Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

ΤΟ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ 5G Έκκληση από 26.000 επιστήμονες που αντιτίθενται στην ανάπτυξη τ ης (αδοκίμαστης) τεχνολογίας 5G.

ΤΟ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ 5G

Έκκληση από 26.000 επιστήμονες

 που αντιτίθενται στην ανάπτυξη τ

ης (αδοκίμαστης) τεχνολογίας 5G.

 Μᾶς ἔχουν τρελάνει ἀπό τήν ἀρχή τῆς χρονιᾶς (2021)
μεγάλες τηλεφωνικές ἑταιρεῖες, ὅτι ἦλθε τό 5G.
Ἄρα... ὅσο καιρό μᾶς ἔχουν μαντρωμένους
ἐκτός ἀπό τούς χιλιάδες λάθρο πού διοχέτευσαν 
στήν ἠπειρωτική Ἑλλάδα, στήνοντας ὁλόκληρες πόλεις,
παράλληλα, ἔστηναν καί χιλιάδες κεραῖες-πύργους 5G!
 
Οι ανησυχίες για το επερχόμενο λανσάρισμα της τεχνολογίας ραδιοτηλεπικοινωνιών 5G προκάλεσαν μια μαζική αναφορά κατά της κίνησης, για λόγους ασφαλείας, από χιλιάδες επιστήμονες και συναφείς επαγγελματίες.
Ο Arthur Firstenberg γράφει:
Ασύρματη Ακτινοβολία: Σταματήστε Το Δίκτυο 5G στη Γη και Στο Διάστημα. Καταστροφικές Επιπτώσεις στην Υγεία και το Περιβάλλον.
Για τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ, την ΕΕ, το Συμβούλιο της Ευρώπης και τις κυβερνήσεις όλων των εθνών.
Εμείς οι υπογράφοντες επιστήμονες, γιατροί, περιβαλλοντικοί οργανισμοί και πολίτες από (__) χώρες, καλούμε επειγόντως να σταματήσει η ανάπτυξη του ασύρματου δικτύου 5G (5ης γενιάς), συμπεριλαμβανομένων 5G από διαστημικούς δορυφόρους. Το 5G θα αυξήσει μαζικά την έκθεση σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF) πάνω από τα δίκτυα 2G, 3G και 4G για τηλεπικοινωνίες που ήδη υπάρχουν. Η ακτινοβολία RF έχει αποδειχθεί επιβλαβής για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η ανάπτυξη του 5G αποτελεί πείραμα για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον που ορίζεται ως έγκλημα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου.
Περίληψη των κυριότερων σημείων.
Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, με την υποστήριξη κυβερνήσεων, είναι έτοιμες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια για την ανάπτυξη του ασύρματου δικτύου πέμπτης γενιάς (5G). Αυτό έχει ως στόχο να παραδώσει αυτό που αναγνωρίζεται ως πρωτοφανής κοινωνική αλλαγή σε παγκόσμια κλίμακα.
Θα έχουμε “έξυπνα” σπίτια, “έξυπνες” επιχειρήσεις, “έξυπνους” αυτοκινητόδρομους, “έξυπνες” πόλεις και αυτοκίνητα. Ουσιαστικά όλα τα είδη που διαθέτουμε και αγοράζουμε από ψυγεία και πλυντήρια ρούχων έως χαρτοκιβώτια γάλακτος, βούρτσες και βρεφικές πάνες, θα περιέχουν κεραίες και μικροτσίπ και θα συνδέονται ασύρματα με το Διαδίκτυο.
Κάθε άτομο στη Γη θα έχει άμεση πρόσβαση σε ασύρματες επικοινωνίες υψηλής ταχύτητας και χαμηλής καθυστέρησης από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, ακόμη και σε τροπικά δάση, στα μέσα του ωκεανού και στην Ανταρκτική.  («Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείτε, θα σας βρούν», άγιος Κοσμάς Αιτωλός)
Αυτό που δεν αναγνωρίζεται ευρέως είναι ότι αυτό θα οδηγήσει επίσης σε πρωτοφανείς περιβαλλοντικές αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα. Η σχεδιαζόμενη πυκνότητα των πομπών ραδιοσυχνοτήτων είναι αδύνατον να προβλεφθεί.
Εκτός από εκατομμύρια νέους σταθμούς βάσης 5G στη Γη και 20.000 νέους δορυφόρους στο διάστημα, 200 δισεκατομμύρια αντικείμενα μετάδοσης, σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα αποτελέσουν μέρος του Διαδικτύου των πραγμάτων (Internet of things) έως το 2020 και ένα τρισεκατομμύριο είδη λίγα χρόνια αργότερα. Εμπορικά το 5G σε χαμηλότερες συχνότητες και πιο αργές ταχύτητες αναπτύχθηκαν στο Κατάρ, τη Φινλανδία και την Εσθονία στα μέσα του 2018. Η εκτόξευση των 5G σε εξαιρετικά υψηλές (χιλιοστομετρικές) συχνότητες προγραμματίζεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2018.
Παρά τη γενικευμένη άρνηση, η απόδειξη ότι η ακτινοβολία της ραδιοσυχνότητας (RF) είναι επιβλαβής για τη ζωή είναι ήδη συντριπτική.
Οι συσσωρευμένες κλινικές ενδείξεις των ασθενών και τραυματισμένων ανθρώπων, οι πειραματικές αποδείξεις βλάβης στο DNA, σε κύτταρα και συστήματα οργάνων σε μια ευρεία ποικιλία φυτών και ζώων, και επιδημιολογικά στοιχεία ότι οι σημαντικές ασθένειες του σύγχρονου πολιτισμού-καρκίνου, καρδιακών παθήσεων και διαβήτη-είναι που προκαλείται σε μεγάλο βαθμό από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση, αποτελεί μια βάση με πάνω από 10.000 μελέτες αξιολόγησης από ομότιμους.
Εάν τα σχέδια τηλεπικοινωνιών για 5G πραγματοποιηθούν, κανένας άνθρωπος, κανένα ζώο, κανένα πουλί, κανένα έντομο και κανένα φυτό στη Γη δεν θα μπορέσει να αποφύγει την έκθεση, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, σε επίπεδα ακτινοβολίας RF που είναι δεκάδες έως εκατοντάδες φορές μεγαλύτερες από ό,τι υπάρχει σήμερα, χωρίς καμία πιθανότητα διαφυγής οπουδήποτε στον πλανήτη. Αυτά τα σχέδια 5G απειλούν να προκαλέσουν σοβαρές, μη αναστρέψιμες επιπτώσεις στους ανθρώπους και μόνιμες βλάβες σε όλα τα οικοσυστήματα της Γης.
Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις δεοντολογικές απαιτήσεις και τις διεθνείς συμφωνίες. Το 5G θα οδηγήσει σε μαζική αύξηση της αναπόφευκτης, ακούσιας έκθεσης στην ασύρματη ακτινοβολία.
Εγκατάσταση υποδομών για το 5G.
Προκειμένου να μεταδοθούν τα τεράστια ποσά δεδομένων που απαιτούνται για το Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT), η τεχνολογία 5G, όταν αναπτυχθεί πλήρως, θα χρησιμοποιήσει χιλιοστοµετρικά κύµατα, τα οποία μεταδίδονται δύσκολα μέσα από στερεά υλικά. Αυτό θα απαιτήσει από κάθε μεταφορέα να εγκαταστήσεισταθμούς βάσης κάθε 100 μέτρα  σε κάθε αστική περιοχή του κόσμου. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές ασύρματης τεχνολογίας, στις οποίες μια κεραία μεταδίδει σε μια ευρεία περιοχή, οι σταθμοί βάσης 5G και συσκευές 5G θα έχουν πολλαπλές κεραίες διατεταγμένες σε “φάσεις συστοιχίας” που λειτουργούν μαζί για να εκπέμπουν εστιασμένη, ακτίνες που μοιάζουν με λέιζερ που ακολουθούν το ένα το άλλο.
Κάθε 5G τηλέφωνο θα περιέχει δεκάδες μικροσκοπικές κεραίες, οι οποίες δουλεύουν από κοινού για να εντοπίσουν και να επιδιώξουν μια στενά εστιασμένη ακτίνα στην πλησιέστερη κεραία. Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) των ΗΠΑ έχει υιοθετήσει κανόνες [4] που επιτρέπουν την αποτελεσματική ισχύ αυτών των κυματοδοκών έως και 20 watts, δέκα φορές πιο ισχυρή από τα επιτρεπόμενα επίπεδα για τα τρέχοντα τηλέφωνα.
Κάθε σταθμός βάσης 5G θα περιέχει εκατοντάδες ή χιλιάδες κεραίες που στοχεύουν πολλαπλές ακτίνες λέιζερ ταυτόχρονα σε όλα τα κινητά τηλέφωνα και τις συσκευές χρηστών στην περιοχή εξυπηρέτησης. Αυτή η τεχνολογία ονομάζεται “πολλαπλή έξοδος πολλαπλών εισόδων” ή MIMO. Κανόνες της FCC επιτρέπουν την αποτελεσματική εκπεμπόμενη ισχύς ενός σταθμού βάσης 5G για δέσμες να είναι όσο το 30.000 βατ ανά 100 MHz του ραδιοφάσματος, ή ισοδύναμα 300.000 βατ ανά GHz φάσματος, δεκάδες έως εκατοντάδες φορές πιο ισχυρό από τα επίπεδα που επιτρέπονται για τρέχοντες σταθμούς βάσης.
Διαστημική βάση 5G.
Τουλάχιστον πέντε εταιρείες προτείνουν να παράσχουν 5G από το διάστημα από 20.000 συνδυασμένους δορυφόρους σε τροχιές χαμηλές και μέσες που θα καλύψουν τη Γη με ισχυρές, εστιασμένες, κατευθυνόμενες κυματο-δοκούς. Κάθε δορυφόρος εκπέμπει χιλιοστοµετρικά κύματα με αποτελεσματική ακτινοβολούμενη ισχύ έως και 5 εκατομμύρια βατ από χιλιάδες κεραίες που είναι διατεταγμένες σε μια φάση συστοιχίας.
Αν και η ενέργεια που φτάνει στο έδαφος από τους δορυφόρους θα είναι μικρότερη από αυτή που προέρχεται από τις κεραίες εδάφους, θα ακτινοβολεί περιοχές της Γης που δεν προσεγγίζονται από άλλους πομπούς και θα είναι επιπρόσθετες στις επίγειες εκπομπές 5G από δισεκατομμύρια αντικείμενα IOT (Internet of Things). Ακόμη πιο σημαντικό, οι δορυφόροι θα βρίσκονται στη μαγνητόσφαιρα της Γης, η οποία ασκεί σημαντική επίδραση στις ηλεκτρικές ιδιότητες της ατμόσφαιρας. Η αλλοίωση του ηλεκτρομαγνητικού περιβάλλοντος της Γης μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή από την ακτινοβολία από κεραίες εδάφους (βλ. Παρακάτω).
Επιβλαβείς επιδράσεις της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων έχουν ήδη αποδειχθεί.
Ακόμα και πριν από την πρόταση 5G, δεκάδες αναφορές και έφεση  από διεθνείς επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένης της προσφυγής Freiburger που υπεγράφησαν από περισσότερους από 3.000 γιατρούς, ζήτησαν την παύση της επέκτασης της ασύρματης τεχνολογίας και ένα μορατόριουμ στους νέους σταθμούς βάσης.
Το 2015, 215 επιστήμονες από 41 χώρες κοινοποίησαν την ανησυχία τους στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).  Ανέφεραν ότι “πολυάριθμες πρόσφατες επιστημονικές δημοσιεύσεις έδειξαν ότι τα EMF [ηλεκτρομαγνητικά πεδία] επηρεάζουν τους ζώντες οργανισμούς σε επίπεδα πολύ κάτω από τις περισσότερες διεθνείς και εθνικές κατευθυντήριες γραμμές”. Περισσότερες από 10.000 επιστημονικές μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους επιδεικνύουν βλάβη στην ανθρώπινη υγεία από την ακτινοβολία RF.  Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν:
Μεταβολή του καρδιακού ρυθμού. Τροποποιημένη έκφραση γονιδίου. Μεταβαλλόμενος μεταβολισμός. Τροποποιημένη ανάπτυξη βλαστικών κυττάρων. Καρκίνοι. Καρδιαγγειακές παθήσεις. Γνωστική εξασθένηση. Βλάβη του DNA. Επιπτώσεις στη γενική ευημερία. Αυξημένες ελεύθερες ρίζες. Τα ελλείμματα μάθησης και μνήμης. Βλάβη της λειτουργίας και της ποιότητας του σπέρματος. Αποβολή. Νευρολογική βλάβη. Η παχυσαρκία και ο διαβήτης. Οξειδωτικό στρες. Οι επιδράσεις στα παιδιά περιλαμβάνουν αυτισμό, διαταραχή υπερκινητικότητας, έλλειψης προσοχής (ADHD)  και άσθμα.
Η βλάβη υπερβαίνει την ανθρώπινη φυλή, καθώς υπάρχουν άφθονα στοιχεία βλάβης σε ποικίλες φυτικές και άγριες ζωές  και εργαστηριακά ζώα, όπως:
Μυρμήγκια / Πουλιά / Δάση / Βάτραχοι / Φρουτόμυγες / Μέλισσες / Έντομα / Θηλαστικά / Ποντίκια / Φυτά / Δένδρα…..
*****
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας ενισχύει την παγκόσμια έκκληση να σταματήσει το 5G.
Σε μια πρωτοφανή και πρωτοποριακή δράση, ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Mateusz Morawiecki, υποστήριξε προσωπικά μια διεθνή έκκληση για να σταματήσει η αμφιλεγόμενη εξέλιξη των 5G ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών τηλεπικοινωνιών μικροκυμάτων.
Δεν έχουν διεξαχθεί δοκιμές ασφαλείας, για να εξεταστεί η ασφάλειά τους, παρά το γεγονός ότι το 5G λειτουργεί σε 10 έως 100 φορές υψηλότερες συχνότητες από τους πομπούς πύργων 3G και 4G.
Στις παρακάτω σελίδες μπορείτε να δείτε αναλυτικά για την έκκληση και να υπογράψετε είτε ατομικά, είτε σαν φορέας για να σταματήσει η εγκατάσταση της τεχνολογίας 5G.
Η πρωτεύουσα της Ευρώπης δεν επιτρέπει την εγκατάσταση του 5G. Οι Βρυξέλλες, Βέλγιο, και η Ρώμη εναντιώνονται στο 5G για λόγους υγείας.
«Δεν μπορώ να καλωσορίσω αυτή την τεχνολογία αν τα πρότυπα ακτινοβολίας, τα οποία πρέπει να προστατεύουν τον πολίτη, δεν γίνονται σεβαστά, 5G ή όχι. Ο λαός των Βρυξελλών δεν είναι ινδικά χοιρίδια των οποίων την υγεία μπορώ να πουλήσω με κέρδος! Δεν μπορούμε να αφήσουμε τίποτε με  αμφιβολία», δήλωσε ο υπουργός περιβάλλοντος της Βρυξελλών Céline Fremault.
Οι Βρυξέλλες αρνήθηκαν τώρα να αλλάξουν τα όρια έκθεσης του κοινού για ασύρματη ακτινοβολία μικροκυμάτων και το ψήφισμα του Δήμου της Ρώμης ζητά ειδικά από τον Δήμαρχο να μην υποστηρίξει οποιεσδήποτε μειώσεις των επιτρεπόμενων ορίων ακτινοβολίας Οι ενέργειες αυτές αποτελούν παραδείγματα της αυξανόμενης αντίθεσης στην 5G σε πόλεις παγκοσμίως.
Το έθνος του Βελγίου απαγόρευσε επίσης την πώληση τηλεφώνων για μικρά παιδιά και συνιστά γενικές μειώσεις στις εκθέσεις ασύρματης ακτινοβολίας. Πάνω από δώδεκα χώρες έχουν αναλάβει δράση πολιτικής για τη μείωση της ασύρματης έκθεσης στο κοινό, ειδικά για τα παιδιά και τις έγκυες γυναίκες.
 
Πηγή:
 Ποῦ εἶναι ὁ Πατριάρχης Βαρθολομαῖος 
καί δεινός οἰκολόγος,
ὅλες οἱ οἰκολογικές ὁμάδες,
οἱ πολιτικοί ἡγέτες καί οἱ "εἰδικοί" 
πού ὑποτίθεται πώς κόπτονται 
γιά τό περιβᾶλλον καί τήν ὑγεία μας;
Σιωπή ἰχθύος γιά τό 5G...
Οὔτε γιά τά ἀδέσποτα γατόσκυλα νοιάζονται τελικά,
οὔτε γιά τίς καρέτα-καρέτα,
οὔτε γιά τόν ἀρκτοῦρο κ.λ.π....
Ἀκόμη κι αὐτά τά ζῶα 
πού τά βάζουν πιό πάνω κι ἀπ' τόν ἄνθρωπο 
κι ἀπ'αὐτόν τόν ἴδιο τόν Δημιουργό ὅλων μας καί Θεό, 
δέν τά νοιάζονται πραγματικά!
Θεοκτόνοι, ἀνθρωποκτόνοι, φυσιοκτόνοι
ὅσοι ἑφηῦραν αὐτήν τήν φονική τεχνολογία
καί συνυπεύθυνοι οἱ σιωποῦντες "οἰκολόγοι",
γιατί θέτουν σέ κίνδυνο ἀκόμη καί θανάτου
πᾶσαν τήν κτίσιν καί τά κτίσματα
τοῦ Θεοῦ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)