TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Γερμανία: «Να έχουν περισσότερα δικαιώματα όσοι εμβολιαστούν!– Δεν πειράζει που θα υπάρχει κοινωνική ανισότητα!»

Γερμανία: 

«Να έχουν περισσότερα δικαιώματα 

όσοι εμβολιαστούν!–

Δεν πειράζει που θα υπάρχει κοινωνική ανισότητα!»

 

 

Και εκεί που όλοι οι ιθύνοντες μιλάνε για μη υποχρεωτικό εμβολιασμό τελικά μετά την πρόταση του Κ.Μητσοτάκη για διαβατήριο εμβολιασμού που μέχρι και ο ΠΟΥ το απέρριψε, σήμερα…

(Βλέπε:

Ἦλθε τό «Ἐθνικό Μητρῶο Ἐμβολιασμῶν»! Καί ἡ ηλεπικοινωνιακή ἀπάτη τοῦ «κρούσματος»!
 

Δέν εἶναι ὑποχρεωτικό τό ἐμβόλιο; Τότε γιατί ἔρχεται ἡ ἠλεκτρονική ταυτότητα covid-19; 

 

Δέν εἶναι ὑποχρεωτικό τό ἐμβόλιο; Τότε γιατί προτείνεται ὑποχρεωτικά στίς ἀερομεταφορές καί ζητοῦνται λίστες «ἀρνητῶν» στίς ὑπηρεσίες;

 

Δέν εἶναι ὑποχρεωτικό τό ἐμβόλιο; Τότε γιατί ἀνακοινώθηκε τό ψηφιακό πιστοποιητικό ἐμβολιασμοῦ ἀπό τόν Ὑπουργό Τουρισμοῦ;),

ο Γερμανός ΥΠΕΞ Χάικο Μαας έρχεται και κάνει αναφορά στο ζήτημα λέγοντας ότι μόνο για όσους κάνουν το εμβόλιο θα πρέπει να χαλαρώσουν οι περιορισμοί και να απολαύσουν ξανά την ζωή.

Οι περιορισμοί που πρέπει να αρθούν για όσους μόνο εμβολιαστούν περιλαμβάνουν να ξανανοίξουν τα καταστηματά τους, να πηγαίνουν σινεμά, σε εστιατόρια, σε μπαρ και καφετέριες κτλ.

(Βλέπε:  

Ἰσραήλ καί "βιβλίαριο ἀσυλίας covid-19" εἰδάλλως τέλος στήν ἐλευθερία μετακινήσεων! 2 Βίντεο-Φωτό).

Αυτά είπε ο Χ.Μάας σε συνεντευξή του στην γερμανική Bild λέγοντας ότι «όσοι έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα πρέπει να έχουν όλα τους τα δικαιώματα στην εργασία και την διασκέδαση».

Έτσι θα μπορέσουν να ανοίξουν ξανά και αυτές οι επιχειρήσεις που τώρα είναι κλειστές. Τώρα παραμένουν σχεδόν κλειστά τα μαγαζιά(εκτός των εξαιρέσεων) και αυτό θα αλλάξει όταν θα έχουν εμβολιαστεί οι περισσότεροι.

Και μάλιστα δέχεται ότι αυτό θα φέρει κοινωνική ανισότητα (γιατί εμβόλια για όλους δεν υπάρχουν) επομένως κάποιοι θα χαίρονται γρήγορα  και οι υπόλοιποι θα αναμένουν, τονίζοντας απλά ότι ο διαμοιρασμός του εμβολίου μπορεί να γίνει και πιο γρήγορα. 

Η Γερμανία βρίσκεται σε πλήρη καραντίνα από τις 16 Δεκεμβρίου και θα παραταθεί όπως όλα δείχνουν με τον Γερμανό ΥΠΕΞ να τονίζει ότι ο κόσμος θα δει ξανά τα δικαιώματά του να επανέρχονται όταν εμβολιαστεί.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο Γερμανός ΥΠΕΣ είχε πει ότι δεν πρέπει να δημιουργηθεί ανισότητα αλλά μάλλον όλα αλλάζουν πλέον και αρκετοί θέλουν να γλεντήσουν  ενώ ο Χ. Μάας έκλεισε λέγοντας ότι είναι εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού! (σ.σ.: μᾶς δουλεύει κιόλας... Κλασική συμπεριοφρά τῶν ἐμπαιχτῶν νεοεποχιτῶν!).

Το ζήτημα είναι ότι η Γερμανία μπορεί να πιέσει και την ΕΕ και αύριο να το δούμε ως κοινοτική οδηγία. Ίσως δεν λέγονται και έτσι τυχαία ορισμένα ζητήματα.

 

Πηγή:

https://doxaorfanakigreece.home.blog/2021/01/18/%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)