Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Π.Σ.Ε., Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΚΗ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ‘’ΓΑΜΟ ΑΤΙΜΙΑΣ’’, Β. Χαραλάμπους, Θεολόγου

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Π.Σ.Ε., 
Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΚΗ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ‘’ΓΑΜΟ ΑΤΙΜΙΑΣ’’,
Β. Χαραλάμπους, Θεολόγου

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/05/04/article-2619909-1D92F00200000578-59_634x413.jpg 

Του   Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
_____________________
Ακόμα μια αιρετική κοινότητα μέλος του Π.Σ.Ε., αντιτάχθηκε στο Ευαγγέλιο του Χριστού, ψηφίζοντας υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων. Όπως αναφέρεται στην www.daylymail.co.uk, αλλά και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, η Λουθηρανική ‘’εκκλησία’’ της Νορβηγίας, τάχθηκε υπέρ του ‘’γάμου ατιμίας’’. Από τους 115 συνέδρους στη Λουθηρανική ‘’εκκλησία’’, οι 88 ψήφισαν  υπέρ του ‘’γάμου’’ των ομοφυλοφίλων.   Ακόμα ένα μέλος του Π.Σ.Ε. οδηγείται στην εκτροπή ατιμίας, τον ‘’γάμο’’ των ομοφυλοφίλων. 


Την περασμένη χρονιά η Γαλλική Προτεσταντική ‘’εκκλησία’’ ενέκρινε αυτό το αντίθεο ολίσθημα.  Η πρόταση επίσης του ‘’αρχιεπισκόπου’’  του Καντέρμπουρυ, για ένα «σύστημα επιλογών», όπου κάποιος μπορεί να επιτελεί ‘’γάμο’’ ομοφυλοφίλων ή όχι, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Αγγλικανού  ‘’επισκόπου’’ Michael Nazir-Ali στο θέμα τούτο, που καταδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος. Ο αιρετικός Αγγλικανός ‘’επίσκοπος’’ Gene Robinson έκανε πολιτικό ‘’γάμο’’ με άνδρα. Είναι γνωστή η απαράδεκτη στάση των δύο Αγγλικανών ‘’αρχιεπισκόπων’’ Καντέρμπουρυ  και Νέας Υόρκης   John Sentamu, στο θέμα των ομοφυλοφίλων. 

Επίσης η Πρεσβυτεριανή ‘’εκκλησία’’ των ΗΠΑ, οδηγείται προς αυτή την κατεύθυνση.  Έχουν ήδη προβεί στις ‘’κατάλληλες’’ διατυπώσεις στο σύνταγμά τους, ούτως ώστε να μπορεί να συμπεριληφθεί και ο ‘’γάμος’’ των ομοφυλοφίλων.   Αυξάνονται όπως παρατηρούμε τα μέλη του  Π.Σ.Ε. που ολισθαίνουν σ’ αυτήν την εκτροπή ατιμίας, τον ‘’γάμο’’ των ομοφυλοφίλων. 

Στην Αγγλικανική ‘’εκκλησία’’ συνέταξαν βλάσφημη ‘’ακολουθία γάμου’’ των ομοφυλοφίλων, η οποία βρίσκει σοβαρές αντιδράσεις.  Σε τεύχος του επισήμου οργάνου  του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.),  «Τhe Ecumenical Review», αναφέρεται  βλάσφημη ‘’προσευχή’’ επί ‘’τη ενώσει’’ ομοφυλοφίλων. 

Όπως με λύπη παρατηρούμε, αυξάνονται τα μέλη του  Π.Σ.Ε. που ολισθαίνουν σ’ αυτήν την εκτροπή ατιμίας, το γάμο των ομοφυλοφίλων.  Δεν προβληματίζει τους επιμένοντες στο Π.Σ.Ε., με την πνιγηρή παρουσία του πλήθους των αιρετικών Προτεσταντικών παραφυάδων, ότι αυξάνονται τα μέλη που ‘’επί το χείρον προκόπτουσιν’’, προσθέτοντας και την ατιμία τούτη στις τόσες κακοδοξίες τους;

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)