TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ μετά των GAY;

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ
 μετά των GAY;
 



Οι γάμοι και οι νομιμοποιήσεις των gay καταλαμβάνουν καθημερινά έδαφος σχεδόν παντού στον κόσμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Πολλοί το θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμά τους και κάποιοι άλλοι δεν ασχολούνται. Όμως, τι ακολουθεί στο βάθος; Ίσως, κάτι εφιαλτικό...
Σύμφωνα με ένα παλιό άρθρο της Northern Colorado Gazette, οι παιδόφιλοι προσανατολίζονται να χρησιμοποιήσουν τις ίδιες
τακτικές που χρησιμοποιούνται από τους ακτιβιστές "gay" προκειμένουν να έχουν νόμιμα δικαιώματα στην παιδεραστία, υποστηρίζοντας ότι η επιθυμία τους για τα παιδιά είναι μία σεξουαλική προτίμηση η οποία, ουσιαστικά, δεν είναι ιδιαίτερα διαφορετική από εκείνες των ετεροφυλόφιλων και των ομοφυλόφιλων.
Στην ιστοσελίδα του IASHS (Institute for the Advanced Study of Human Sexuality), ένα από τα «βασικά σεξουαλικά δικαιώματα» περιλαμβάνει «το δικαίωμα να συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις ή δραστηριότητες οποιασδήποτε μορφής, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συνεπάγονται μη συνειδητές πράξεις, βία, περιορισμό, εξαναγκασμό ή απάτη», ένα άλλο δικαίωμα «είναι η μη δίωξη, καταδίκη, διάκριση, ή οι κοινωνικές παρεμβάσεις στην ιδιωτική σεξουαλική συμπεριφορά» και να έχουν «την ελευθερία σε κάθε σεξουαλική σκέψη, φαντασία ή επιθυμία». Η οργάνωση αναφέρει επίσης ότι κανείς δεν θα πρέπει να είναι «σε μειονεκτική θέση λόγω της ηλικίας».
Η παιδοφιλία εμποδίζεται από την αυστηρή νομοθεσία των ΗΠΑ, αλλά διάφορα ΜΜΕ την βάλλουν και προσπαθούν να την κάμψουν.
Ωστόσο, μετά τις πρόσφατες νομιμοποιήσεις των gay, σε διάφορες χώρες, διάφορες πληροφορίες θέλουν ενεργή κινητοποίηση των διαφόρων παιδεραστών ανά τον κόσμο, προκειμένου να διακδικήσουν και την δική τους νομιμοποίηση.
Ίσως, ένα μεγάλο βήμα γίνεται στην Σουηδία, στο Γκέτεμποργκ, όπου σε ένα gay parade, χρησιμοποιήθηκαν 120 παιδιά παιδικού σταθμού για την παρέλαση των ομοφυλοφίλων "West Pride" -η δεύτερη μέσα σε διάστημα δύο χρόνων. Στη παρέλαση αυτή παίρνουν μέρος ενήλικες που ανήκουν σε διαφορετικά "είδη" σεξουαλικών μειονοτήτων.


Τα παιδιά διδάχτηκαν να φωνάζουν το σύνθημα "επιτρέπεται να αγαπάς όποιον θες".
"Όταν μιλάμαι για ισότητα, αυτή πρέπει να περιλαμβάνει και την σεξουαλικότητα χωρίς διακρίσεις", κάπως έτσι φέρεται να απάντησε η Sara Ghazi, η υπέυθυνη δασκάλα των παιδιών.
Η τακτική αυτή φαίνεται να εκδηλώνεται και να προωθείται συστηματικά σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και, σίγουρα, είναι ένας δούρειος ίππος για την νομιμοποίηση της παιδεραστίας όσο και της παιδοφιλίας.
Αυτή είναι η ευρώπη που θέλουμε;
Πηγή: http://www.diadrastika.com/2015/07/nomimopoiisi-paiderastias-meta-ton-gay.html

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)