Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ξεκίνησε τη διαβούλευση για το ψηφιακό ευρώ και περί τα μέσα του 2021 θα αποφασίσει αν θα δρομολογήσει το σχετικό εγχείρημα!

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ξεκίνησε τη διαβούλευση 

για το ψηφιακό ευρώ 

και περί τα μέσα του 2021 

θα αποφασίσει αν θα δρομολογήσει 

το σχετικό εγχείρημα!

 

Έρχεται το ψηφιακό ευρώ – Πώς θα μοιάζει, ποιοι είναι οι φόβοι

 

Τη διαβούλευση για το ψηφιακό ευρώ ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα από το φθινόπωρο και καλεί το κοινό και τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν σε αυτή, εκφράζοντας την άποψή τους.

«Όπως το ευρώ που χρησιμοποιούμε ήδη καθημερινά, ο σχεδιασμός ενός ψηφιακού ευρώ θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες ενός ευρύτερου φάσματος χρηστών. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε να ακούσουμε τις απόψεις του κοινού και όλων των ενδιαφερόμενων παραγόντων για τα οφέλη και τις προκλήσεις της έκδοσης ενός ψηφιακού ευρώ και για τη πιθανή σχεδίασή του», αναφέρει η ΕΚΤ.

«Έχουμε ξεκινήσει δημόσια διαβούλευση:

πείτε μας τη γνώμη σας μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2021!», προσθέτει.

Προσπαθήσαμε πάνω από 5 φορές για να ανοίξει το λινκ και να μπούμε μέσα, και πάνω από 10 φορές όταν μπήκαμε για να γίνει δεκτή η εγγραφή μας! Όσο για την επιλογή γλώσσας, τα Ελληνικά υπάρχουν αλλά… μόνο στη θεωρία – επιλέγεις και η πλατφόρμα επιμένει αγγλικά!

Πάμε παρακάτω:

«Το ευρώ ανήκει στους Ευρωπαίους και εμείς είμαστε οι θεματοφύλακές του. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκδώσουμε ψηφιακό ευρώ, εφόσον προκύψει η ανάγκη», έχει δηλώσει η πρόεδρος της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Το ψηφιακό ευρώ θα αποτελούσε μια ηλεκτρονική μορφή χρήματος της ΕΚΤ, στην οποία θα είχαν πρόσβαση όλοι οι πολίτες και όλες οι επιχειρήσεις. Σκοπός του δεν θα ήταν να αντικαταστήσει τα μετρητά, αλλά να λειτουργήσει συμπληρωματικά με αυτά

«Σκοπός του δεν θα ήταν να αντικαταστήσει τα μετρητά, αλλά να λειτουργήσει συμπληρωματικά με αυτά» ναι, εμένα μου λες; Τότε γιατί δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ερώτηση, ΚΑΜΙΑ προεπιλογή απάντησης για όσους θέλουν να δηλώσουν ότι ΔΕΝ συμφωνούν με τη δημιουργία του ψηφιακού ευρώ;

Τόσο που νευριάσαμε που στο τέλος τους σχολιάσαμε «αυτό δεν είναι δημοκρατία, αλλά δαιμονοκρατία»!

«Πως θα διασφαλιστεί ότι το ψηφιακό ευρώ θα είναι ασφαλές και δεν θα χρησιμοποιείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παράνομες συναλλαγές και φοροαποφυγή;» ήταν μια από τις ερωτήσεις.

Αμ ΔΕΝ θα διασφαλιστεί, αφού τα ψηφιακά νομίσματα σχεδιάστηκαν για όλους τους ανωτέρω λόγους!

Κι εκεί που οι Ευρωπαϊκή Τράπεζα έβριζε το bitcoin και το κατηγορούσε και ως “αντιπεριβαλλοντικό” λόγω της κατανάλωσης ενέργειας που απαιτείται για την παραγωγή του, τώρα οι λάτρεις της Κλιματικής Αλλαγής και πρασίνων φόρων, θέλουν να φτιάξουν ευρωπαϊκό ψηφιακό νόμισμα.

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα τζετ να φύγω σε άλλη Ήπειρο!

 

Πηγή:
https://igata.gr/2021/01/11/%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%cf%80%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%8e%ce%bc%ce%b7-%cf%83/
 
 
 Συναφῆ ἄρθρα:
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)