Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ 2017!!! ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ Η/Υ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ 2017!!!
ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ 
ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ 
ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ Η/Υ 
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
 

Βάζουν «Big Brother» στη ζωή όλων των Ελλήνων!
Μητρώο πολιτών εξήγγειλε ο Π.Κουρουμπλής!

Όλα τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών σε έναν αριθμό, που θα εμφανίζονται στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή με το πάτημα ενός κουμπιού και θα μπορούν να περιέλθουν στην κατοχή οποιουδήποτε, πέραν των υπαλλήλων του Δημοσίου, αλλά και μυστικών υπηρεσιών και χάκερς, βάζει η κυβέρνηση με το Μητρώο Πολιτών που εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Τι σημαίνει το Μητρώο Πολιτών όπως το περιέγραψε ο κ. Κουρουμπλής; Πως βάζουν ένα Big Brother στη ζωή όλων των Ελλήνων. Και βεβαίως αυτό δεν συμβαίνει ούτε τυχαία, αλλά ούτε και μία πρωία ξύπνησε ο κ. Κουρουμπλής και είπε θα αντιμετωπίσω τη γραφειοκρατεία και θα ενοποιήσω τις βάσεις δεδομένων του Δημοσίου.
Ήρθε απλά μία ντιρεκτίβα από το εξωτερικό για το φακέλωμα όλων των Ελλήνων και η κυβέρνηση σπεύδει να την εφαρμόσει. Έγιναν και άλλες προσπάθειες στο παρελθόν αλλά δεν κατέστη δυνατό. Τώρα όμως είναι η εποχή που όλα γίνονται οπότε μπορεί να μείνουν ικανοποιημένοι και οι Αμερικανοί, ή οι άλλες χώρες της Δύσης που θέλουν ανά πάσα στιγμή να έχουν τα στοιχεία όλων των Ελλήνων στο πιάτο.
Ο κ. Κουρουμπλής λοιπόν διάλεξε την ΔΕΘ για να εξαγγείλει το Μητρώο Πολιτών λέγοντας πώς «θα είναι μια μεγάλη ριζική ανατροπή και είμαστε βέβαιοι ότι μέσα στο 2017, το 75% αυτών των βάσεων δεδομένων, που είναι οι μεγάλες βάσεις όπως το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και ο αριθμός ταυτότητας, θα μπορούν να δώσουν μια εντελώς άλλη δυναμική στη λειτουργία του δημοσίου».
Έκανε λόγο για μια σημαντική προσπάθεια που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό “καθώς σήμερα οι βάσεις δεδομένων του δημοσίου δεν συνδέονται μεταξύ τους ενώ 11 εκατομμύρια πιστοποιητικά κυκλοφορούν χρησιμοποιώντας ανθρώπους που τα μετακινούν” και εξήγγειλε και αλλαγή της νομοθεσίας προκειμένου να καταστεί αυτό δυνατό.
Ενοποίηση του ΑΜΚΑ, του ΑΦΜ και του αριθμού ταυτότητας σημαίνει απλά όλα τα στοιχεία των πολιτών. Όποιος έχει πρόσβαση σε αυτά θα μπορεί να βλέπει από το ιατρικό ιστορικό του κάθε πολίτη μέχρι το πότε και τι πλήρωσε στην εφορία, την οικογενειακή του κατάσταση και πότε έφαγε κλήση από την Τροχαία.
Καταργείται δηλαδή το ιατρικό απόρρητο και η ιδιωτική ζωή του κάθε πολίτη, αφού όλες οι δημόσιες υπηρεσίες θα έχουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία. Και το ζητούμενο δεν είναι αν θα έχουν οι δημόσιες υπηρεσίες πρόσβαση σε αυτά αλλά και ποιος άλλος. Ποιος διασφαλίζει πώς τα στοιχεία αυτά δεν θα πέσουν στα χέρια Μυστικών Υπηρεσιών, ή άλλων που θα εκβιάζουν τους πολίτες. Κανείς.
Τα ηλεκτρονικά συστήματα σήμερα είναι διάτρητα για ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά πώς λειτουργούν. Θα μπορούν δηλαδή με ευκολία χάκερς να βάλουν χέρι στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πολιτών. Δεν μιλάμε βεβαίως για την NSA ή άλλες τέτοιου επιπέδου υπηρεσίες. Σε αυτές θα τους πηγαίνουν έτοιμα.
Μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν χιλιάδες τραπεζικοί λογαριασμοί έγιναν φέιγ βολάν, όπως επίσης και τα ΑΦΜ χιλιάδων πολιτών. Με τη λειτουργία του Μητρώου Πολιτών, με την εξασφάλιση ενός μόνου από τα τρία βασικά στοιχεία, του ΑΜΚΑ, του ΑΦΜ ή του αριθμούς ταυτότητας θα μπορεί κάποιος να μάθει τα πάντα.
Όχι ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί και σήμερα. Απλά μία υπηρεσία πρέπει να ψάξει να βρει τα στοιχεία του κάθε πολίτη και δεν έχει πρόσβαση σε άλλα. Οι ιατρικές υπηρεσίες για παράδειγμα δεν μπορούν να δουν οικονομικά στοιχεία και το αντίθετο.
Άμα της λειτουργίας του Μητρώου Πολιτών με ένα κωδικό θα εμφανίζονται όλα τα στοιχεία του πολίτη. Και από εκεί και μετά ο εκβιασμός μπορεί να πηγαίνει σύννεφο. Από τον οποιονδήποτε. Γιατί όπως είπαμε τα στοιχεία αυτά μπορούν να τα “χακάρουν” και να αποκτήσουν πρόσβαση πάρα πολλοί.
Η κυβέρνηση λοιπόν αντί να προασπίσει τα προσωπικά δεδομένα, ως έχει ηθικό δικαίωμα υπακούει, στους δανειστές (;), στις μυστικές υπηρεσίες (;) και βάζει έναν κωδικό αριθμό στο μέτωπο του κάθε πολίτη με τον οποίο θα αναγνωρίζεται και θα εμφανίζεται φόρα παρτίδα όλος του ο φάκελος με το ότι έχει κάνει ή δεν έχει κάνει στη ζωή του.
Στήνεται ένας Big Brother μέσω του οποίου θα ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα. Όταν το “pronews.gr” επανειλημμένα είχε γράψει για το θέμα αυτό κάποιοι έσπευδαν να μιλήσουν για θεωρίες συνωμοσίας. Τώρα που γίνεται πράξη να δούμε με πιο τρόπο θα διαφυλάξουν τα προσωπικά τους δεδομένα και της οικογένειας τους.
Προειδοποιούσαμε για την εκπληρούμενη προφητεία της Αποκάλυψης  αλλά και του Εθνομάρτυρος Πατροκοσμά.
"Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."
Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς   «Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε.
Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»  φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο "χάραγμα".
Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να διαβάζονται και οι σκέψεις. Η πιο στυγνή παγκόσμια χούντα έρχεται και φυσικά για το καλό μας.pronews.gr

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)