TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου έδωσε συνέντευξη στην liberal.gr και ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε τα όσα έπονται της επιδημίας του ιού...

 

Η πρώην υπουργός Παιδείας

 Άννα Διαμαντοπούλου έδωσε συνέντευξη στην liberal.gr 

και ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε 

τα όσα έπονται της επιδημίας του ιού...

 

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης - Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΔΠΘ

 

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:

«Τον τόνο δηλαδή της ν έ α ς εποχής δίνουν ζητήματα τα οποία δεν μπορεί να λύσει καμία χώρα από μόνη της».

«Η ν έ α εποχή φέρνει αλλαγές για τον καθένα από εμάς, οι οποίες βέβαια δεν είναι τωρινές, έχουν ξεκινήσει τα τελευταία πέντε χρόνια».

«Έχουμε ήδη μπει σε μια ν έ α εποχή, όπως γράφω στο βιβλίο μου “Από το Ντεσεβό στο Drone”».

«Μπορεί στο μέλλον να βρεθούμε αντιμέτωποι και με ά λ λ ε ς πανδημίες».

«Η μόνη ασφαλής πρόβλεψη είναι ότι με τον εμβολιασμό θα έχουμε μια γρήγορη οικονομική ανάκαμψη σε συγκεκριμένους τομείς. Εταιρείες, όπως οι αεροπορικές, θα χρειαστεί να ξαναεφεύρουν τον εαυτό τους, καθώς θα αλλάξει για πάντα η μορφή των τ α ξ ι δ ι ώ ν».

«Επί χρόνια στην Ελλάδα σερνόταν, μέχρι που ξέσπασε η πανδημία και συνειδητοποιήσαμε ότι χωρίς ψηφιοποίηση δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε η εκπαίδευση, ούτε το Δημόσιο, ούτε η ιδιωτική οικονομία. Και εδώ η πανδημία έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Μεταρρυθμίσεις και έργα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που παλαιότερα θα απαιτούσαν μια άκρως χρονοβόρα διαδικασία μέσα από διαγωνισμούς και ενστάσεις, τώρα λόγω της Covid-1, έγιναν μέσα σε τρεις μήνες, οι αποφάσεις αλλά και η υλοποίηση έγιναν ταχύτατα».

Φοβερή και τρομερή η συνέντευξη της κ. Διαμαντοπούλου, αφού αποκαλύπτει έξω από τα δόντια ότι η πανδημία εξυπηρετεί τέλεια τα "νεοεποχίτικα" σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μετά την συνέντευξη αυτή, για την οποία είμαστε ευγνώμονες στην κ. Διαμαντοπούλου που μας ανοίγει αφιλοκερδώς τα μάτια, θα πρέπει επειγόντως να αρχίσουν να αφυπνίζονται όσοι ακόμη ροχαλίζουν ονειρευόμενοι επιστροφή στο status quo ante, δηλ. στην ούτω καλούμενη προκορωνοϊκή κανονικότητα.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Δεν θα υπάρξει ποτέ επιστροφή στο παρελθόν. Αποχαιρετίστε το και προετοιμαστείτε για ό,τι ασύλληπτο έρχεται ως πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικό τσουνάμι (εκτός κι αν ...).

Κι όπως προφητεύει η κ. Διαμαντοπούλου, το τσουνάμι μπορεί να περιέχει και νέα πανδημία! Απολύτως λογικό, αφού η πανδημία είναι μια νέα μορφή πολέμου, και δη παγκόσμιου.

Ο Όργουελ, άλλωστε, δεν έλεγε ότι δεν έχει σημασία αν γίνεται πραγματικά πόλεμος ή αν ο πόλεμος πηγαίνει καλά ή άσχημα, αλλά ότι απαραίτητο είναι να υπάρχει πολεμική κατάσταση;

Τόσοι, λοιπόν, παγκόσμιοι πόλεμοι όσοι και οι πανδημίες!

Νομίζατε ότι θα έχουμε μόνο έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο; Μα αυτός άρχισε να σιγοκαίει ήδη από την 11η Σεπτεμβρίου 2001, το "δίδυμο αδελφάκι" της 11ης Μαρτίου 2020.

Εκτός κι αν πούμε ότι θα έχουμε πολλούς μη-γνήσιους (κλωνοποιημένους) Γ΄ Παγκόσμιους Πολέμους, αλλά έναν γνήσιο, αυτών που θα γίνει με πραγματικά πυρά (δεν αποκλείεται να κοντοζυγώνει).

Η κ. Διαμαντοπούλου, η κ. Κεραμέως, ο κ. Μητσοτάκης και πολλοί άλλοι, αποτελούν, όπως οι ίδιοι δημοσίως έχουν παραδεχθεί, μέλη της λέσχης Bilderberg. Συνεπώς, είναι απολύτως αναγκαίο να μελετάμε τις δηλώσεις τους, διότι κατά βάθος είναι όλοι τους καλοί άνθρωποι. Δεν θέλουν το κακό μας. Προσπαθούν, στο μέτρο του εφικτού, να μας προειδοποιούν για τα επικείμενα, άλλοτε ευθέως και απροκάλυπτα, άλλοτε συγκεκαλυμμένως: με μισόλογα, με συμβολισμούς κ.λπ.

Το ότι πολλοί δεν δίνουν σημασία στις προειδοποιήσεις, είναι πρόβλημα των ίδιων των αδιάφορων και όχι των καλοπροαίρετων μπιλντερμπέργκερς.

Είναι άραγε τυχαίο ότι η πανδημία συνέβαλε στην επίσπευση των μεγάλων αλλαγών που έπρεπε να γίνουν; Ο ρυθμός χελώνας έλαβε αίφνης μορφή διαστημικής ταχύτητας! Όσοι αναζητούν την αλήθεια κάτω από τα χρυσοποίκιλτα πέπλα έχουν πάντοτε ως σημαία τους το εξής κρίσιμο ερώτημα:

“cui bono/prodest?”, δηλ. “ποιος ωφελείται;”.

Και επειδή η απάντηση στο ερώτημα αυτό τσούζει ή/και καίει τους εμπλεκομένους, αυτοί προσπαθούν να το εξουδετερώσουν με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό των ερευνητών της αληθείας ως “συνωμοσιολόγων”.

Τετριμμένη τακτική: Όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

Ευχαριστούμε κ. Διαμαντοπούλου!

Ποιος θα είναι ο επόμενος καλός Σαμαρείτης;

Μήπως ο Γ.Α.Π.; Καιρό έχει να φανεί και να μας γεμίσει με την σοφία του, υποδεικνύοντάς μας για πολλοστή φορά την ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης...

 

Πηγή:  facebook

https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/?m=1

 

Συναφές ἄρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)