TRANSLATOR

Σελίδες

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

«ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ»!!! Έως και 20 ευρώ παραπάνω μπορεί να κοστίζει ο καφές σε όσους λένε «όχι» στο εμβόλιο

«ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ»!!! 

Έως και 20 ευρώ παραπάνω 

μπορεί να κοστίζει ο καφές 

σε όσους λένε «όχι» στο εμβόλιο

 




ΤΕΛΙΚΑ αποκλεισμός παντού για όσους δεν κάνουν το εμβόλιο – «ΚΑΡΑΤΖΕΝΕΡΑΛΕ» ΠΡΟΒΑ για μετά

Όσοι επιθυμούν να εισέρχονται στους μεικτούς εσωτερικούς χώρους από τις 15 Ιουλίου, επειδή δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, θα πρέπει να υποβάλλονται σε μοριακό ή rapid test με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες.

Πόσο όμως κοστίζει ένα rapid test για όσους επιλέξουν να μην εμβολιαστούν;

Αν κάποιος απευθυνθεί σε κλιμάκια του ΕΟΔΥ στον δρόμο, τότε το τεστ λογικά είναι δωρεάν. Αν όμως, θέλει ιδιωτικότητα, είναι κλειστά ή έχει ουρά ή έχει πάει σε άλλο σημείο μακριά το κλιμάκιο, τότε θα πληρώσει 20 ευρώ σε ιδιωτικό ιατρείο (τα φθηνότερα δεν τα δέχονται συνήθως οι Αρχές).

Συμπερασματικά λοιπόν ένας καφές, ο οποίος κοστίζει περίπου 4 ευρώ, για τους μη εμβολιασμένους θα μπορεί να κοστίζει ακόμα και 24 ευρώ, καθώς θα πρέπει να πληρώσουν ακόμα και 20 ευρώ για ένα rapid test. Το ίδιο ισχύει για τα πάντα!!! Για ένα φαγητό, για ένα σουβλάκι, για ένα ποτό κοκ.

Υπενθυμίζεται πως η διενέργεια rapid test μπορεί να γίνεται από ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς με βάση την τροπολογία του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε χθες (29/6) κατά τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου για την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ως εκ τούτου, όλοι όσοι δεν διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού θα πρέπει να κάνουν μόνο rapid η PCR τεστ προκειμένου να εισέλθουν στους χώρους που μπορούν να παρευρίσκονται και εμβολίασμένοι και ανεμβολίαστοι, καθώς στους αμιγείς χώρους, θα απαγορεύεται η παρουσία τους!!!

ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ, καθώς τα 20 ευρώ είναι πολλά χρήματα και η ταλαιπωρία του να βρουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ ανά πάσα στιγμή μεγάλη!!!

Έσχατες μέρες…

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ:

Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις, οι χώροι συναθροίσεων προσώπων θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες:

– Στους αμιγείς χώρους: χώρους συνάθροισης όπου θα έχουν πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, κι έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες.

– Στους μεικτούς χώρους: χώρους συνάθροισης όπου έχουν πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, κι έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες ή έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 (PCR test ή rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες

Ο Μιχάλης Επιτροπίδης, ΓΓ Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών και Καφέ Μπαρ Ν. Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον Τύπο Θεσσαλονίκης δήλωσε πως το 60% των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί «αποκλείονται από την εστίαση». «Κανένας δεν θα πάει να πληρώσει 20 ή 40 ευρώ για να πάει να κάνει ένα τεστ για να έρθει σε ένα εστιατόριο ή καφέ», τονίζει.

 

 

 

Πηγή:

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/apartchaint-eos-kai-20-eyro-parapano-m/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)