Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Οἱ λαθρομετανάστες θά εἰσάγονται χωρίς ἐξετάσεις στό Πανεπιστήμιο Αἰγαίου! Νά σωθοῦν αὐτοί, νά πνιγεῖ ἡ Ἑλλάδα ἀπό αὐτούς καί οἱ Ἕλληνες σπουδαστές ἄς δίνουν ἐξετάσεις κι ἄς πληρώνουν!

Οἱ λαθρομετανάστες 
θά εἰσάγονται χωρίς ἐξετάσεις 
στό Πανεπιστήμιο Αἰγαίου! 
Νά σωθοῦν αὐτοί, 
νά πνιγεῖ ἡ Ἑλλάδα ἀπό αὐτούς 
καί οἱ Ἕλληνες σπουδαστές 
ἄς δίνουν ἐξετάσεις κι ἄς πληρώνουν!
http://2.bp.blogspot.com/_kbsrUwizMMc/Sq1x8pRY3II/AAAAAAAATYQ/pBg-VLAS2OA/s400/PAKISTANOI.jpg
Kάποιοι θέλουν νά θέσουν τήν Ἑλλάδα
ὄχι μόνο στόν κίνδυνο τοῦ ἀφελληνισμοῦ,
ἀλλά καί τῶν τζιχαντιστῶν,
μέ τό ἔτσι θέλω.


Η κυβέρνηση προσανατολίζεται να επιτρέψει με νομοθετική ρύθμιση την εισαγωγή λαθρομεταναστών στα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου χωρίς εξετάσεις παραμερίζοντας έτσι τα νόμιμα γηγενή Ελληνόπουλα, αλλά και δινοντας "σήμα" προς άπαντες στον πλανήτη ότι μπορούν να έθουν στην χώρα μας ελεύθερα, και όντας παράνομοι θα μπορούν ακόμα και να σπουδάσουν!


Φυσικά αυτό προϋπθέτει και άλλες παροχές στους λαθρομετανάστες όπως σίτιση, στέγαση, και εκμάθηση της γλώσσας, και όλα αυτά δωρεάν, τη στιγμή που πολλές πλέον ελληνικές οικογένειες δεν έχουν την άνεση να προσφέρουν στα παιδιά τους πανεπιστημιακές σπουδές.

Ειδικά εάν χρειαστεί να ξενιτευθούν σε διαφορετικό μέρος από τον τόπο κατοικίας τους αυτό τότε γίνεται όνειρο "θερινής νυκτός".

Για την ελεύθερη πρόσβαση των λαθρομεταναστών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου κάνει λόγο σε ερώτηση του ο βουλευτής ΝΔ Δωδεκανήσων, Μάνος Κόνσολας.

Η ερώτηση του έχει θέμα: «Ποιες είναι οι προτεραιότητες του υπ. Παιδείας; Η ίδρυση και λειτουργία των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων πανεπιστημιακών τμημάτων διοίκησης τουρισμού σε Ρόδο και Ρέθυμνο ή η κατ΄εξαίρεση και άνευ εξετάσεων εισαγωγή προσφύγων και παράνομων μεταναστών σε σχολές του Πανεπιστημίου Αιγαίου με νομοθετική ρύθμιση;»

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει πως «με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι το υπουργείο Παιδείας, προσανατολίζεται σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και μετά από πρόταση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης για την κατ’ εξαίρεση εισαγωγή και άνευ εξετάσεων, προσφύγων ή παράνομων μεταναστών που αιτούνται άσυλο, στις σχολές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε Ρόδο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και Σύρο».

Ο κ. Κόνσολας σημειώνει, μεταξύ των άλλων στη γραπτή του ερώτηση, ότι αν το υπουργείο οχυρωθεί πίσω από το επιχείρημα ότι η νομοθετική ρύθμιση για την κατ’ εξαίρεση και άνευ εξετάσεων είσοδο προσφύγων σε σχολές αποτελεί πρόταση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οφείλει να εξηγήσει και να απαντήσει για ποιο λόγο προσπέρασε και απαξίωσε τη σχεδόν ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την ίδρυση και λειτουργία ελληνόφωνου και αγγλόφωνου τμήματος διοίκησης τουρισμού.

«Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η συγκεκριμένη επιλογή αν τη συγκρίνουμε με την επιλογή του υπουργείου Παιδείας να ακυρώσει, στην πράξη, και να παραπέμψει στις καλένδες τη νομοθετική ρύθμιση της προηγούμενης κυβέρνησης για την ίδρυση πανεπιστημιακών τμημάτων διοίκησης τουρισμού, ενός ελληνόφωνου και ενός αγγλόφωνου με καταβολή διδάκτρων, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο», τονίζει ο ερωτών βουλευτής.

Παράλληλα παραθέτει και μια σειρά άλλων ζητημάτων, όπως:

1. Η γλώσσα. Οι πρόσφυγες και οι παράνομοι μετανάστες θα πρέπει να ενταχθούν παράλληλα και σε τμήματα εκμάθησης της γλώσσας, κάτι που σημαίνει νέες δαπάνες. Ποιος θα τις καλύψει τη στιγμή που όλα σχεδόν τα ΑΕΙ αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα;

2. Η φοιτητική στέγη. Πού θα διαμένουν όλοι αυτοί, με δεδομένο ότι στερούνται της οικονομικής δυνατότητας; Είναι δυνατόν τη στιγμή που δεν έχει λυθεί το πρόβλημα της φοιτητικές στέγης στη Ρόδο και οι Έλληνες φοιτητές να αναγκάζονται να πληρώνουν ενοίκιο, το υπουργείο Παιδείας να θέτει άλλες προτεραιότητες;

3. Ο κίνδυνος να λειτουργήσει η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση ως πόλος έλξης για να έρθουν στη χώρα μας χιλιάδες νέοι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες.

4. Η έλλειψη στρατηγικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ιδιαίτερα για την μετατροπή της Ελλάδας σε πυλώνα της τουριστικής εκπαίδευσης και στην προσέλκυση αλλοδαπών φοιτητών, με δίδακτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η οικονομική αυτοτέλεια των πανεπιστημίων μας.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο βουλευτής ρωτά τον υπουργό Παιδείας εάν προτίθεται να προχωρήσει στη συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση για την κατ’ εξαίρεση και με συνοπτικές διαδικασίες εισαγωγή προσφύγων και παράνομων μεταναστών σε σχολές του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και εάν θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για την ίδρυση και λειτουργία των ελληνόφωνων και αγγλοφωνων τμηματων


Πηγή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)