Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ένορία Άγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών Χανίων! Άποσπάσματα άπό τήν Ένημέρωση – Όμολογία γιά τήν κάρτα ρουφιάνο τού πολίτη = νέα ταυτότητα

Ένορία Άγίου Γεωργίου 
Κατσιφαριανών Χανίων!
Άποσπάσματα άπό τήν Ένημέρωση – Όμολογία γιά τήν κάρτα ρουφιάνο τού πολίτη 
= νέα ταυτότητα!


ΕΠΑΧΥΝΘΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΑΝ ΒΑΡΕΑ ΤΑ ΩΤΑ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩΣΙ ΜΕ ΤΑ ΩΤΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΗΣΩΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩΣΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΘΩΣΙ!

...........Στό Σύνταγμα τής Έλλάδος άδελφοί μου, άναφέρετε στό ΑΡΘΡΟ 2, παρ.1. Ό σεβασμός καί ή προστασία τής άξίας τού άνθρώπου, άποτελούν τήν πρωταρχική ύποχρέωση τής Πολιτείας.
Καί ΑΡΘΡΟ 5 παρ. 3. Ή προσωπική έλευθερία είναι άπαραβίαστη.





.....ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ "ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ", ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ...




ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!!!  

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!! 

ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ!! 

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!!

ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ "ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΕΙ" ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ;;

Σάς ξαναλέω ότι αύτή ή ταυτότητα θά είναι.....
Καρτα αγορων = = βιβλιάριο υγείας, == βιβλιάριο τραπέζης, == θα είναι ποινικό μητρώο, == άδεια οδήγησης, == διαβατήριο ==ταυτότητα, == πιστοποιητικό γεννήσεως == ΑΦΜ, == ΑΜΚΑ, == ἐκλογικός ἀριθμός, == κάρτα διέλευσης διοδίων, == κάρτα δημότη, == ἠλεκτρονική «ὑπογραφή».... και γενικά θα περιέχει όλες τις πληροφορίες γύρω από το πρόσωπό μου.

........ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. 

ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. 

ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.  

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΟΔΟΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ,,,,,  

ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.......... 

 


.......Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΩΡΑΙΟ,,,,
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.  

ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ, Ο ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΛΑΒΟ.  

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.  

ΕΑΝ ΠΑΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.........  

Αποκάλυψη του Ιωάννου ...  

"καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 
καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς, ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι, εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.  
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".

ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ, 
   
«ΠΑΝΤΕΣ ΓΑΡ ΥΙΟΙ ΘΕΟΥ ΕΣΤΕ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΙΗΣΟΥ· 
ΟΣΟΙ ΓΑΡ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΒΑΠΤΙΣΘΗΤΕ, ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΝΕΔΥΣΑΣΘΕ.





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ,

"Καὶ ἄλλος ἄγγελος τρίτος ἠκολούθησεν αὐτοῖς λέγων ἐν φωνῇ μεγάλῃ·  
Εἴ τις προσκυνεῖ τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ λαμβάνει τὸ χάραγμα ἐπὶ τοῦ μετώπου αὐτοῦ ἢ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτοῦ, καὶ αὐτὸς πίεται ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τοῦ Θεοῦ τοῦ κεκερασμένου ἀκράτου ἐν τῷ ποτηρίῳ τῆς ὀργῆς αὐτοῦ, καὶ βασανισθήσεται ἐν πυρὶ καί θείῳ ἐνώπιον τῶν ἁγίων ἀγγέλων καὶ ἐνώπιον τοῦ ἀρνίου. 
Καὶ ὁ καπνὸς τοῦ βασανισμοῦ αὐτῶν εἰς αἰῶνας αἰώνων ἀναβαίνει, καὶ οὐκ ἔχουσιν ἀνάπαυσιν ἡμέρας καὶ νυκτός οἱ προσκυνοῦντες τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ εἴ τις λαμβάνει τὸ χάραγμα τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ".

ΚΑΤΑ ΤΟΝ Άγ. ΠΑΪΣΙΟ,

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ, ΟΣΟΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ.  

Ἀπό τό ἰδιόχειρο φυλλάδιό του: «Σημεῖα τῶν καιρῶν». 

 «Πίσω ἀπό τό τέλειο σύστημα “κάρτας ἐξυπηρετήσεως” ἀσφαλείας κομπιοῦτερ, κρύβεται ἡ παγκόσμια δικτατορία, ἡ σκλαβιά τοῦ ἀντιχρίστου.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ,

.......τίς ἐστιν ὁ ψεύστης εἰ μὴ ὁ ἀρνούμενος ὅτι Ἰησοῦς οὐκ ἔστιν ὁ Χριστός; 
οὗτός ἐστιν ὁ ἀντίχριστος, ὁ ἀρνούμενος τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱόν.  
πᾶς ὁ ἀρνούμενος τὸν υἱὸν οὐδὲ τὸν πατέρα ἔχει. 
Ὑμεῖς οὖν ὃ ἠκούσατε ἀπ' ἀρχῆς, ἐν ὑμῖν μενέτω. ἐὰν ἐν ὑμῖν μείνῃ ὃ ἀπ' ἀρχῆς ἠκούσατε, καὶ ὑμεῖς ἐν τῷ υἱῷ καὶ ἐν τῷ πατρὶ μενεῖτε. 
καὶ αὕτη ἐστὶν ἡ ἐπαγγελία ἣν αὐτὸς ἐπηγγείλατο ἡμῖν, τὴν ζωὴν τὴν αἰώνιον. 
Ταῦτα ἔγραψα ὑμῖν περὶ τῶν πλανώντων ὑμᾶς.

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.

"ΟΥΔΕΝ ΟΦΕΛΟΣ ΒΙΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ".. 


Άς θυμηθούμε ότι οί Μάρτυρες και Ομολογητές του Χριστού, δεν έριχναν ούτε λίγο λιβάνι στον αντίχριστο Νέρωνα και στα είδωλά του, και δεν τον προσκυνούσαν ως Θεό, προτιμώντας να τους φάνε τα θηρία στις αρένες, για να σώσουν την αθάνατη ψυχή τους.  

Εμείς λοιπόν θα υπογράψουμε την ηλεκτρονική κρατική Ταυτότητα με το τσιπάκι καταδότη του αντιχρίστου, που αριθμοποιεί και υποβιβάζει σε αντικείμενο το ανθρώπινο πρόσωπο, την εικόνα του Θεού, προδίδοντας την ελευθερία και το αυτεξούσιο που μας χάρισε ο Θεός, και μετά θα το λάβουμε και ως χάραγμα - Ταυτότητα του αντιχρίστου στο χέρι ή στο μέτωπο, λέγοντας υποκριτικά, "να αποδίδουμε τα του Καίσαρος εις τον Καίσαρα και τα του Θεού εις τον Θεόν", νομίζοντας ότι θα σωθούμε, ενώ προσκυνάμε τον αντίχριστο, και αποδεχόμαστε την σφραγίδα – χάραγμά του 666;




.......Όπως ο μουσουλμάνος άδελφοί μου, εξεγείρεται όταν σκίσεις μια σελίδα από το Κοράνι – και καλά κάνει – έτσι και γω εξεγείρομαι, όταν κάποιοι προσπαθούν να μου στερήσουν το Χριστό.  

=Όταν ο μάρτυρας του Ιεχωβά αρνείται να πιάσει όπλο στα χέρια του, έτσι και γω αρνούμαι να δεχτώ την κάρτα αυτή......

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. 

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ "ΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ  ΜΑΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "Η ΑΡΧΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.  

ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ......

ΟΧΙ λοιπόν ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.  

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ. 

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.  

ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΥ.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.  

ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.!!!  

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!!!! 

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!


π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΝΙΑ

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)