Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

4 πιλότοι της British Airways πέθαναν πρόσφατα. Μαρτυρία αναφέρει πως ήταν εμβολιασμένοι.Η British Airways παραδέχεται τον πρόσφατο θάνατο των 4 αλλά λέει είναι ασυσχέτιστος μ΄εμβολιασμό!!!

4 πιλότοι της British Airways 

πέθαναν πρόσφατα. 

Μαρτυρία αναφέρει πως ήταν εμβολιασμένοι.

Η British Airways παραδέχεται

 τον πρόσφατο θάνατο των 4 

αλλά λέει είναι ασυσχέτιστος μ΄εμβολιασμό!!!

 

 

3 πιλότοι της British Airways πέθαναν σε 1 εβδομάδα, ήταν εμβολιασμένοι αναφέρουν μαρτυρίες. 4 πιλότοι της εταιρίας πέθαναν πρόσφατα αναφέρει η εταιρία σύμφωνα με το Reuters αλλά είναι ασυσχέτιστοι με εμβολιασμό διευκρινίζει.

όλα άρχισαν από ένα ηχητικό ντοκουμέντο και μια φωτογραφία… Ηχητικό ντοκουμέντο ατόμου που ήταν στο περιβάλλον ενός πιλότου και δηλώνει φίλος με πιλότο της British Airways δήλωσε ότι 3 πιλότοι πέθαναν μόλις την περασμένη εβδομάδα λίγο μετά τον εμβολιασμό τους κατά COVID-19 και η ηχογράφηση του έγινε viral στα κοινωνικά μέσα:

”Γεια σου η κατάσταση εδώ γίνεται τρελή. Δεν ξέρω αν στο είπα αλλά ο φίλος μου ο πιλότος στην British Airways μου είπε ότι αυτός είναι ο τρίτος πιλότος που πεθαίνει σε 7 μέρες.Ναι ο τρίτος πιλότος που πεθαίνει την τελευταία εβδομάδα.Οι 2 πρώτοι ήταν 40 και 50 αντίστοιχα ενώ ο τρίτος 30 και σε καλή κατάσταση-φόρμα και χωρίς ειδικότερο πρόβλημα. Αυτός πήρε τη β΄δόση και πέθανε μέσα στις μέρες που ακολούθησαν τη λήψη εμβολίου. Ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως ακριβώς και οι 2 πρώτοι πιλότοι. Εξ αιτίας αυτού η British Airways είναι σε πλήρη συζήτηση για την κρίση με την κυβέρνηση για να γνωρίζει αν πρέπει να εξουσιοδοτεί τους εμβολιασμένους πιλότους να πετούν. Το πρόβλημα όπου τίθεται βέβαια αυτό είναι ότι το 80% σύμφωνα με το φίλο μου των πιλότων της British Airways το 80-85% των πιλότων εμβολιάστηκαν με αυτόν τον τύπο εμβολίου. Επομένως δεν απομένει πλέον παρά το 10% ή ίσως περί το 10% των πιλότων που μπορούν να πετάξουν. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.”

Το Fact Check του Reuters από την πλευρά του επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αναφέρει πως ηBritish Airways δεν βρίσκεται σε «συνομιλίες με την κυβέρνηση για την κρίση» σχετικά με εμβολιασμένους πιλότους
Οι ισχυρισμοί ότι η British Airways βρίσκεται σε «συνομιλίες κρίσης» με τη βρετανική κυβέρνηση λόγω του θανάτου τριών πιλότων που έλαβαν εμβόλια COVID-19 είναι αβάσιμες, δήλωσε στο Reuters ένας εκπρόσωπος της εταιρείας και εκπρόσωπος της βρετανικής ρυθμιστικής αρχής φαρμάκων αναφέρει το πρακτορείο

Στο Twitter, ορισμένοι χρήστες έχουν μοιραστεί επίσης μια φωτογραφία με τέσσερα βιβλία συλλυπητηρίων δίπλα σε φωτογραφίες τεσσάρων ανδρών σε ένα σαλόνι με θέμα την British Airways . «Πιστεύω ότι ήταν στην πραγματικότητα τέσσερις νέοι πιλότοι που πέθαναν λόγω του Maxine», έγραψε στο Twitter ένας χρήστης.

Το Reuters παρουσίασε τους ισχυρισμούς στην British Airways, που ενώ ανέφερε ότι είναι αβάσιμοι και ότι δεν έχουν ξεκινήσει τέτοιες συνομιλίες με την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της, ωστόσο, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των τεσσάρων βιβλίων συλλυπητηρίων καθώς τέσσερις πιλότοι της εταιρείας είχαν πεθάνει πρόσφατα. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους», δήλωσε, προσθέτοντας ότι κανένας από τους θανάτους δεν συνδέεται με εμβόλια. Δεν σχετίζονται λέει, δεν λέει ότι δεν εμβολιάστηκαν.

Σε μια δήλωση προς το Reuters, η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) αρνήθηκε επίσης τέτοιου είδους συνομιλίες κρίσης με τον βρετανικό αερομεταφορέα.

«Δεν έχουμε ενημερωθεί για τους θανάτους πιλότων BA μετά τη λήψη του εμβολίου Covid-19 και δεν είχαμε συζητήσεις με την BA ή άλλες αεροπορικές εταιρείες, σχετικά με την αποτροπή της πτήσης των πιλότων μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19», δήλωσε η Dr. Sarah Branch, διευθύντρια επαγρύπνησης και διαχείρισης κινδύνων φαρμάκων για το MHRA.

H British Airways παραδέχεται ότι πέθαναν πρόσφατα 4 πιλότοι της γεγονός αφύσικο. Δεύτερον ισχυρίζεται πως οι θάνατοι είναι ασυσχέτιστοι μ΄εμβολιασμό δεν αρνείται ότι εμβολιάστηκαν. Τρίτον ενώ οι θάνατοι έχουν προκαλέσει δημόσιο και διεθνές ζήτημα δεν δίνει εξηγήσεις περί του θανάτου τους τ΄αίτια που αποδόθηκαν.

Θύελλα αντιδράσεων για το ανακοινωθέν της εταρίας πολύ ενδιαφέρον σχόλιο από πιλότο: Οι πιλότοι ελέγχονται ιατρικά κάθε χρόνο. Αυτ;ow o έλεγχος περιλαμβάνει την καρδιά, την όραση, την ακοή, τον εγκέφαλο κ.λπ. Πέρα από μια ορισμένη ηλικία, η ιατρική εξέταση πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 6 μήνες. Είναι πολύ απίθανο ότι αυτοί οι πιλότοι να είχαν μια ασθένεια στο παρελθόν. Πολλοί Ινδοί πιλότοι πέθαναν επίσης πρόσφατα!

Image

 

‘Eνας 33χρονος επαγγελματίας πιλότος σχεδόν πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης, λέει το VAERS αφού έλαβε το MANDATORY Pfizer Covid!!!!

 https://twitter.com/RealDrJaneRuby/status/1406236541001908227?s=20


 

 

Πηγή:

https://dimpenews.com/2021/06/20/4-%cf%80%ce%b9%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-british-airways-%cf%80%ce%ad%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%86%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)