TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Οἱ ἐμβολιασμένοι ἔχουν 600% μεγαλύτερη πιθανότητα νά πεθάνουν ἀπό τίς μεταλλάξεις τοῦ κορωνοϊοῦ ἀπό τούς ανεμβολίαστους!

Οἱ ἐμβολιασμένοι ἔχουν 600% μεγαλύτερη πιθανότητα νά πεθάνουν 

ἀπό τίς μεταλλάξεις τοῦ κορωνοϊοῦ 

ἀπό τούς ανεμβολίαστους!




            Οἱ πραγματικοί εἰδικοί μιλᾶνε μέ ἔρευνες.

               Οἱ fake παπαγαλίζουν τά ἐντάλματα

              τῶν νεοταξιτῶν πολιτικῶν! 

         ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

 

 

Ὅσοι ἔχουν ἐμβολιαστεῖ κατά τοῦ κορωνοϊοῦ τῆς Γιουχάν (Covid-19) ἔχουν ἕξι φορές μεγαλύτερη πιθανότητα νά πεθάνουν ἀπό μεταλλάξεις ὅπως ἡ “Δέλτα” ἀπό ὅτι οἱ ἀνεμβολίαστοι, πού ἀρνοῦνται νά λάβουν πειραματικά φάρμακα.

Νέα δεδομένα δημοσιεύθηκαν τήν Παρασκευή ἀπό τόν κυβερνητικό βρετανικό ὁργανισμό “Public Health England” σύμφωνα μέ τά ὁποῖα οἱ ἐμβολιασμένοι εἶναι πολύ πιθανότερο νά πεθάνουν, ἐάν ἐκτεθοῦν σέ κάποια ἀπό τίς μεταλλάξεις πού ἀνακοινώνεται ὅτι κυκλοφοροῦν.

Ἀπ’ ὅτι φαίνεται, τά συστατικά τοῦ ἐμβολίου καθιστοῦν τό ἀνοσοποιητικό μας σύστημα πολύ πιό ἐπιρρεπές στόν αἰφνίδιο θάνατο, ὅταν ἐκτεθεῖ σέ κάποια μορφή κορωνοϊοῦ Covid-19 παρά εάν το ανοσοποιητικό σύστημα απλώς αφηνόταν μόνο του για να κάνει τη δουλειά του με φυσικό τρόπο, χωρίς φαρμακευτικές παρεμβάσεις.

Με τίτλο, “SARS-CoV-2 μεταλλάξεις υπό ἐρευνα και μεταλλάξεις που βρίσκονται υπό διερεύνηση στην Αγγλία, Τεχνική ενημέρωση 16”, η δημοσίευση δείχνει ότι οι μεταλλάξεις του Κινέζικου ιού είναι σχεδόν ένα ζήτημα ανύπαρκτο, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που τους αντιμετωπίζουν, ποτέ δεν το μαθαίνουν.
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μηδενική πιθανότητα να πεθάνουν από μια «μετάλλαξη» κινεζικού ιού.

Ο κυβερνητικός οργανισμός “Δημόσια Υγεία της Αγγλίας” (“Public Health England”) παραδέχεται ακόμη και ότι ο κίνδυνος θανάτου από μια μετάλλαξη ιού κινέζικου ιού είναι εξαιρετικά χαμηλός, ειδικά εάν ένα άτομο δεν έχει λάβει το εμβόλιο. Αποδεικνύεται ότι όσοι εμβολιάζονται είναι πολύ πιο πιθανό να υποφέρουν και να πεθάνουν.

Ακόμα κι έτσι, τα ψεύτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης εκτοξεύουν την προπαγάνδα σχετικά με την εξάπλωση παραλλαγών, αποκαλώντας το πέμπτο ή έκτο ή οποιοδήποτε «κύμα» που βρισκόμαστε τώρα, πιέζοντας το κοινό να εμβολιααστεί όσες φορές χρειάζεται, για να “ισιώσει η καμπύλη”.

Παρά το γεγονός ότι τα εμβόλια είναι πλέον γνωστό ότι διαδίδουν τις μεταλλάξεις, τα παραπλανητικά μέσα ενημέρωσης ελπίζουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πολύ βραχυπρόθεσμη μνήμη και θα ξεχάσουν την αλήθεια, από φόβο ότι μπορεί να βρεθούν για μια ακόμη φορά θετικοί στη γρίπη του Γουχάν.

Εκτός από τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου, τα εμβολιασμένα άτομα που είναι θετικά σε μια μετάλλαξη είναι πιο πιθανό από τα μη εμβολιασμένα να χρειαστούν νοσηλεία για το κινέζικο κρυολόγημα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ένα πλήρες 2,0% των εμβολιασμένων ατόμων που έχουν θετικά αποτελέσματα στην μετάλλαξη Δέλτα χρειάζονται νοσοκομειακή περίθαλψη, σε σύγκριση με μόνο 1,48% των μη εμβολιασμένων ατόμων.

«Τα τρέχοντα δεδομένα συνάδουν με αυτά που δημοσιεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τον οργανισμό δημόσιας υγείας της Αγγλίας, που έδειξε επίσης έξι φορές μεγαλύτερο ποσοστό θανάτου μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων από τους μη εμβολιασμένους και ποσοστό εισαγωγής στο νοσοκομείο 2,3% μεταξύ εκείνων που είχαν πλήρως εμβολιαστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα, σε σύγκριση με μόλις 1,2% μεταξύ των μη εμβολιασμένων », εξηγεί περαιτέρω η Celeste McGovern από το LifeSiteNews.

Όλα αυτά απλώς επιβεβαιώνουν τα συμπεράσματα της έρευνας της Stephanie Seneff του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), σχετικά με την ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα, ή το ADE, το οποίο είναι βασικά ανοσολογική βλάβη που προκαλείται από εμβόλια και κάνει ένα άτομο πιο επιρρεπές σε αρρώστια.

«Είναι κατανοητό για μένα ότι η ειδικότητα της ακτινοβολίας λέιζερ των επαγόμενων αντισωμάτων αντισταθμίζεται από μια γενική αποδυνάμωση της έμφυτης ανοσίας», λέει η Seneff.

«Υποψιάζομαι επίσης ότι οι μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού μπορεί να επιταχύνουν τον ρυθμό με τον οποίο τα ανθεκτικά στα εμβόλια μεταλλαγμένα στελέχη κυριαρχούν μεταξύ όλων των στελεχών SARS-Co-V2 [coronavirus].»

naturalnews.com
 

 

Πηγή:

https://katohika.gr/diethni/oi-emvoliasmenoi-echoun-600-megalyteri-pithanotita-na-pethanoun-apo-tis-metallakseis-tou-koronoiou-apo-tous-anemvoliastous/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)