TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ὁ Πάπας: ὑπέρ τοῦ "ἀποπληθυσμοῦ" τῆς γῆς! Δρομολογοῦνται: Παγκόσμιο Σύνταγμα Γῆς, Παγκόσμιο Συμβούλιο Γῆς, Πλανητικό Δικαστήριο!

Ὁ Πάπας:
ὑπέρ τοῦ "ἀποπληθυσμοῦ" τῆς γῆς!
Δρομολογοῦνται:
Παγκόσμιο Σύνταγμα Γῆς, 
Παγκόσμιο Συμβούλιο Γῆς,
Πλανητικό Δικαστήριο!

Αποτέλεσμα εικόνας για pope climate encyclical depopulation



Η Ατζέντα 21 ξανά στο προσκήνιο. Ο αποπληθυσμός του πλανήτη και η Παγκόσμια Κυβέρνηση προ των πυλών, με την νέα πολυαναμενόμενη εγκύκλιο που θα ανακοινώσει ο Πάπας.

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την προς έκδοση εγκύκλιο σχετικά με την καταπολέμηση της κλιματική αλλαγής, μια κίνηση που θα προσπαθήσει να πείσει, τουλάχιστον, τους καθολικούς πιστούς του πλανήτη να στηρίξουν τον αγώνα.
Η εγκύκλιος, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα αύριο, στις 18 Ιουνίου, ωστόσο η έκδοσή της στα ιταλικά έχει διαρρεύσει ήδη από την εδημερίδα L' Espresso.
Ο Πάπας προσπαθεί να μας πείσει ότι «υπάρχει συστηματική επιστημονική ομοφωνία ότι διανύουμε μια περίοδο ανησυχητικής θέρμανσης του κλιματικού συστήματος» και ότι για όλο αυτό φταίνε οι άνθρωποι, κυρίως, των ανεπτυγμένων χωρών. Πρόσφατα, τον Ιανουάριο, είχε δηλώσει ότι η ανθρωπότητα «χαστουκίζει τη φύση στο πρόσωπο».
Σύμφωνα με την The Guardian "Με μια πρωτοφανή εγκύκλιο σχετικά με το θέμα του περιβάλλοντος, ο ποντίφικας αναμένεται να υποστηρίξει ότι η εκμετάλλευση των πόρων του πλανήτη από την ανθρωπότητα έχει ξεπεράσει τα φυσικά σύνορα της Γης", καθώς "ο κόσμος αντιμετωπίζει την καταστροφή, χωρίς μια επανάσταση στις καρδιές και το μυαλό."
Επίσης ότι ο Πάπας «στοχεύει στην αλλαγή της καρδιάς. Αυτο που θα μας σώσει δεν είναι η τεχνολογία ή η επιστήμη. Αυτό που θα μας σώσει είναι η ηθική μεταμόρφωση της κοινωνίας μας», δήλωσε Καρμελίτης πατέρας Eduardo Agosta Scarel, ένας επιστήμονας του κλίματος που διδάσκει στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες.
Στη νέα του εγκύκλιο, ο Πάπας επιμένει ότι «η Γη, το σπίτι όλων μας, όλο και περισσότερο δείχνει να μεταμορφώνεται σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο».
Όλα αυτά μοιάζουν ωραία και ηθικά. Αλλά είναι;
Σύμφωνα με το naturalnews, ο καθηγητής John Schellnhuber έχει επιλεγεί ως ένας από τους βασικούς ομιλητές σχετικά με την εγκύκλιο της κλιματικής αλλαγής Αλλά ο άνθρωπος αυτός είναι είναι κάποιος που θεωρεί ότι ο πλανήτης είναι πυκνοκατοικημένος από τουλάχιστον έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους και κατά συνέπεια πρέπει να μειωθεί...
Επίσης, ο Schellnhuber έχει πει σχετικά με την Παγκόσμια Κυβέρνηση:
«Μία Παγκόσμια δημοκρατία θα μπορούσε να οργανωθεί γύρω από τρεις βασικές λειτουργίες, ήτοι (α) ένα Παγκόσμιο Σύνταγμα (β) ένα Παγκόσμιο Συμβούλιο και (γ) ένα Πλανητικό-Παγκόσμιο Δικαστήριο. Δεν μπορώ να συζητήσω για όλα αυτά με κάθε λεπτομέρεια εδώ, αλλά θα ήθελα να επισημάνω τουλάχιστον τα εξής:

- Το Σύνταγμα της Γης θα ξεπεράσει το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και θα προσδιορίσει εκείνες τις πρώτες αρχές που καθοδηγούν την ανθρωπότητα στην προσπάθειά της για ελευθερία, αξιοπρέπεια, ασφάλεια και βιωσιμότητα.

- Το Παγκόσμιο Συμβούλιο θα ήταν ένα συγκρότημα ατόμων που θα εκλέγονται άμεσα από όλους τους ανθρώπους στη Γη, χωρίς γεωγραφικούς, θρησκευτικούς ή πολιτιστικούς περιορισμούς.

 
- Το Πλανητικό Δικαστήριο θα είναι ένα διακρατικό, ανοικτό σε εκκλήσεις από όλους, νομικό πρόσωπο, ιδίως όσον αφορά τις παραβιάσεις του Συντάγματος της Γης».

Όμως είναι γνωστό τοις πάση ότι η Παγκόσμια Κυβέρνηση εμπεριέχει -και κατευθύνεται από- την Ατζέντα 21, όπου ένα από τα βασικά moto της είναι ο αποπληθυσμός του πλανήτη.
Με άλλα λόγια, ο Schellnhunber, πιστεύει ότι μια Παγκόσμια Κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει την «ελευθερία» για την ανθρωπότητα υπαγορευμένη από ένα νέο Πλανητικό Δικαστήριο που θα καθοδηγείται από το παγκόσμιο Σύνταγμα της Γης, το οποίο θα ξεκινήσει αναμφίβολα κηρύσσοντας ότι ο πλανήτης μπορεί να αντέξει μόνο ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Τα άλλα έξι δισεκατομμυρία θα πρέπει να... αποχωρήσουν. Έτσι, αντί ενός Χάρτη των Δικαιωμάτων, αυτο το νέο Παγκόσμιο Σύνταγμα θα βασίζεται σε ένα νομοσχέδιο θανάτων, προκειμένου να "σώσει το κλίμα".

Αυτοί που επιθυμούν τον αποπληθυσμό του πλανήτη ξαναχτυπούν. Πιέζουν σκληρά για την εξάλειψη, δισεκατομμυρίων ανθρώπων προκειμένου να φέρουν τον πλανήτη σε βιώσιμη κατάσταση...
Τώρα, το Βατικανό δίνει βήμα στον καθηγητή John Schellnhuber, τον άνθρωπο που μαζί με άλλους ομοίους του, όπως Bill Gates, David Rockefeller, θέλει να εξαφανίσει από προσώπου γης, τουλάχιστον έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους. Τυχαίο; Λέτε ο Πάπας να μην είναι ενήμερος για το ποιόν αυτού του ανθρώπου και των πεποιθήσεών του; Μήπως, τελικά, ο Πάπας συμφωνεί στην ριζοσπαστική μείωση του πληθυσμού στο όνομα της "επιστήμης του κλίματος" και, φυσικά, στην Παγκόσμια Κυβέρνηση; Εδώ μεθοδεύει την Παγκόσμια Θρησκεία...


Πηγή: http://www.diadrastika.com/2015/06/popas-yper-apoplitismou-pagkosmias-kyvernisis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)