Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Ἀνακοίνωση παρενεργειῶν νέας ἔρευνας στήν Γερμανία δείχνει πώς ἡ μάσκα βλάπτει τά παιδιά!

  Ἀνακοίνωση παρενεργειῶν 

νέας ἔρευνας στήν Γερμανία 

δείχνει πώς ἡ μάσκα βλάπτει τά  παιδιά!

 

Δεῖτε πῶς ἡ Νέα Ἐποχή,

οἱ "νέες τάξεις..." καί οἱ "νέες παιδαγωγικές..."

φροντίζουν γιά τήν ὑγεία τῶν παιδιῶν!

 

Μετάφραση Απολλόδωρος 

 

Μια γερμανική μελέτη που περιλάμβανε περισσότερα από 25.000 παιδιά αποκαλύπτει ότι οι σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στη σωματική, ψυχολογική και συμπεριφορική υγεία των παιδιών μπορεί να είναι πολύ πιο διαδεδομένες από αυτές που αναφέρθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από κυβερνητικούς αξιωματούχους - επηρεάζοντας περίπου το 68% και συμβάλλοντας σε 24 διαφορετικά παράπονα (παρενέργειες!) για την υγεία σύμφωνα με τους γονείς που υπέβαλαν παρατηρήσεις.[2]

[2]

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto

  

Μια σχετική μελέτη που διεξήχθη στη Γερμανία δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο ως προδημοσίευση (δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί από ομοτίμους) με τίτλο, «Μελέτες για τη Corona και παιδιά «Co-Ki»: Πρώτα αποτελέσματα ενός Πανγερμανικού μητρώου σχετικά με τη κάλυψη του στόματος και της μύτης (μάσκα) σε παιδιά», περιγράφει τα αποτελέσματα 17.854 γονέων που υπέβαλαν αναφορές σχετικά με καταγγελίες για την υγεία ή βλάβες που προκλήθηκαν, ως αποτέλεσμα της χρήσης μάσκας από τα 25.930 παιδιά τους. 

Η μελέτη σχεδιάστηκε για να διερευνήσει τόσο τις συσσωρευμένες αφηγήσεις που ανέφεραν γονείς, εκπαιδευτικοί και γιατροί σχετικά με τα αυξανόμενα προβλήματα και τα παράπονα για την υγεία σε παιδιά και εφήβους που φορούν μάσκες, καθώς και για να παράσχει το πρώτο στο είδος του διαδικτυακό μητρώο όπου γονείς, γιατροί, δάσκαλοι και άλλοι μπορούν να εισαγάγουν τις παρατηρήσεις τους από πρώτο χέρι. 

Το μητρώο και το ερωτηματολόγιο μπορείτε να τα βρείτε στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση: https://www.co-ki-masken.de/ Οι συγγραφείς της μελέτης δήλωσαν: 

«Δεν υπάρχουν ανεξάρτητες από τον κατασκευαστή μελέτες σχετικά με τη χρήση μασκών για παιδιά και εφήβους, που έχουν πιστοποιηθεί ως ιατρικά προϊόντα για επαγγελματική ασφάλεια σε επαγγελματικές εφαρμογές. Επιπλέον, λόγω των άγνωστων υλικών που χρησιμοποιούνται, δεν υπάρχουν ευρήματα σχετικά με τα πιθανά προστατευτικά αποτελέσματα ή τις παρενέργειες των συχνά σπιτικά κατασκευασμένων «καθημερινών μασκών» που φοριούνται από την πλειονότητα των παιδιών. Λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19, και ιδίως των διαφορετικών υποχρεώσεων για παιδιά και εφήβους να φορούν μάσκες στο σχολείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για έρευνα»

Στις 20 Οκτωβρίου 2020, 363 γιατροί κλήθηκαν να κάνουν εγγραφές και να ενημερώσουν τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την ύπαρξη του μητρώου. Τα δεδομένα που καταγράφηκαν στο μητρώο περιλάμβαναν πληροφορίες σχετικά με το ρόλο του καταχωρίζοντος, δημογραφικά δεδομένα, προηγούμενες ασθένειες, κατάσταση και διάρκεια της μασκοφορίας, τύπος μάσκας, ύπαρξη καταγγελιών από το παιδί για βλάβη/ες λόγω της μάσκας, συμπτώματα, προβλήματα συμπεριφοράς, και η προσωπική στάση του ερωτώμενου έναντι των μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού από την κυβέρνηση. 

Κατά μέσο όρο, τα παιδιά φορούσαν μάσκες για 270 λεπτά την ημέρα, με βλάβες στην υγεία τους που αναφέρθηκαν σχεδόν στο ίδιο ποσοστό από τα παιδιά (67,7%) και τους γονείς (66,1%). Τα αποτελέσματα της μελέτης συνοψίστηκαν ως εξής: 


«Μέχρι τις 26.10.2020 το μητρώο είχε χρησιμοποιηθεί από 20.353 άτομα. Σε αυτήν την έκδοση αναφέρουμε τα αποτελέσματα από τους γονείς, οι οποίοι εισήγαγαν δεδομένα για συνολικά 25.930 παιδιά. Ο μέσος χρόνος μασκοφορίας ήταν 270 λεπτά την ημέρα. Αναφορές βλαβών στην υγεία που προκλήθηκαν από τη χρήση της μάσκας αναφέρθηκαν από το 68% των γονιών. Αυτά περιλάμβαναν ευερεθιστότητα (60%), πονοκέφαλο (53%), δυσκολία συγκέντρωσης (50%), λιγότερη ευτυχία (49%), απροθυμία να πάει στο σχολείο / νηπιαγωγείο (44%), δυσφορία (42%) μειωμένη μάθηση (38%) και υπνηλία ή κόπωση (37%)». Τα παράπονα των παιδιών αναφέρθηκαν σε 24 διαφορετικά συμπτώματα ως εξής: Ο παρακάτω πίνακας δείχνει την άποψη των γονέων σχετικά με τις αλλαγές συμπεριφοράς των παιδιών τους ως αποτέλεσμα της χρήσης μάσκας»:

 

Οι συγγραφείς ολοκλήρωσαν την έκθεσή τους με τις ακόλουθες τελικές παρατηρήσεις: 
«Πολλά παιδιά υπόκεινται σε μεγάλες προκλήσεις και οι οικογένειες προσπαθούν να τα καταφέρουν όσο καλύτερα μπορούν. 
Ενώ το ποσοστό των ατόμων που είχαν θετικά αποτελέσματα για το SARS-CoV-2 και επίσης ο αριθμός των ασθενών στις ΜΕΘ στη Γερμανία είναι υψηλός σε πολλά μέρη, αναφέρουμε εδώ σχετικά ένα σχετικά μικρό, μη επαρκώς αναδεδειγμένο πρόβλημα: αρκετές χιλιάδες παιδιά που φαίνεται να υποφέρουν από τη μάσκα ή που μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας από τη μάσκα. Η μελέτη μας παρέχει τη βάση για την εκπόνηση μιας αντιπροσωπευτικής έρευνας για την ακριβή ανάλυση οφέλους-κινδύνου (benefit-risk analysis) της χρήσης μάσκας από τα παιδιά». © [01/02/21] GreenMedInfo LLC. 
Αυτή η εργασία αναπαράγεται και διανέμεται με την άδεια της GreenMedInfo LLC. Θέλετε να μάθετε περισσότερα από το GreenMedInfo; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο εδώ //www.greenmedinfo.com/greenmed/newsletter. 
 
Δικτυογραφία: 
 
[2].-- Corona children studies "Co-Ki": First results of a Germany-wide registry on mouth and nose covering (mask) in children | Research Square https://www.researchsquare.com/article/rs-124394/v1

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto

 

Οι συγγραφείς ολοκλήρωσαν την έκθεσή τους με τις ακόλουθες τελικές παρατηρήσεις: «Πολλά παιδιά υπόκεινται σε μεγάλες προκλήσεις και οι οικογένειες προσπαθούν να τα καταφέρουν όσο καλύτερα μπορούν. Ενώ το ποσοστό των ατόμων που είχαν θετικά αποτελέσματα για το SARS-CoV-2 και επίσης ο αριθμός των ασθενών στις ΜΕΘ στη Γερμανία είναι υψηλός σε πολλά μέρη, αναφέρουμε εδώ σχετικά ένα σχετικά μικρό, μη επαρκώς αναδεδειγμένο πρόβλημα: αρκετές χιλιάδες παιδιά που φαίνεται να υποφέρουν από τη μάσκα ή που μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας από τη μάσκα. Η μελέτη μας παρέχει τη βάση για την εκπόνηση μιας αντιπροσωπευτικής έρευνας για την ακριβή ανάλυση οφέλους-κινδύνου (benefit-risk analysis) της χρήσης μάσκας από τα παιδιά». © [01/02/21] GreenMedInfo LLC. Αυτή η εργασία αναπαράγεται και διανέμεται με την άδεια της GreenMedInfo LLC. Θέλετε να μάθετε περισσότερα από το GreenMedInfo; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο εδώ //www.greenmedinfo.com/greenmed/newsletter. Δικτυογραφία: [1].-- Mask Harms in Kids: 68% of Parents Report Alarming Problems In https://www.greenmedinfo.com/blog/mask-harms-kids-68-parents-report-alarming-problems-first-its-kind-study-preprint1 [2].-- Corona children studies "Co-Ki": First results of a Germany-wide registry on mouth and nose covering (mask) in children | Research Square https://www.researchsquare.com/article/rs-124394/v1

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto
Μετάφραση Απολλόδωρος Μια γερμανική μελέτη που περιλάμβανε περισσότερα από 25.000 παιδιά αποκαλύπτει ότι οι σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στη σωματική, ψυχολογική και συμπεριφορική υγεία των παιδιών μπορεί να είναι πολύ πιο διαδεδομένες από αυτές που αναφέρθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από κυβερνητικούς αξιωματούχους - επηρεάζοντας περίπου το 68% και συμβάλλοντας σε 24 διαφορετικά παράπονα για την υγεία σύμφωνα με τους γονείς που υπέβαλαν παρατηρήσεις. [2] Μια σχετική μελέτη που διεξήχθη στη Γερμανία δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο ως προδημοσίευση (δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί από ομοτίμους) με τίτλο, «Μελέτες για τη Corona και παιδιά «Co-Ki»: Πρώτα αποτελέσματα ενός Πανγερμανικού μητρώου σχετικά με τη κάλυψη του στόματος και της μύτης (μάσκα) σε παιδιά», περιγράφει τα αποτελέσματα 17.854 γονέων που υπέβαλαν αναφορές σχετικά με καταγγελίες για την υγεία ή βλάβες που προκλήθηκαν, ως αποτέλεσμα της χρήσης μάσκας από τα 25.930 παιδιά τους. Η μελέτη σχεδιάστηκε για να διερευνήσει τόσο τις συσσωρευμένες αφηγήσεις που ανέφεραν γονείς, εκπαιδευτικοί και γιατροί σχετικά με τα αυξανόμενα προβλήματα και τα παράπονα για την υγεία σε παιδιά και εφήβους που φορούν μάσκες, καθώς και για να παράσχει το πρώτο στο είδος του διαδικτυακό μητρώο όπου γονείς, γιατροί, δάσκαλοι και άλλοι μπορούν να εισαγάγουν τις παρατηρήσεις τους από πρώτο χέρι. Το μητρώο και το ερωτηματολόγιο μπορείτε να τα βρείτε στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση: https://www.co-ki-masken.de/ Οι συγγραφείς της μελέτης δήλωσαν: «Δεν υπάρχουν ανεξάρτητες από τον κατασκευαστή μελέτες σχετικά με τη χρήση μασκών για παιδιά και εφήβους, που έχουν πιστοποιηθεί ως ιατρικά προϊόντα για επαγγελματική ασφάλεια σε επαγγελματικές εφαρμογές. Επιπλέον, λόγω των άγνωστων υλικών που χρησιμοποιούνται, δεν υπάρχουν ευρήματα σχετικά με τα πιθανά προστατευτικά αποτελέσματα ή τις παρενέργειες των συχνά σπιτικά κατασκευασμένων «καθημερινών μασκών» που φοριούνται από την πλειονότητα των παιδιών. Λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19, και ιδίως των διαφορετικών υποχρεώσεων για παιδιά και εφήβους να φορούν μάσκες στο σχολείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για έρευνα». Στις 20 Οκτωβρίου 2020, 363 γιατροί κλήθηκαν να κάνουν εγγραφές και να ενημερώσουν τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την ύπαρξη του μητρώου. Τα δεδομένα που καταγράφηκαν στο μητρώο περιλάμβαναν πληροφορίες σχετικά με το ρόλο του καταχωρίζοντος, δημογραφικά δεδομένα, προηγούμενες ασθένειες, κατάσταση και διάρκεια της μασκοφορίας, τύπος μάσκας, ύπαρξη καταγγελιών από το παιδί για βλάβη/ες λόγω της μάσκας, συμπτώματα, προβλήματα συμπεριφοράς, και η προσωπική στάση του ερωτώμενου έναντι των μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού από την κυβέρνηση. Κατά μέσο όρο, τα παιδιά φορούσαν μάσκες για 270 λεπτά την ημέρα, με βλάβες στην υγεία τους που αναφέρθηκαν σχεδόν στο ίδιο ποσοστό από τα παιδιά (67,7%) και τους γονείς (66,1%). Τα αποτελέσματα της μελέτης συνοψίστηκαν ως εξής:

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto
Μετάφραση Απολλόδωρος Μια γερμανική μελέτη που περιλάμβανε περισσότερα από 25.000 παιδιά αποκαλύπτει ότι οι σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στη σωματική, ψυχολογική και συμπεριφορική υγεία των παιδιών μπορεί να είναι πολύ πιο διαδεδομένες από αυτές που αναφέρθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από κυβερνητικούς αξιωματούχους - επηρεάζοντας περίπου το 68% και συμβάλλοντας σε 24 διαφορετικά παράπονα για την υγεία σύμφωνα με τους γονείς που υπέβαλαν παρατηρήσεις. [2] Μια σχετική μελέτη που διεξήχθη στη Γερμανία δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο ως προδημοσίευση (δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί από ομοτίμους) με τίτλο, «Μελέτες για τη Corona και παιδιά «Co-Ki»: Πρώτα αποτελέσματα ενός Πανγερμανικού μητρώου σχετικά με τη κάλυψη του στόματος και της μύτης (μάσκα) σε παιδιά», περιγράφει τα αποτελέσματα 17.854 γονέων που υπέβαλαν αναφορές σχετικά με καταγγελίες για την υγεία ή βλάβες που προκλήθηκαν, ως αποτέλεσμα της χρήσης μάσκας από τα 25.930 παιδιά τους. Η μελέτη σχεδιάστηκε για να διερευνήσει τόσο τις συσσωρευμένες αφηγήσεις που ανέφεραν γονείς, εκπαιδευτικοί και γιατροί σχετικά με τα αυξανόμενα προβλήματα και τα παράπονα για την υγεία σε παιδιά και εφήβους που φορούν μάσκες, καθώς και για να παράσχει το πρώτο στο είδος του διαδικτυακό μητρώο όπου γονείς, γιατροί, δάσκαλοι και άλλοι μπορούν να εισαγάγουν τις παρατηρήσεις τους από πρώτο χέρι. Το μητρώο και το ερωτηματολόγιο μπορείτε να τα βρείτε στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση: https://www.co-ki-masken.de/ Οι συγγραφείς της μελέτης δήλωσαν: «Δεν υπάρχουν ανεξάρτητες από τον κατασκευαστή μελέτες σχετικά με τη χρήση μασκών για παιδιά και εφήβους, που έχουν πιστοποιηθεί ως ιατρικά προϊόντα για επαγγελματική ασφάλεια σε επαγγελματικές εφαρμογές. Επιπλέον, λόγω των άγνωστων υλικών που χρησιμοποιούνται, δεν υπάρχουν ευρήματα σχετικά με τα πιθανά προστατευτικά αποτελέσματα ή τις παρενέργειες των συχνά σπιτικά κατασκευασμένων «καθημερινών μασκών» που φοριούνται από την πλειονότητα των παιδιών. Λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19, και ιδίως των διαφορετικών υποχρεώσεων για παιδιά και εφήβους να φορούν μάσκες στο σχολείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για έρευνα». Στις 20 Οκτωβρίου 2020, 363 γιατροί κλήθηκαν να κάνουν εγγραφές και να ενημερώσουν τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την ύπαρξη του μητρώου. Τα δεδομένα που καταγράφηκαν στο μητρώο περιλάμβαναν πληροφορίες σχετικά με το ρόλο του καταχωρίζοντος, δημογραφικά δεδομένα, προηγούμενες ασθένειες, κατάσταση και διάρκεια της μασκοφορίας, τύπος μάσκας, ύπαρξη καταγγελιών από το παιδί για βλάβη/ες λόγω της μάσκας, συμπτώματα, προβλήματα συμπεριφοράς, και η προσωπική στάση του ερωτώμενου έναντι των μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού από την κυβέρνηση. Κατά μέσο όρο, τα παιδιά φορούσαν μάσκες για 270 λεπτά την ημέρα, με βλάβες στην υγεία τους που αναφέρθηκαν σχεδόν στο ίδιο ποσοστό από τα παιδιά (67,7%) και τους γονείς (66,1%). Τα αποτελέσματα της μελέτης συνοψίστηκαν ως εξής: «Μέχρι τις 26.10.2020 το μητρώο είχε χρησιμοποιηθεί από 20.353 άτομα. Σε αυτήν την έκδοση αναφέρουμε τα αποτελέσματα από τους γονείς, οι οποίοι εισήγαγαν δεδομένα για συνολικά 25.930 παιδιά. Ο μέσος χρόνος μασκοφορίας ήταν 270 λεπτά την ημέρα. Αναφορές βλαβών στην υγεία που προκλήθηκαν από τη χρήση της μάσκας αναφέρθηκαν από το 68% των γονιών. Αυτά περιλάμβαναν ευερεθιστότητα (60%), πονοκέφαλο (53%), δυσκολία συγκέντρωσης (50%), λιγότερη ευτυχία (49%), απροθυμία να πάει στο σχολείο / νηπιαγωγείο (44%), δυσφορία (42%) μειωμένη μάθηση (38%) και υπνηλία ή κόπωση (37%)». Τα παράπονα των παιδιών αναφέρθηκαν σε 24 διαφορετικά συμπτώματα ως εξής: Ο παρακάτω πίνακας δείχνει την άποψη των γονέων σχετικά με τις αλλαγές συμπεριφοράς των παιδιών τους ως αποτέλεσμα της χρήσης μάσκας: Οι συγγραφείς ολοκλήρωσαν την έκθεσή τους με τις ακόλουθες τελικές παρατηρήσεις:

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto

 

Πηγή:

http://koukfamily.blogspot.com/2021/01/maka.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)