TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Luigi Warren εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA επιβεβαιώνει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο!

 Luigi Warren 

εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA επιβεβαιώνει ότι 

οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο!






Οι φόβοι που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για μήνες ότι οι εμβολιασμένοι με το εμβόλιο Covid-19, θα μπορούσαν να εκκρίνουν την ακίδα πρωτεΐνη και να τη μεταφέρουν σε μη εμβολιασμένα άτομα και επίσης να είναι υπέρ-διασκορπιστές ιών, επιβεβαιώνονται τώρα σε tweets από τον εφευρέτη εμβολίων mRNA, Luigi Warren .

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ιστορία με τα αυτοδιασπειρώμενα εμβόλια ταιριάζει απόλυτα με το γεγονός ότι ο  Γερμανικός  νόμος για την προστασία των λοιμώξεων επιτρέπει εμβολιασμούς στους οποίους οι μικροοργανισμοί μεταφέρονται από εμβολιασμένους σε μη εμβολιασμένους. Το δικαίωμα στη φυσική ακεραιότητα θεωρείται περιορισμένο σε αυτή την ιστορία. Ο νόμος ισχύει στην Γερμανία από τον Αύγουστο του 2019 και τροποποιήθηκε τελευταία στα τέλη του 2020.

Τα εμβολιασμένα γονίδια-άτομα(Gene vaccinated) εκκρίνουν την πρωτεΐνη

Ο Luigi Warren είναι ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιείται στα τρέχοντα εμβόλια γονιδίων COVID-19, όπως το Moderna. Αυτό που αρχικά είχε απορριφθεί ως “θεωρία συνωμοσίας”, το επιβεβαίωσε τώρα σε διάφορα tweets.

Ένα από αυτά διαγράφηκε από το Twitter επειδή υποτίθεται πως παραβίασε τους ισχύοντες κανόνες της πλατφόρμας. Οι λογοκριτές δεν πρέπει να έχουν καταλάβει ποιος είναι ο Luigi Warren. Σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης, ο Γουόρεν έγραψε στις 26 Μαΐου 2021, πιθανότατα ως απάντηση στις συζητήσεις για την «διασπορά εμβολίων»:

«Νομίζω ότι η ιδέα της διασποράς σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι εκκρίνουν την ακίδα πρωτεΐνη και όχι τον ιό. Και είναι σίγουρα αλήθεια ότι οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν με mRNA εκκρίνουν την πρωτεΐνη. Ωστόσο, σε τόσο μικρές ποσότητες που είναι σχεδόν βέβαιο, ότι δεν μπορούν να προκαλέσουν ασθένεια / αδιαθεσία σε άλλους.»

Όταν το Twitter διέγραψε την ανάρτηση, ο Γουόρεν έγραψε: «Απλώς είχα αντίρρηση: το tweet για το οποίο με κλειδώσατε είναι σωστό. Είμαι ο εφευρέτης αυτής της τεχνολογίας, βάσει της οποίας αναπτύχθηκε η Moderna – ρίξτε μια ματιά. Ξέρω για τι μιλάω. »

Οι άνθρωποι γίνονται σούπερ διασκορπιστές.

Σε ένα άλλο tweet του Warren από τις 26 Μαΐου 2021, το οποίο εξακολουθεί να υπάρχει εδώ, αλλά είναι επίσης διαθέσιμο ως στιγμιότυπο οθόνης, λέει:

«Παρεμπιπτόντως, μια πιο αξιόπιστη ιδέα από την«αιχμηρή αποβολή που προκαλείται από το εμβόλιο η οποία προκαλεί ασθένειες σε όσους έρθουν σε επαφή»είναι ότι ορισμένοι λήπτες εμβολίων, λόγω λεμφοκυτταροπενίας (έλλειψη λευκών αιμοσφαιρίων), ADE (αντισώματα που ενισχύουν τη μόλυνση που ενθαρρύνουν τον ιό να εξαπλωθεί και να πολλαπλασιάστε) ή το γεγονός ότι τα εμβόλια εκφράζουν μόνο ένα υποσύνολο ιογενών αντιγόνων (εμφανίζονται οι γενετικές πληροφορίες ενός γονιδίου ή μιας τομής του DNA) προσωρινά γίνονται υπερ-διαδωτές ιών. (Οι ανησυχητικοί αριθμοί περιπτώσεων για εμβόλια mRNA απαιτούν επείγουσα δράση! )»

Το ανθρώπινο σώμα παράγει το εμβόλιο από μόνο του.

Η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια πρωτεΐνη που βοηθά τον ιό να εισέλθει στο ανθρώπινο κύτταρο. Τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια, τα οποία περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο mRNA, παρέχουν το προσχέδιο για τον ιό έτσι ώστε ο ανθρώπινος οργανισμός, μετά την ένεση, να παράγει πρωτεΐνες του ιού, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών ακίδων.

Το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε αυτό και ενισχύει την ανοσολογική προστασία. Το σώμα πλέον παράγει το ίδιο το εμβόλιο, ενώ με τα συμβατικά ζωντανά ή νεκρά εμβόλια εγχέονται ιοί ή εξασθενημένοι ιοί ή τα συστατικά τους ( επίσημα από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich: Η συγκλονιστική έκταση της βλάβης και των θανάτων του εμβολιασμού σε επίσημα στοιχεία! )

Το «λογισμικό» του ανθρώπου «παραβιάζεται».

Ο Luigi Warren είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Cellular Reprogramming Inc. στην Καλιφόρνια. Είναι ειδικός λογισμικού και επίσης σπούδασε βιολογία. Κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Χάρβαρντ, ανέπτυξε μια νέα τεχνολογία για τον επαναπρογραμματισμό συνηθισμένων κυττάρων σε βλαστικά κύτταρα.

Έκτοτε έχει επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη εμπορικών εφαρμογών της υποκείμενης τεχνολογίας (επαναπρογραμματισμός mRNA). Έχει εξασφαλίσει την τεχνολογία mRNA του σε πολλά  διπλώματα ευρεσιτεχνίας για διάφορους τομείς εφαρμογής (Η τεχνολογία του εμβολίου διασπείρει τα σωματίδια των πρωτεϊνών σε τρομοκρατικές επιθέσεις για να συνεχιστεί το σχέδιο; )

Οι γυναίκες ανησυχούν για τη γονιμότητα τους: Βαριά αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό.

Όλο και περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται για βαριά αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό της κορώνας. Ένας Αμερικανός καθηγητής δημιούργησε μια διαδικτυακή έρευνα σχετικά με αυτό και ξεκίνησε μια χιονοστιβάδα πληροφοριών: Αμέτρητες γυναίκες ανέφεραν ασυνήθιστα έντονη εμμηνορροϊκή αιμορραγία, η οποία συχνά εμφανίστηκε εκτός του κύκλου.

Υπάρχει επίσης συζήτηση για αποβολές και μεγάλους θρόμβους αίματος που αποβάλλονται μέσω του γυναικείου καναλιού γέννησης.

Ανησυχητικό: Ακόμα και μη εμβολιασμένοι άνθρωποι παραπονιούνται για παρόμοια συμπτώματα μετά από επαφή με εμβολιασμένα άτομα. Όλο και περισσότερες γυναίκες ανησυχούν για τη γονιμότητά τους.

Δρ. Η Kate Clancy είναι ανθρωπολόγος και σταθερή φεμινίστρια. Διδάσκει ως καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις. Ήδη από τον Φεβρουάριο, έφερε ένα εξαιρετικά ανησυχητικό θέμα στο Twitter και ξεκίνησε μια βόμβα. Είχε σοβαρή αιμορραγία μετά τη λήψη της πρώτης δόσης της Moderna.

Αφού έπαθε κακή αιμορραγία από τον εμβολιασμό της, ρώτησε δημοσίως εάν άλλες γυναίκες είχαν παρόμοιες εμπειρίες με εμμηνορροϊκές διαταραχές μετά τον εμβολιασμό Covid. Ωστόσο στην ερώτηση της έλαβε τόσο ενοχλητικά σχόλια,που η ανθρωπολόγος αργότερα ξεκίνησε ακόμη και μια επαγγελματική διαδικτυακή έρευνα . Ο καθηγητής θέλει να χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα για να δημιουργήσει μια επιστημονική μελέτη.

(Μετάφραση:  «Μια συνάδελφος μου είπε ότι είχε μάθει από άλλους ότι η περίοδος μετά τον εμβολιασμό ήταν πολύ βαριά. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν και άλλες έχουν παρατηρήσει τέτοιες αλλαγές; Πριν από μισή εβδομάδα έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου Moderna. Τώρα έχω την περίοδό μου μια μέρα πιο νωρίς και αιμορραγώ σαν να είμαι στα 20 μου ξανά. »)

Αμέτρητες γυναίκες αναφέρουν άφθονη αιμορραγία.

Sondra T. (52), ήδη εναλλάξ, βαριά περίοδο μετά τον εμβολιασμό:

Όπως αμέτρητες άλλες γυναίκες  , η Sondra T. μίλησε κάτω από τη συμβολή  του καθηγητή. Έλαβε το εμβόλιο από την Johnson & Johnson. Ως εκ τούτου, υπέστη βαριά αιμορραγία, κοιλιακό άλγος και κράμπες. Εκρηκτικό: Η Sondra T. είναι 52 ετών και τελευταία είχε την περίοδο της το 2017! Είναι ενθουσιασμένη: “Κανείς δεν μπορεί ΠΟΤΕ να με πείσει ότι πρόκειται για σύμπτωση και όχι αποτέλεσμα του εμβολιασμού J&J.”.

Hannah S. (23), μαθητής, παράπονα μετά από επαφή με εμβολιασμένα άτομα:

Η φοιτήτρια Hannah S. απάντησε επίσης  στον καθηγητή στο Twitter. Δεν είχε περίοδο για 9 ημέρες. ΔΕΝ εμβολιάστηκε καθόλου. Έχει μια τρομερή υποψία: «… όλοι γύρω μου εμβολιάστηκαν αυτό το μήνα. Σε πάνω από 23 χρόνια, η περίοδος μου ήταν σταθερή και σπάνια αργούσε ακόμα και μια μέρα. Είμαι παράξενη σοσιαλίστρια και πιστεύω στην αλλαγή του κλίματος. Δεν είμαι απατεώνας, αλλά μπορείτε να συμπεριλάβετε μη εμβολιασμένες γυναίκες στη μελέτη σας; ”  (Ο πρώην ιολόγος του Ιδρύματος Bill Gates προειδοποιεί:” Αυτός ο εμβολιασμός μετατρέπει τον ιό σε τέρας αντί να τον νικήσει … ”  )

Paige (52), μασέρ, ήδη εναλλάξ, βαριές περιόδους μετά από επαφή με εμβολιασμένα άτομα:

Η 51χρονη μασέρ Paige  απάντησε στην Δρ. Clancy . Δεν εμβολιάστηκε ούτε αυτή. Λόγω της ηλικίας της, δεν είχε καμία εμμηνορροϊκή αιμορραγία για δύο χρόνια. Αφού ήταν σε στενή επαφή με το δέρμα με τους πελάτες της – για επαγγελματικούς λόγους – ξαφνικά πήρε την περίοδό της ξανά “από το πουθενά”. Αναρωτιέται: Θα μπορούσε να οφείλεται στην “Διασπορά” *;

(* «Διασπορά» σημαίνει τη μετάδοση της πρωτεΐνης ακίδων από εμβολιασμένα άτομα σε μη εμβολιασμένα άτομα. Αξιωματούχοι αρνούνται ότι μια τέτοια διαδικασία είναι δυνατή.)

Nessy G., η περίοδος δεν σταματά μετά τον εμβολιασμό:

Η Nessy G. περιέγραψε επίσης   φοβερά παράπονα στο Twitter μετά τον εμβολιασμό Covid. Κατά τη στιγμή της μαρτυρίαςς της, υπέφερε από έντονη αιμορραγία και απέκκρινε εξογκώματα για 14 ημέρες (!). Είχε επίσης σχεδόν μια επίθεση πανικού, εξηγεί.

Η Rose G. μας λέει: πολύ νωρίς, διαρκεί πολύ μετά τον εμβολιασμό:

Η Rose G περιγράφει επίσης το ίδιο πρόβλημα  . Πήρε την πρώτη δόση της Pfizer και ξεκίνησε την περίοδο της ενάμισι εβδομάδας νωρίτερα. Κατά τη στιγμή της μαρτυρίας της, είχε ήδη την περίοδο της για 9 ημέρες (!). Αναρωτιέται: “Συνήθως η περίοδος μου είναι πολύ τακτική, ακριβής και ΠΟΤΕ δεν διαρκεί περισσότερο από 6 ημέρες!”

Ένας χρήστης ανέφερε επίσης στο  Reddit ότι ήρθε η περίοδος της 15 ημέρες αργότερα από το αναμενόμενο. Δεν θα μπορούσατε να εξηγήσετε γιατί συμβαίνει αυτό, θα ήταν πολύ ασυνήθιστο για εσάς, η γυναίκα περιέγραψε απεγνωσμένα. Παλαιότερα έλαβε εμβόλιο από την AstraZeneca.

Τρομερές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αποβολών

Δρ. Ο Larry Palevsky του νοσοκομείου Mount Sinai της Νέας Υόρκης βλέπει το πρόβλημα στις ακίδες που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA. Ο Palevsky είναι πεπεισμένος ότι οι πρωτεΐνες spike, οι οποίες υποτίθεται ότι καταπολεμούν τον ιό της κορώνας, θα μπορούσαν να προκαλέσουν όλα τα αρνητικά φαινόμενα της νόσου της κορώνας. Και κανείς δεν ξέρει πώς να σταματήσει αυτές τις διαδικασίες.

Οι τρομερές παρενέργειες του εμβολιασμού, σύμφωνα με τον Δρ. Παλέβσκι:

«Αυτό που μέχρι τώρα καταφέραμε να προσδιορίσουμε σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί είναι μια τεράστια αύξηση των προβλημάτων πήξης του αίματος, των θανάτων και των αποβολών, της υπογονιμότητας, των εγκεφαλικών επεισοδίων, των καρδιακών προσβολών, των αυτοάνοσων ασθενειών και των θανάτων. Για να αναφέρω μερικές ανεπιθύμητες ενέργειες από εκείνους που έλαβαν εμβολιασμό.»

Σημείωση: Το γεγονός ότι τα νέα εμβόλια θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο στη γονιμότητα το αρνούνται σαφώς όλοι οι «επίσημοι» ιστότοποι. Οι λεγόμενοι “ελεγκτές γεγονότων” έχουν ήδη κατηγοριοποιήσει αυτήν την υπόθεση ως “ψεύτικες ειδήσεις” παρά την ρευστή κατάσταση των δεδομένων.

“Shedding” – ο γιατρός προειδοποιεί: μείνετε μακριά από τα εμβολιασμένα πρόβατα!

Όμως όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί θα εμφανίζουν παρόμοια συμπτώματα ακόμη και μετά από στενή επαφή με εμβολιασμένα άτομα, προειδοποιεί ο γιατρός. Ο Δρ. Palevsky αντιμετωπίζει το προαναφερθέν φαινόμενο της «διασποράς». Πιστεύει επίσης ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταφέρουν τις ακίδες τους σε μη εμβολιασμένα άτομα και ότι αυτά μπορούν επίσης να προκαλέσουν θανατηφόρες παρενέργειες σε αυτά:

Θα πρέπει να ανησυχούμε όταν αντιλαμβανόμαστε ότι άτομα που έχουν έρθει σε επαφή με εμβολιασμένα άτομα εμφανίζουν τυπικά συμπτώματα Covid και επίσης αποβολές, βαριά αιμορραγία, διαταραχές του εμμηνορροϊκού κύκλου.

 

 

Πηγή:

capnews.me

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)