TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ι.Α. Καναδά: Θεοποιείς την λαβίδα; Είσαι ειδωλολάτρης

Ι.Α. Καναδά: 

Θεοποιείς την λαβίδα; 

Είσαι ειδωλολάτρης 

 

 gre22392541

Ἱ. Ἀ. Καναδᾶ,
ἡ ἁγία λαβίδα ἐπάνω της
ἔχει τό Σῶμα καί τό Αἷμα τοῦ Χριστοῦ!
Δέν θεοποιεῖ κανείς τήν λαβίδα,
ἀλλά θέλετε δέν θέλετε τήν ἁγιάζει
ὁ Χριστός καί Θεός πού βρίσκεται ἐπάνω της!
Ἄρα, 
δέν εἶναι εἰδωλολάτρης ὅποιος εὐλαβεῖται
τήν ἁγία λαβίδα
πού ἔχει ἐπάνω της τόν Ἰατρό 
τῶν ψυχῶν καί τῶν σωμάτων ἡμῶν,
ἀλλά εἶναι ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ
ὅποιος ΔΕΝ τό βλέπει κι ὁμολογεῖ αὐτό!
Καί ἡ βλασφημία κατά τοῦ Ἁγίου Πνεύματος
ὡς γνωστόν σύμφωνα μέ τήν Ἁγία Γραφή
ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ!
Μετανοεῖτε.

 

Τι κρίμα; Δεν το καταλαβαίνεις και νομίζεις, ότι είσαι ο πιο ορθόδοξος. Φωνάζεις προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι κατέχεις την αλήθεια. Χωρίς να το καταλαβαίνεις θεοποιείς τη λαβίδα. Η Θεία Κοινωνία είναι Σώμα και Αίμα Χριστού. Είναι φάρμακο αθανασίας. Η λαβίδα είναι ένα όργανο. Όργανο μετάδοσης της Θείας Κοινωνίας και τίποτε άλλο. Θεοποιείς τη λαβίδα; Είσαι ειδωλολάτρης.


Όλοι οι νεοφανείς αλάθητοι είναι ειδωλολάτρεις και δεν το καταλαβαίνουν. Φωνασκούν. Εμείς έχουμε την αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε καλύτερα. Εμείς είμαστε οι πραγματικοί ορθόδοξοι. Κανείς άλλος δεν ξέρει τίποτε. Ούτε οι κυβερνήτες. Ούτε οι γιατροί. Ούτε οι πατριάρχες. Οι αρχιερείς . Οι ιερείς. Όλα είναι σκευωρία. Όλα είναι του σατανά. Εμείς έχουμε την αλήθεια. Δεν χρειάζονται τα εμβόλια. Όλα είναι ψέματα.

Όλα είναι προπαγάνδα. Μην ακούτε τους επιστήμονες. Ακούστε μόνο εμάς. Εμείς είμαστε αλάθητοι. Ξεπεράσαμε τον Πάπα κι ας υποστηρίζουμε, ότι είμαστε ακραιφνείς ορθόδοξοι.

Τι κρίμα; Που είναι η ταπείνωση; Δεν βλέπετε, ότι έχετε εωσφορικό εγωισμό; Αυτά διδάσκει η ορθόδοξη πίστη; Αυτά εμπνέει το Άγιο Πνεύμα; Όχι. Όλα είναι της δικής σας φαντασίας. Όλα είναι γεννήματα του εωσφορικού σας εγωισμού. Δεν βλέπετε πως πολλοί που υπεστήριζαν αυτά προσεβλήθησαν από τον κορωνοϊό και πόσοι πέθαναν; Τίποτε δεν μπορεί να σας συγκρατήσει; Κρίμα.

Αρχιερείς, ιερείς, γεροντάδες, μοναχοί, μοναχές, άνθρωποι απλοί που νομίζετε, ότι είστε ακραιφνείς ορθόδοξοι, καιρός να το ξανασκεφτείτε. Όλοι πρέπει να ενεργείτε υπεύθυνα. Αυτό σημαίνει, ότι αναγνωρίζετε, ότι ο κορωνοϊός είναι πραγματικότητα. Αναγνωρίζοντας αυτό πρέπει να δίνετε το καλό παράδειγμα. Πρώτοι εσείς να εμβολιαστείτε. Να γίνετε το παράδειγμα και να οδηγείτε όλους στον εμβολιασμό. Να σωθούμε από την επάρατο αυτή ασθένεια του κορωνοϊού.

Με τον εγωισμό σας στερείτε τον εαυτό σας από το Σώμα και το Αίμα του Χριστού. Σκανδαλίζετε τους πιστούς τρέχοντας σε παλαιοημερολογίτες και σε άλλους που δεν ακολουθούν το σωστό ορθόδοξο πνεύμα για να εξυπηρετηθείτε. Αυτό εκτός από ασέβεια είναι και μη εμπιστοσύνη στον Σταυρωμένο και Αναστημένο Χριστό.

Συνέλθετε. Μετανοείτε. Αναλογιστείτε το κακό που κάνετε. Οδηγείτε τους εαυτούς σας στην κόλαση και παίρνετε κι άλλους στο λαιμό σας.

Ταπείνωση και σύνεση. Η ταπείνωση είναι η βάση όλων των αρετών. Η σύνεση είναι η συνισταμένη όλων των αρετών. Προσευχηθείτε. Ζητήστε τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος. Βρείτε σωστούς πνευματικούς. Εξομολογηθείτε.

Κλάψτε για τις αμαρτίες σας. Ζητήστε από τον εύσπλαχνο Θεό την συγχώρεσή σας. Θα σας συγχωρέσει. Είναι πολυεύσπλαχνος. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλα τα άλλα είναι δημιουργήματα του εωσφορικού εγωισμού σας.

 

 

 

Πηγή:

 https://www.romfea.gr/katigories/10-apopseis/44671-i-a-kanada-theopoieis-tin-lavida-eisai-eidololatris

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)