Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Τά κατορθώματα τῶν Ἰσλαμιστῶν: Ἀπειλοῦν μέ ἀποκεφαλισμό τούς πολίτες τῆς Σουηδίας & Σκοτώνουν διά νόμου τά παιδιά μέ σύνδρομο Down καί ἄλλες γενετικές ἀνωμαλίες!

Τά κατορθώματα τῶν Ἰσλαμιστῶν:
Ἀπειλοῦν μέ ἀποκεφαλισμό
τούς πολίτες τῆς Σουηδίας
&
Σκοτώνουν διά νόμου
τά παιδιά μέ σύνδρομο Down
καί ἄλλες γενετικές ἀνωμαλίες!
sok-souidia
Καί ἐνῶ συμβαίνουν πράματα καί θάματα
   ἀπό τούς Ἰσλαμιστές ἁπανταχοῦ στόν κόσμο,
οἱ Οἰκουμενιστές τούς θεωροῦν "ἀδέλφια"
καί οἱ νεοεποχίτες ἀντίχριστοι-ἀνθέλληνες στήν Ἑλλάδα:
τούς χτίζουν τζαμιά,
τούς φτιάχνουν τμήματα ἰσλαμικῶν σπουδῶν
καί μετατρέπουν τό μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν
ἀπό ὀρθόδοξο σέ πολυθρησκειακό ἔκτρωμα!

1. Ἐπιστολές ἀποκεφαλισμοῦ μοιράζουν οἱ Ἰσλαμιστές στούς Σουηδούς πολίτες! 
daesh_2-660x743
Kατάσταση πανικού για την Σουηδική κυβέρνηση μετά από τις δεκάδες απειλητικές επιστολές υπογεγραμμένες από το »Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Συρίας » (ISIS/Daesh) που έλαβαν Σουηδοί πολίτες.
Η οργάνωση απαιτεί από τους παραλήπτες να εξισλαμισθούν, διαφορετικά θα πρέπει να πληρώνουν κεφαλικό φόρο ή να αποκεφαλισθούν.

Σύμφωνα με την κρατική σουηδική τηλεόραση η Σουηδική Αστυνομία λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν τις επιστολές, κυρίως λόγω της αποστολής τους σε διάφορες πόλεις και σε συγκεκριμένες διευθύνσεις ταυτόχρονα. Οι επιστολές βρέθηκαν από τους κατοίκους πολυκατοικιών μέσα στα γραμματοκιβώτια ενώ εκατοντάδες Σουηδοί έλαβαν παρόμοιο έγγραφο μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης.

Οι επιστολές έχουν συνταχθεί στη σουηδική γλώσσα, φέρουν ένα λογότυπο και έχουν τη μορφή τελεσίγραφου καθώς δίνουν προθεσμία 3 ημερών από την παραλαβή τους για τη συμμόρφωση των πολιτών με μία από τις 3 επιλογές: αποκεφαλισμό, κεφαλικό φόρο, αποκεφαλισμό.
Ήδη πολλοί Σουηδοί ζούν με το φόβο ότι ενδέχεται να δολοφονηθούν με αποκεφαλισμό ή να ανατιναχθούν μέσα στα σπίτια ή στα αυτοκίνητά τους.
Οι επιστολές διευκρινίζουν ότι η αστυνομία δεν μπορέσει να τους »σώσει » και ότι από τη στιγμή που θα αποτελούν στόχο, τους περιμένει ο θάνατος.
Η Σουηδική Αστυνομία ανακοίνωσε χθες Σάββατο 12 Δεκεμβρίου με δελτίο τύπου ότι σε διάφορες περιοχές της χώρας έχουν παραληφθεί πανομοιότυπες επιστολές που φέρουν τη σφραγίδα της τρομοκρατικής οργάνωσης και κυρίως στην πρωτεύουσα Στοκχόλμη, Ρονέβα, Σιγκτούνα , Bέστερο.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης Σιγκτούνα, Eμίλ Άντερσον δήλωσε ότι ακόμα δεν είναι σίγουροι αν υπάρχει μια πραγματική απειλή για τον αποδέκτη των μηνυμάτων, αλλά ότι η αστυνομία εξετάζει σοβαρά όλες τις απειλές και στις έρευνες συμμετέχει και η Σουηδική Υπηρεσία Πληροφοριών , προκειμένου να προβούν σε συνολική εκτίμηση.
Η εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Άννα Jernberg Κάρλσον Δήμος της Σιγκτούνα δήλωσε:
– Είναι σημαντικό ο καθένας που έλαβε ή θα λάβει αυτού του είδους την απειλή να το αναφέρει στην αστυνομία. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του σχολείου, το προσωπικό του κέντρου νεότητας, ή άλλο ενήλικα.

Πηγή:
http://paradrasi.gr/2015/12/14/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B7%CE%B4%CE%B9%CE%B1-m%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD/2. Ένας «υπέροχος» κόσμος στον οποίο οι τζιχαντιστές σκοτώνουν νεογέννητα…με σύνδρομο Down ή άλλες γενετικές ανωμαλίες!
Οι ισλαμιστές δρουν χωρίς ιερό και όσιο και μολύνουν με την ύπαρξή τους τον όρο «ανθρώπινο είδος». 
Όσο και να προσπαθήσεις να αφήσεις λίγο χώρο στο μυαλό σου για να χωρέσει η μετριοπάθεια, όσο κι αν πασχίζεις να μην επιτρέψεις στην οργή να καθοδηγήσει τις σκέψεις σου μέχρι εκείνες να μετατραπούν σε λέξεις στην οθόνη, έρχεται και το γεγονός και σε σπρώχνει…
Σε οδηγεί εκεί που δεν θα ‘θελες να μπεις.
Σε στεγνώνει από οίκτο. Σ’ αφήνει ανήμπορο να διαχειριστείς το
μίσος και την οργή σου. Έρμαιο των συναισθημάτων σου και με μια αίσθηση πως μπορεί να γίνεις ίδιος μ’ εκείνο που απεχθάνεσαι, που γρήγορα όμως πνίγεται στη βεβαιότητα ότι υπάρχουν περιπτώσεις για τις οποίες καμία τιμωρία δεν θα ήταν αρκετή. Λειτουργεί σαν το καθαρτήριο που σου επιτρέπει να συμβιώνεις με τις ένοχες σκέψεις σου και η επιθυμία σου να δεις το θηρίο όχι ν’ αλλάζει, αλλά να πεθαίνει, γίνεσαι εσύ.
Με μια προφορική «φετβά», μια οδηγία δηλαδή που στο ισλαμικό δίκαιο έχει ισχύ διατάγματος ή νόμου κι επομένως είναι αδιαπραγμάτευτη, το ISIS καλεί τους «πιστούς» του να σκοτώνουν τα νεογέννητα με σύνδρομο Down ή άλλες γενετικές ανωμαλίες. Σύμφωνα με τους ακτιβιστές του «Mosul Eye» έχουν ήδη καταγραφεί 38 περιπτώσεις τέτοιων θανατώσεων βρεφών ηλικίας μέχρι τριών μηνών από εκείνους που έσπευσαν να υλοποιήσουν την επιταγή του θρησκευτικού ηγέτη τους…
Δεν χρειάζεται να πασχίσει κανείς ιδιαίτερα για να ανακαλύψει τις τερατώδεις ομοιότητες του ισλαμικού καθεστώτος που έχει εγκατασταθεί στη Μέση Ανατολή με εκείνες του Γ’ Ράιχ. Ίσως η μόνη διαφορά να είναι πως ο Χίτλερ ουδέποτε υποσχέθηκε βουνά με πιλάφια ή μαυρομάτες παρθένες σε όσους κατάφερε να πλανέψει με τα λόγια του. Γεγονός που μάλλον καθιστά την εμπλοκή της θρησκείας στα κηρύγματα μίσους των συγκεκριμένων μουφτήδων «γαρνιτούρα» και απλή λεπτομέρεια…
Η ουσία δεν κρύβεται στο «χώμα» που χρησιμοποιεί κανείς για να σπείρει, αλλά στη φύση όσων φυτρώνουν… Και με τα ζιζάνια που εξέθρεψε η Δύση και -μεταξύ άλλων- καλύπτουν το πρόσωπο ενός νεογέννητου μέχρι αυτό να σταματήσει ν’ αναπνέει, κάτι πρέπει να γίνει.Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2015/12/down.htmlLinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)