Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Νορβηγία: Αφαίρεση του Σταυρού από τα κτίρια που στεγάζονται πρόσφυγες

Νορβηγία: 
Αφαίρεση του Σταυρού από τα κτίρια 
που στεγάζονται πρόσφυγες 

Флаг Норвегии 

Η Νορβηγική κρατική Διεύθυνση για τους Πρόσφυγες θα αφαιρέσει από όλες τις εκκλησιαστικές εγκαταστάσεις  όπου θα τοποθετούνται πρόσφυγες,  για να μην «προσβάλει» την μουσουλμανική τους θρησκεία, όλα τα χριστιανικά σύμβολα ,  αναφέρει σχετικό δημοσίευμα. «Τι θα γίνει όμως με τον Σταυρό στην νορβηγική σημαία;», σχολιάζουν χιλιάδες Νορβηγοί αναγνώστες.
Λόγω του γεγονότος ότι η Νορβηγία έχει πλημμυρίσει από πρόσφυγες  μουσουλμάνους στην πλειοψηφία τους  οι οποίοι προέρχονται  από την Μέση Ανατολή, η Νορβηγική κυβέρνηση αποφάσισε να τους προσφέρει επιπλέον χώρο φιλοξενίας σε χώρους  της  Λουθηρανικής Εκκλησίας της Νορβηγίας (NMS).
Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αποφάσισαν ότι ο τόπος που θα διαμείνουν οι χιλιάδες πρόσφυγες θα πρέπει να καταστεί « θρησκευτικά ουδέτερος», από σεβασμό στην θρησκεία τους , πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν  χριστιανικά σύμβολα, Σταυροί  και εικόνες του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
Αλλιώς θα « ενοχλούνται» οι μουσουλμάνοι οι οποίοι καταλαμβάνουν ειρηνικά την «ξεπεσμένη» , ηθικά, πνευματικά , πολιτιστικά και θρησκευτικά ήπειρο μας. Αντί να αφήσουν τους Σταυρούς και τις εικόνες για να μην ξεχάσουν ποτέ αυτές οι χιλιάδες μουσουλμάνοι  ποιος τους περιέθαλψε , τις αφαιρούν σαν κάτι περιττό.
Миссионерская гостиница Тэмернесет, Норвегия
Μάλιστα οι νορβηγικές αρχές εξέδωσαν και εγχειρίδιο για την «συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των οργανισμών διαχείρισης μετανάστευσης»,  ανέφερε και ο επίσημος αντιπρόσωπος του  νορβηγικού  Ιεραποστολικού Συνδέσμου Egeland Sigurd.
«Πιο σημαντικό για εμάς είναι να δείξουμε χριστιανική αγάπη σε  ανθρώπους που  το έχουν ανάγκη,  από το να υπερασπιστούμε τα χριστιανικά σύμβολα στα ιεραποστολικά καταλύματα», είπε ο ίδιος»!!!
Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενα του Egeland Sigurd, με το αρνείται κάποιος τα ιερά σύμβολά της χριστιανοσύνης, για τα οποία έχουν πεθάνει εκατομμύρια μάρτυρες,   προσφέροντας απλά «αγάπη», είναι όλα «τακτοποιημένα.
Ζούμε την εποχή με τα συγχωροχάρτια και τους ψευτοχριστιανούς, αγνοώντας τα ίδια τα ιδανικά του χριστιανισμού . Πρόκειται για μια νέα επικίνδυνη εκδοχή, μιας  χριστιανικής θρησκείας  «a la carte», η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα προωθηθεί και στην Ελλάδα λίαν συντόμως. Για να νιώθουν καλά οι μουσουλμάνοι εισβολείς στις περιοχές που θα είναι πλειοψηφία θα αφαιρείται καθετί χριστιανικό με πρόσχημα της « θρησκευτικής προσβολής».
Σύμφωνα με το   κυβερνητικό εγχειρίδιο με την ονομασία «Dagen», οι καταυλισμοί  Temerneset σε Troms θα υποδεχθούν  σαράντα πέντε άτομα που ήρθαν στην Νορβηγία μέσω της Ρωσίας, και οι διαχειριστές  των κτιρίων της Ιεραποστολής θα πρέπει να αφαιρέσουν  όλα τα χριστιανικά σύμβολα που υπάρχουν στους τοίχους. Αυτό ισχύει και για τα καταλύματα Opta  στην κομητεία του Vest-Agder, αναφέρουν  οι οδηγίες της κυβέρνησης στο Όσλο .
Αντίθετος με τις κυβερνητικές ενέργειες και υπερασπιστής των  χριστιανικών συμβόλων είναι ο  Αναπληρωτής Πρόεδρος του νορβηγικού κόμματος «storitinga», Roy Steffensen που μετέχει στο  Κοινοβούλιο από κοινού με το κυβερνών συντηρητικό κόμμα της Προόδου.
«Ο  Σταυρός,  δεν είναι μόνο ένα  θρησκευτικό σύμβολο, αλλά και ένα μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και μέρος της σημαίας μας. Δεν ξέρω σύμφωνα με  ποιο πλαίσιο αποφασίστηκαν αυτά τα μέτρα, αλλά αν υπάρχουν φόβοι ότι οι πρόσφυγες θα μπορούσαν να προσβάλλουν χριστιανικά σύμβολα, τότε αυτό θα τους κόστιζε την  αναζήτηση καταφυγίου  σε άλλη χώρα», κατέληξε ο ίδιος.
Όλα αυτά τα «μέτρα» θα αποτελέσουν ευρωπαϊκή οδηγία  η οποία θα επιβληθεί και στην Ελλάδα, από τις Βρυξέλλες. Η αντίδραση μας θα μας ξεχωρίσει από τους Ευρωπαίους άθεους εταίρους μας , και θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από το τέλμα που μας οδηγούν, όλοι αυτοί με  «συντεταγμένο βήμα.Πηγή: http://ellinonea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_49.html

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)