Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Νομική ειδοποίηση για «περιφρόνηση του δικαστηρίου» και «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» επιδόθηκε στον Δρ Τέντρος, Γ.Δ/ντή του Π.Ο.Υ. !

Νομική ειδοποίηση 

για «περιφρόνηση του δικαστηρίου»

 και «Εγκλήματα 

κατά της ανθρωπότητας» 

επιδόθηκε στον Δρ Τέντρος, 

Γ.Δ/ντή του Π.Ο.Υ. ! 

 

Π.Ο.Υ: Και οικονομικά καταστροφική η άνιση διανομή των εμβολίων

 

Ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος επέδωσε νομική ειδοποίηση για ασέβεια προς το δικαστήριο και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ Tedros Adhanom Gebreyesus, και στον επικεφαλής επιστήμονα του ΠΟΥ, Δρ Soumya Swaminathan.

 


Ο IBA, ένας ιδιωτικός δικηγορικός σύλλογος με έδρα τη Βομβάη, επέδωσε την ειδοποίηση λόγω του ότι ο ΠΟΥ συνεχίζει να διαδίδει παραπληροφόρηση σχετικά με το φάρμακο "Ivermectin", παρά το γεγονός ότι έχει πλήρη γνώση της απόφασης που εξέδωσε το Ανωτάτο Δικαστήριο της Βομβάης στη Γκόα στις 29 Μαΐου 2021.

Η απόφαση εκδόθηκε μετά από προηγούμενο νομικό σημείωμα που επιδόθηκε στις 25 Μαΐου 2021 στον επικεφαλής επιστήμονα του ΠΟΥ, Δρ Soumya Swaminathan, λόγω των δημόσιων δηλώσεων που έγιναν, μεταξύ άλλων στο Twitter, στις οποίες αναφερόταν ότι ο ΠΟΥ δεν συνιστά τη χρήση της ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία της υποτιθέμενης νόσου Covid-19, "εκτός από το πλαίσιο κλινικών δοκιμών". Είπε επίσης ότι δεν υπάρχει "καμία απόδειξη" ότι το φάρμακο βοήθησε να σταματήσει η εξέλιξη της υποτιθέμενης νόσου.

Ο ΠΟΥ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ιβερμεκτίνη συμβάλλει στην ανακούφιση της υποτιθέμενης νόσου Covid-19.

Η 51σέλιδη ανακοίνωση της IBA, που εστάλη στις 25 Μαΐου, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Swaminathan "άκρως ασυνείδητες, παραπλανητικές και εκδόθηκαν με απώτερους σκοπούς και εσκεμμένη πρόθεση να υποβαθμίσουν την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης στη θεραπεία των ασθενών με Covid-19 καθώς και τη χρήση της ως προφύλαξη και να αποτρέψουν τους ανθρώπους από τη χρήση αυτού του φαρμάκου δημιουργώντας αμφιβολίες στο μυαλό των ανθρώπων σχετικά με την ασφάλεια της ιβερμεκτίνης".

Η ένωση ζήτησε να ληφθούν μέτρα βάσει των άρθρων 302 (τιμωρία για φόνο), 304 (II) (ανθρωποκτονία εξ αμελείας που δεν ισοδυναμεί με φόνο), 88 (πράξη που δεν αποσκοπεί στην πρόκληση θανάτου), 120 (Β) (συμμετοχή σε εγκληματική συνωμοσία) και 34 (πράξεις που τελούνται από πολλά άτομα για την προώθηση κοινής πρόθεσης) "και άλλων διατάξεων του Ινδικού Ποινικού Κώδικα και βάσει του νόμου περί διαχείρισης καταστροφών του 2005".

Η IBA, στην πρώτη της νομική ειδοποίηση, ισχυρίστηκε ότι το φάρμακο, "έχει επαναφέρει λίγους βαρέως πάσχοντες ασθενείς με COVID-19 από τα πρόθυρα του θανάτου", παραθέτοντας τρεις μελέτες περιπτώσεων "θαυματουργής ανάρρωσης βαρέως πασχόντων ασθενών με COVID-19" από τις ΗΠΑ. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι κατευθυντήριες γραμμές του Ινδικού Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας (ICMR) συνιστούν τη χρήση του φαρμάκου σε ασθενείς ήπιας και μέτριας βαρύτητας.

Η ανακοίνωση κατηγόρησε τον Swaminathan ότι απορρίπτει σκόπιμα το φάρμακο, "με την απεγνωσμένη ελπίδα να αποτρέψει τους ανθρώπους της Ινδίας από το να ανακαλύψουν την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης και ότι εξακολουθούν να αρρωσταίνουν και να είναι διαθέσιμοι ως μια τεράστια αγορά", για νεότερα φάρμακα στα οποία μπορεί να χορηγηθεί άδεια επείγουσας χρήσης (EUA).

Η ανακοίνωση ανέφερε - "Εσείς (Swaminathan) έχετε κάνει κατάχρηση της θέσης σας ως επικεφαλής επιστήμονας του ΠΟΥ για να επηρεάσετε αρνητικά τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ιατρών και των επιστημόνων, προσπαθώντας να τους επιβάλλετε το γεγονός ότι ο ΠΟΥ δεν υποστηρίζει τη χρήση της ιβερμεκτίνης είτε ως προληπτικό φάρμακο είτε στη θεραπεία του COVID-19, φαίνεται ότι έχετε επιλέξει σκόπιμα τους θανάτους ανθρώπων για να επιτύχετε τους απώτερους στόχους σας".

Η δεύτερη νομική ειδοποίηση αναφέρει ότι ο Tedros και ο συνάδελφός του Swaminathan εκτελούν μια εγκληματική συνωμοσία με σκοπό να εμποδίσουν τους ανθρώπους να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

'Φαίνεται ότι, προκειμένου να σώσετε τον εαυτό σας και τους άλλους κατηγορούμενους που εμπλέκονται στην ευρύτερη συνωμοσία και να προκαλέσετε άδικο κέρδος στη φαρμακευτική μαφία και άλλους, εκτελέσατε αυτή την εγκληματική συνωμοσία για να στερήσετε από τους ανθρώπους της Ινδίας πανάκεια όπως η ιβερμεκτίνη και πιθανώς και κάποια άλλα φάρμακα και είστε αποφασισμένοι να αποτρέψετε τους ανθρώπους από το να επιστρέψουν στην πρότερη εικόνα κανονικότητας. Το περαιτέρω σχέδιο της ομάδας σας είναι να κρατήσει το κοινό σε συνεχή φόβο και να το σπρώξει περαιτέρω στη φτώχεια. Η συνωμοσία εκτελείται με πλήρη επίγνωση της μαζικής απώλειας ζωών απλών ανθρώπων, η οποία δεν είναι παρά μια ξεκάθαρη περίπτωση εν ψυχρώ μαζικών δολοφονιών, δηλαδή γενοκτονίας".

"Είναι απολύτως σαφές ότι οι Ανακοινωθέντες 1 & 2 δεν έχετε επιστημονικά στοιχεία παρά μόνο ταχυδακτυλουργίες λέξεων και είστε εντελώς διανοητικά ανέντιμοι άνθρωποι που παίζουν με τις ζωές και τα μέσα διαβίωσης των απλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Ωστόσο, προκειμένου να αποκαλυφθεί η διανοητική σας ανεντιμότητα σε ολόκληρο τον κόσμο, επιδίδεται η παρούσα ειδοποίηση, με την οποία καλείστε να δώσετε εξηγήσεις εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παρούσας ειδοποίησης".

Ο Γενικός Διευθυντής και ο Επικεφαλής Επιστήμονας του ΠΟΥ έχουν προθεσμία μέχρι τις 20 Ιουνίου 2021 για να απαντήσουν. 


dailyexpose.co.uk

diodotos-k-t.blogspot.com

http://corfiatiko.blogspot.com/2021/06/daily-expose.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)