἰκόνα τοῦ Θεοῦ σέ ρομπότ δεδομένων
καί γιά τήν διαγραφή ἀπό τό Βιβλίο τῆς Ζωῆς, 

...
μόνο τίς τελευταῖες ἡμέρες πού τρέχουν τά γεγονότα ταχέως

κι ἐπειδή λαμβάνουμε ὑπόψιν τά ρηθέντα τῶν Ἁγίων σχετικά μέ τό θέμα,
 τά γεγονότα καί μιλᾶμε μέ ἀποδείξεις, ΕΓΚΑΙΡΩΣ,
σᾶς ἔχουμε παρουσιάσει τά ἑξῆς ἄρθρα:


Τέρμα τα μετρητά για όλους! 
Μόνο με «κάρτα» θα πληρώνουμε γιατρούς, υδραυλικούς, κ.λπ.

S.O.S!!!
 ΠΡΟΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 666!!!
- Δέν περνᾶνε μέ ταυτότητα τόν ἀριθμό τοῦ Ἀντιχρίστου ἀκόμη 
καί τό ἐπιχειροῦν πλαγίως καί δολίως διά τῶν πιστωτικῶν καρτῶν!!!

Ὄχι μόνο RFD τσιπάκι, ἀλλά ἔρχεται καί τό NFC τσιπάκι
 καί γιά λειτουργίες ἐξ ἀποστάσεως μέ κάρτες καί συσκευές 
 καί γιά ἐμφύτευση στό ἀνθρώπινο σῶμα!!!

Ἐνῶ ἡ κάρτα πολίτη καί ὁ οἰκουμενισμός ξεκάθαρα μᾶς ἁλώνουν, 
 τό παρασκήνιο δέν εἶναι ξεκάθαρο! 
Καί τό σχόλιό μας πού δέν δημοσιεύθηκε. Γιατί ἄραγε;... 

Παραταῦτα, κάποιοι (ρασοφόροι καί λαϊκοί) ἀκόμα ἀναρωτιοῦνται ἀφελῶς
"ἄν θά ἔχει τσιπάκι ἡ κάρτα-πολίτη"
καί παραπλανοῦν τόν κόσμο...

καί συνεχίζουμε...
Διαβάστε τήν ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝ.ΚΑ.
μετά τίς πρόσφατες δηλώσεις τῆς κ.Κατσέλη
γιά ὑποχρεωτική λήψη τσιπαρισμένης κάρτας συναλλαγῶν ἀπό ΟΛΟΥΣ!:

            «Με την πρόσφατη ανακοίνωση της εκπροσώπου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κας Λούκας Κατσέλη την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, για πλήρη και καθολική χρήση πλαστικής – ηλεκτρονικής χρεωστικής κάρτας σε ολόκληρο το φάσμα των χρηματικών συναλλαγών της οικονομίας της χώρας με πρόφαση α) τη διάσωση της επαπειλούμενης ρευστότητας της οικονομίας και β) την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, οφείλουμε να ενημερώσουμε και να καταγγείλουμε στους πολίτες – καταναλωτές ότι
διενεργείται σε βάρος τους μια τυχοδιωκτική μεθόδευση εκ μέρους της ως άνω τραπεζικής «αρχής», δηλαδή, για την ακρίβεια, ιδιωτικής ανωνύμου εταιρείας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που στοχεύει στην ολοσχερή κατάργηση της παραδοσιακής συναλλακτικής οικονομίας μέσω του συμβατικού χρήματος όπως το γνωρίζουμε έως και σήμερα. Αυτή η κίνηση που σήμερα υιοθετείται από την σημερινή κυβέρνηση (ενώ ως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ήταν αντίθετη) ενέχεται από ύπουλες σκοπιμότητες, με πρώτη αυτή της αρπαγής και των τελευταίων πραγματικών οικονομικών πόρων των πολιτών αφ’ ενός και την παγίδευσή τους σε ένα τεράστιο ηλεκτρονικό φακέλωμα αφ’ ετέρου, που θα οδηγήσει σε μεθοδευμένο κοινωνικό διωγμό κάθε κοινωνικής ομάδας που εμπλέκεται στην οικονομική αγορά και με τον πιο απλό ακόμη τρόπο, αυτόν της αγοράς των καταναλωτικών αγαθών. Οι παράμετροι (τεχνικές προδιαγραφές) μιας τέτοιας εφιαλτικής πραγματικότητας έχει «φροντισθεί» μέχρι και σήμερα να κρατηθούν ως επτασφράγιστο μυστικό από την πλευρά της Πολιτείας.
Η δε πρόφαση περί καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, μοιάζει με κακόγουστο και προκλητικό αστείο. Για να δούμε τελικά ποιοι έχουν ακόμη τη δυνατότητα να φοροδιαφεύγουν. Μήπως οι δημόσιοι υπάλληλοι; Όχι! Διότι όλες οι μισθοδοτικές τους αποδοχές ενημερώνουν το Υπουργείο Οικονομικών on line μέσω μηχανογράφησης. Μήπως φοροδιαφεύγουν οι δημοτικοί υπάλληλοι; Μήπως οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι τραπεζικοί, οι συνταξιούχοι; Όχι! Διότι με όλους αυτούς ισχύει το ίδιο όπως και με την περίπτωση των δημοσίων υπαλλήλων. Ποιοι λοιπόν φοροδιαφεύγουν ακόμη; Μήπως οι μικρές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που όλες τους οι κινήσεις περνάνε μέσα από το τραπεζικό σύστημα και ενημερώνουν το Υπουργείο Οικονομικών με την ΠΟΛ 1077, ενώ είναι απαγορευτικό να κινηθούν με μετρητά πάνω από 500 ευρώ; Μήπως επειδή όλοι αυτοί για να επιβιώσουν πρέπει να συλλέγουν το μέγιστο σε έξοδα και έτσι εξαναγκάζονται  να δηλώνουν στην εφορία όλα τους τα έσοδα και έξοδα, αφού το κυνήγι των περισσότερων εξόδων έγινε σκοπός για την ελαχιστοποίηση της φορολογίας τους; Αλλά ακόμα και να φοροδιαφεύγουν, έρχεται το κράτος με τους ληστρικούς φόρους να τους φορολογεί με 26 % από το πρώτο εύρω αλλά και με φόρο επιτηδεύματος, φόρο αλληλεγγύης, ΦΠΑ κλπ φόρους που και να έχουν παθητικό στην επιχείρησή τους φορολογούνται μεταξύ 4.000 – 8.000 Ευρώ φόρο, ανεξάρτητα με τον αν έχουν έσοδα ή όχι.
Μήπως το 50% του Ελληνικού λαού που βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, μήπως σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες που είναι άνεργοι και 3 εκατομμύρια από αυτούς ανασφάλιστοι, μήπως το 80 % των  επιχειρήσεων που χρωστούν στο δημόσιο; Μήπως οι επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο κατά εκατοντάδες σε καθημερινή βάση, παρασύροντας στην ανεργία και τους εργαζόμενους που απασχολούν; Μήπως όλοι αυτοί που χρηματοδοτούν τις επιχειρήσεις τους χάνοντας χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο περιμένοντας να ανακάμψει η αγορά και ελπίζοντας σε ένα αναπτυξιακό θαύμα, μην έχοντας τι άλλο να κάνουν στην ζωή τους;
Για ποια φοροδιαφυγή μιλάει η κυβέρνηση; Μήπως δεν γνωρίζει ότι στα καπιταλιστικά κράτη το σύστημα λειτουργεί με μαύρο χρήμα; Η Γερμανία έχει 20% φοροδιαφυγή και τα μαύρα που δίνουν σε μίζες δηλώνονται στην φορολογία τους μειώνοντας την, αλλά  και η Αμερική έχει 19% φοροδιαφυγή. Αυτό σημαίνει ότι και στα αναπτυγμένα κράτη που έχουν τον απόλυτο έλεγχο μέσω των τραπεζών η φοροδιαφυγή νομιμοποιείται για να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις. Αλλά ακόμα και αν βρεθεί τρόπος εξάλειψης των μετρητών και χρήσης λογιστικού χρήματος (πλαστικού με την χρήση καρτών), δεν θα εξαλειφθεί η φοροδιαφυγή, αφού σχεδόν 25 κράτη είναι φορολογικοί παράδεισοι, όπου εδράζουν χιλιάδες offshore επιχειρήσεις, διακινώντας τρισεκατομμύρια ευρώ μαύρου χρήματος, και τελώντας υπό καθεστώς προστασίας.
 Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα Ευρώ που έχουν τυπωθεί είναι πολύ λιγότερα από τα λογιστικά χρήματα που δημιούργησαν οι τράπεζες και τώρα κόπτονται να αντιμετωπίσουν την έλλειψη ρευστότητας που οι ίδιες δημιούργησαν. Αυτή η φοροδιαφυγή που αναφέρει η κυβέρνηση είναι για αυτούς που ισχύει το παλιό ρητό «ό,τι δηλώσεις είσαι». Αυτοί είναι οι πολιτικοί και οι παρέες τους: εφοπλιστές, μεγαλοεκδότες, καναλάρχες και λοιποί διαπλεκόμενοι με την πολιτική ελίτ του κράτους. Θα προτείναμε πως, αν πρέπει κάποιοι να υποχρεωθούν στη χρήση της κάρτας, είναι αυτοί ακριβώς. Δεν ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί ήταν διαπλεκόμενοι σε τεράστια σκάνδαλα δισεκατομμυρίων ευρώ και ουδέποτε δικάστηκαν, αλλά και όσοι φυλακίστηκαν δεν παρέδωσαν την περιουσία τους στο δημόσιο, αφού η άτυπη ασυλία τους προστάτευσε για να μην ανοίξουν το στόμα τους και καρφώσουν και τους υπόλοιπους διαπλεκόμενους.
Η επόμενη μέρα της κατάργησης των μετρητών και της εφαρμογής του αχρήματου συστήματος συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικών καρτών, θα θέσει το ευρύ οικονομικό και καταναλωτικό κοινό στον τεράστιο κίνδυνο των ηλεκτρονικών υποκλοπών, το ευρύτερα γνωστό στη γλώσσα της πληροφορικής ως χάκινγκ (hacking). Πολλοί θα είναι καθημερινά οι πολίτες που θα βρίσκουν το «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» τους άδειο, δίχως οι ίδιοι να έχουν ξοδέψει δεκάρα! Ενώ άλλοι θα βρίσκονται και χρεωμένοι με αγορές για τις οποίες δεν θα έχουν ιδέα! Το ληστρικό χάκινγκ αυτού του είδους είναι τόσο διαδεδομένο και εύκολο, καθώς η δυνατότητα να το εξασκούν κάποιοι επίδοξοι χάκερς παρέχεται με τόση ευκολία μέσω ηλεκτρονικών μικροσυσκευών – gadgets στο μέγεθος μιας παλάμης, που έχουν καταπληκτική ομοιότητα με τα μίνι γουόκμαν (mini walkman) και πωλούνται στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών στην απίστευτα χαμηλή τιμή των δεκαπέντε ευρώ. Στις χώρες της Ευρώπης στις οποίες προηγουμένως εφαρμόσθηκε η καρτική οικονομία της αχρήματης συναλλαγής, διαπιστώθηκε τέτοια έξαρση αυτού του φαινομένου της ηλεκτρονικής καταλήστευσης των καταναλωτών, που οι κυβερνήσεις τους εγκατέλειψαν αμέσως το οικονομικό αυτό μοντέλο και παρέμειναν στον παραδοσιακό και ασφαλή τρόπο συναλλαγών του γνωστού σε όλους συμβατικού χρήματος.
Το αμέσως δεύτερο σενάριο της καρτικής οικονομικής πραγματικότητας που θα επιφέρει η επιχειρούμενη εφαρμογή αυτού του οικονομικού συστήματος, είναι εξίσου εφιαλτικό με το πρώτο που ήδη αναλύθηκε και είναι αυτό του γιγαντιαίων διαστάσεων ηλεκτρονικού φακελώματος των πολιτών – καταναλωτών.
Οι κάρτες της αχρήματης συναλλαγής θα δώσουν τόσο στη θεσμική Πολιτεία όσο και στο οργανωμένο έγκλημα μια τεράστια ποσότητα και ποιότητα πληροφοριών και δεδομένων, ακόμη και εμμέσως πολύ προσωπικών, που, αξιοποιούμενα καταλλήλως, θα καταστήσουν άκρως ευάλωτη την ποιότητα και την ασφάλεια της καθημερινής ζωής εκατομμυρίων πολιτών. Πληροφορίες για τις διατροφικές, ενδυματολογικές, υγιεινολογικές, φαρμακευτικές, αναγνωστικές, πολιτικές, θρησκευτικές συνθήκες και συνήθειες του συνεκτικού κοινωνικού ιστού της χώρας, τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα βρεθούν στα χέρια πολλών επίδοξων τυχοδιωκτών – ακόμη και «θεσμικών» – με απρόβλεπτα και επικίνδυνα κοινωνικά αποτελέσματα.
Καταληκτικά και προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης κάθε υπεύθυνου φορέα που του αναλογούν δράσεις και πράξεις για την αναχαίτιση αυτής της εφιαλτικής αυριανής πραγματικότητας, κάνουμε γνωστό ότι το «πλαστικό ηλεκτρονικό χρήμα» δεν είναι καινούργιο εύρημα της οικονομικής επιστήμης. Χρησιμοποιείται ήδη τρεις και πλέον δεκαετίες σε πολλές χώρες. Όμως σε καμία από αυτές δεν «επιβλήθηκε» και κανέναν καταναλωτή – μη χρήστη του δεν απέκλεισε από την αγορά και τη ζωή.
Και κάτι τέτοιο, εμείς με τη δράση μας στο καταναλωτικό κίνημα, δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ούτε εδώ.
Τα δικαιώματα των πολιτών – καταναλωτών είναι αδιαπραγμάτευτα, επειδή η ελευθερία επιλογής και η αξία της προσωπικότητας του ανθρώπου προστατεύονται από το Εθνικό μας Σύνταγμα αλλά και από την διεθνή και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και η παραβίασή τους καταδεικνύει την παράλογη και βεβιασμένη πρόθεση της όποιας κυβέρνησης να στηρίξει το τραπεζικό σύστημα σε βάρος των πολιτών της.
Άλλωστε η Συνταγματική και Νομική αυτή προστασία επεκτείνεται και στο Εθνικό νόμισμα του κράτους που έως και σήμερα είναι τα Ευρώ.
Για αυτό το ΙΝΚΑ θα βρεθεί αντιμέτωπο σε κάθε παράνομη κυβερνητική ενέργεια που θα εκθέτει σε κίνδυνο τα δικαιώματα του πολίτη – καταναλωτή, τελικά το πρόβλημα κύριοι της κυβέρνησης είναι η εφαρμογή αυτών των μέτρων και η αύξηση του ΦΠΑ ή η είσπραξη των οφειλόμενων;                    
                                               
Το Γραφείο Τύπου του ΙΝΚΑ – ΔΙ.ΚΑ.Π

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.
.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)