Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

ΒΟΜΒΑ: Ο «Covid» είναι μια γενική ονομασία για μια συλλογή συμπτωμάτων, τα οποία είναι όλα ισοδύναμα με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία! Φωτό-Βίντεο

ΒΟΜΒΑ: 

Ο «Covid» είναι μια γενική ονομασία 

για μια συλλογή συμπτωμάτων, 

τα οποία είναι όλα ισοδύναμα 

με την έκθεση 

σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία!

Φωτό-Βίντεο 

Ὁ γνωστός Φάουτσι σέ σατανικό χαιρετισμό! Τυχαῖο;...

Να προσθέσουμε στο άρθρο με τα τεχνολογικά άλματα του ανθρώπου και την εμφάνιση της γρίπης τις εξής πληροφορίες που βρήκαμε σε ισπανική έρευνα.

Η λεγόμενη ισπανική γρίπη εμφανίστηκε έξι μήνες αφότου ο αμερικανικός στρατός άρχισε να χρησιμοποιεί πολύ ισχυρούς ραδιοπομπούς στο τέλος του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου το 1917. Η ασιατική γρίπη δημιουργήθηκε το 1957-1958 όταν τέθηκε ένα ισχυρό σύστημα επιτήρησης ραντάρ σε χρήση. Η γρίπη του Χονγκ Κονγκ ξεκίνησε το 1968 όταν ανατέθηκαν 28 στρατιωτικοί δορυφόροι διαστημικής επιτήρησης

Το 1997, όταν τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιήθηκαν ευρέως, ο αριθμός των περιπτώσεων διαβήτη στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 31% σε ένα έτος. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, παράλληλα με την ξαφνική υιοθέτηση της τεχνολογίας των κινητών τηλεφώνων, ο πληθυσμός των σπουργιτιών στο Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 75% μεταξύ 1994 και 2002 και ταξινομήθηκε ως είδος υπό εξαφάνιση.


Ας σημειώσουμε επίσης ότι τον Οκτώβριο του 2018, αμέσως μετά από εκατοντάδες αεροπλάνα εξοπλισμένα με ολοκαίνουργιο ενσωματωμένο WiFi που προέρχεται απευθείας από δορυφόρο, υπήρχαν τεράστιες περιπτώσεις "γρίπης" στις πτήσεις και οι πτήσεις να αναβληθούν.

Ταυτόχρονα, όταν ακούσαμε για κρούσματα «κορωνοϊού» στα κρουαζιερόπλοια στις αρχές του 2020, μάθαμε ότι τα κρουαζιερόπλοια είχαν μόλις κυκλοφορήσει πλήρως το 5G και την αναγνώριση προσώπου, με όλους τους επιβάτες να ακτινοβολούνται με βραχιόλια και μενταγιόν έτοιμα για 5G.

Ήταν δύο Ιταλοί γιατροί, ο Montanari και η Gatti, οι οποίοι προειδοποίησαν για τα εμβόλια που περιέχουν μυστηριωδώς να περιέχουν αδήλωτα νανοσωματίδια σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές του 2018Βρήκαν, μεταξύ άλλων, ανοξείδωτο χάλυβα και το εξαιρετικά τοξικό καρβίδιο βολφραμίου σε εμβόλια. Για τα προβλήματά τους, τα σπίτια τους επιτέθηκαν από την αστυνομία, η οποία διέγραψε όλα τα δεδομένα και τους υπολογιστές τους!!!!!

 


Σε μια συνέντευξη, οι δύο ερευνητές γιατροί εξήγησαν ότι απαγορεύεται τα νανοσωματίδια να βρίσκονται σε ενέσιμο διάλυμα, διότι, σε αντίθεση με άλλα νανοσωματίδια στα οποία είμαστε εκτεθειμένα, τα οποία μπορεί να εισπνέουμε και να αποβάλλουμε τις περισσότερες φορές εάν οι πνεύμονές μας είναι υγιείς, νανοσωματίδια παραμενουν παγιδευμένα και κυκλοφορούν σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, προκαλώντας άνοια Αλτσχάιμερ και ασθένειες όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης.

Αν προσθέσουμε ότι τα κινητά τηλέφωνα ανοίγουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό για να αφήσουν τοξίνες, συμπεριλαμβανομένων των αερομεταφερόμενων σωματιδίων και των νανοσωματιδίων από τα εμβόλια, έχουμε ένα πολύ επικίνδυνο μείγμα απειλών. [I]

Έλεγα από την αρχή όλων αυτών στα τέλη του 2019 ότι δεν υπάρχει "Covid". Ο «Covid» είναι ένας όρος -ομπρέλα για μια συλλογή διακριτών συμπτωμάτων, τα οποία είναι όλα ισοδύναμα με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Και είναι ενδιαφέρον ότι ακούμε ότι το νοσοκομείο της Βαρκελώνης στην Ισπανία αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του τμήματος που θεραπεύει τα άτομα που αντιδρούν στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, τα αποκαλούμενα «ηλεκτροϋπεραστικά» ή άτομα με EHS, σε «τμήμα μετά τον Covid». 



Αλλά αυτό που δεν ήξερα το 2020 ήταν ότι αυτή η έκθεση ενισχύεται μαζικά με φύτευση μεταλλικών νανοσωματιδίων στο σώμα. Αναγνωρίζεται στην επιστημονική βιβλιογραφία, ακόμη και από τη διεφθαρμένη, τη βιομηχανία Διεθνή Επιτροπή Μη Προστασίας από ιοντίζουσες ακτινοβολίες (ICNIRP; όχι διεθνής, χωρίς επιτροπή) και δεν προστατεύει κανέναν από οτιδήποτε εκτός από τις στρατιωτικές και τηλεπικοινωνιακές εταιρείες από τη δίωξη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που επιστρέφει δεκαετίες πίσω) που δηλώνουν στις δικές τους κατευθυντήριες γραμμές «ασφάλειας» σχετικά με την έκθεση σε ΗΜΦ ότι εάν έχετε μέταλλα στο σώμα σας, θα αλληλεπιδράσει με ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) για να σας αρρωστήσει: [ii] (ΚΟΡΑΚΑΣ: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ 5G ΚΑΙ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ mRNA ΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ)

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=kwGSLMHisMw&feature=emb_title


«Οι ιατρικές διαδικασίες μπορούν να χρησιμοποιούν EMF και τα μεταλλικά εμφυτεύματα μπορούν να αλλάξουν ή να διαταράξουν τα EMF στο σώμα, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να επηρεάσουν το σώμα τόσο άμεσα (μέσω άμεσης αλληλεπίδρασης πεδίου και ιστού) όσο και έμμεσα (μέσω παρεμβαλλόμενου αγώγιμου αντικειμένου). Για παράδειγμα, η κατάλυση με ραδιοσυχνότητα και η υπερθερμία χρησιμοποιούνται και οι δύο ως ιατρικές θεραπείες και τα ΗΜΦ ραδιοσυχνοτήτων μπορούν να προκαλέσουν έμμεση βλάβη παρεμβαίνοντας ακούσια [δεν ήξερα ότι τα ΗΜΦ έχουν πρόθεση] σε ενεργές εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές (βλ. ISO 2012) ή μεταβάλλοντας τα ΗΜΦ ως αποτέλεσμα της παρουσίας αγώγιμων εμφυτευμάτων ».

Τα νανοσωματίδια χρησιμοποιούνται σε θεραπείες για τον καρκίνο. Εγχέονται στον όγκο και στη συνέχεια εφαρμόζεται ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έτσι ώστε κάθε νανοσωματίδιο να καίει τα παρακείμενα καρκινικά κύτταρα. Αυτό ονομάζεται «θεραπεία θερμικής κατάλυσης». [Iii] Τι συμβαίνει όταν γεμίζετε ολόκληρο το σώμα με νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου και στη συνέχεια εκθέτετε τους πάντες στην αναπόφευκτη και πανταχού παρούσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που καλύπτει ολόκληρο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των δορυφόρων και των πλατφορμών υψηλού υψομέτρου ( HAPS) όπως ανεμόπτερα και drones στη στρατόσφαιρα; [iv]

Ο Ricardo Delgado της La Quinta Columna έχει την απάντηση:


«Ο καθένας που έχει εμβολιαστεί με αυτή τη νανοτεχνολογία οξειδίου του γραφενίου έχει τώρα μια ασφάλεια, δυναμίτη, ειναι μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να ανατινάξει με την ενεργοποίηση ενός φούρνου μικροκυμάτων».

Η απάντηση είναι ότι γινετε γενοκτονία. Αυτό εξηγήθηκε με γραφική λεπτομέρεια από έναν Γάλλο μηχανικό σε ένα βίντεο από το 2020 (τώρα καταργήθηκε από το YouTube), αλλά του οποίου έχουμε το αντίγραφο:

«Για μένα, αυτά τα νανοσωματίδια είναι μέρος ενός οπλικού συστήματος που επιτρέπει την ερήμωση χωρίς μαζική αντίσταση. Έτσι, αν το συγκρίνετε με ένα σύστημα εκρηκτικών, το νανοσωματίδιο θα ήταν η ράβδος του πλαστικού εκρηκτικού, δηλαδή το ενεργό υλικό που πρόκειται να εκραγεί. Το δεύτερο πράγμα που θα χρειαζόταν είναι ένας πυροκροτητής. Για μένα, αυτό είναι το ηλεκτρομαγνητικό κύμα που θα κάνει το νανοσωματίδιο να δονείται και το τρίτο πράγμα είναι ο έλεγχος, νομίζω ότι το βρήκαμε τώρα, είναι η ιδέα του 2020 060606, [v], [vi] δηλαδή τον υποδόριο εμβολιασμό που πρόκειται να παρουσιάσουν οι κύριοι του κόσμου για να μπορούν να γνωρίζουν πού βρισκόμαστε και να μας εντοπίζουν με 5G. Το πλεονέκτημα που έχει το 5G ως πυροκροτητής είναι ότι μπορεί να μας παρακολουθεί. Είναι ένα κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο. Έτσι, μας παρακολουθούν, ξέρουν πού να στείλουν το κύμα και ξέρουν ποιον θα επιρρεάζουν ή θα ζεστάνουν. Τι χρειάζεστε για να λειτουργήσει αυτό το οπλικό σύστημα; Πρέπει να είστε σε θέση να εγχύσετε τα νανοσωματίδια στο σώμα.


Ο μόνος τρόπος που φαίνεται συνεπής στην ιστορία είναι να το βάλουμε στα εμβόλια ».

Αυτό σημαίνει ότι κάθε ενήλικας ή παιδί που έχει λάβει τα εμβόλια «Covid», και φαινομενικά κάθε άλλο εμβόλιο τα τελευταία χρόνια, είναι πλέον μια κεραία ρελέ και μπορεί να πεθάνει ανά πάσα στιγμή από έκθεση σε ΗΜΦ, αλλά αυτό θα εκδηλωθεί σε μια σειρά διαφορετικών ασθενειών. Και ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η γεωμηχανική που συμβαίνει συνεχώς πάνω από τα κεφάλια μας είναι επίσης γεμάτη με νανοσωματίδια και πιθανότατα περιλαμβάνει και το οξείδιο γραφενίου.

Η απόδειξη αυτή τη στιγμή είναι οι πιλότοι που έχουν εμβολιαστεί. Οι πιλότοι και το πλήρωμα εκτίθενται επαγγελματικά σε πολύ υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας. Είναι έκπληξη τότε να μάθουμε ότι τέσσερις πιλότοι της British Airways πέθαναν μετά τη λήψη των εμβολίων και άλλοι πέντε στην Jet Blue Airlines; Μια πτήση της Singapore Airlines αναγκάστηκε να εκτραπεί στο αεροδρόμιο της Μόσχας, αφού μια αεροσυνοδός υπέστη εγκεφαλικό. Υπάρχουν ακόμη περισσότερες φήμες για πιλότους από άλλες αεροπορικές εταιρείες που πέθαναν.

Οι κατασκευαστές εμβολίων ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια COVID είναι "95% αποτελεσματικά" - αλλά τι σημαίνει αυτό;

Νομίζω ότι στοχοποιηθήκαμε από ένα τεράστιο ψύχος και σχεδόν όλοι κοιτούν προς τη λάθος κατεύθυνση. Είναι όλα σχετικά με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και αυτό είναι το κλειδί. Τώρα που όλοι όσοι δέχτηκαν τη λήψη είναι γεμάτοι με οξείδιο του γραφενίου, η μόνη τους λύση είναι να ακολουθήσουν τις προφυλάξεις που λαμβάνουν οι λεγόμενοι ηλεκτροϋπερευαισθητικοί άνθρωποι (EHS) και να ξεφορτωθούν τα κινητά τους τηλέφωνα και όλες τις ασύρματες συσκευές τους και να βεβαιωθούν ότι δεν θα έρθουν ποτέ σε επαφή με αυτά. με ασύρματη τεχνολογία.

Και φυσικά, εάν οι κυβερνήσεις δεν κλείσουν αμέσως όλες τις κεραίες σε όλο τον κόσμο (και δεν χρειάζεται να μας πουν ότι αυτή είναι μια γελοία σκέψη, όταν ήταν πολύ ευτυχείς να κλείσουν ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία για τον ανύπαρκτο Covid) , τότε αυτό είναι εντάξει.


Απόδειξη γενοκτονικής πρόθεσης, καθώς η επιστημονική βιβλιογραφία είναι κατηγορηματική ότι τα μέταλλα στο σώμα γίνονται κεραίες όταν εκτίθενται σε ΗΜΦ.

Το όπλο και απόδειξη της συνωμοσίας Covid είναι τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια.

Τώρα που το γνωρίζουμε, πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων να απενεργοποιήσουμε όλες τις ασύρματες τεχνολογίες και κάθε κεραία στον πλανήτη, καθώς και όλους τους δορυφόρους 5G. Αν δεν το κάνουμε, θα είναι η θανατική ποινή για τους εμβολιασμένους.

Απόδοση

KORAKAS NEWS

Πηγές:

[i] Physiological Saline Containing Graphene: https://www.brighteon.com/36a8d0c6-0c43-4acc-b5ea-5d6cc642f97d

[i] The University of Aachen EMF Portal lists 34 studies dealing with blood-brain barrier permeability. Available at www.emf-portal.org/en/article/overview/mobile-communications-med-bio/g-84/t-84003#level-3

[ii] ICNIRP Guidelines for Limiting Exposure to Electromagnetic Fields (100 kHz to 300 GHz).Health Phys. 118(5):483-524; 2020. Available at

www.icnirp.org/cms/upload/publications/ICNIRPrfgdl2020.pdf.

[iii] Radiofrequency ablation (RFA): This is probably the most commonly used type of thermal ablation. RFA uses high-energy radio waves for treatment. A thin, needle-like probe is inserted into the tumor for a short time, usually about 10 to 30 minutes. The probe is guided into place using ultrasound, MRI, or CT scans. The tip of the probe puts out a high-frequency current that creates very high heat and destroys the cells within a certain area. The dead cells are not removed, but become scar tissue and shrink over time. Hyperthermia to Treat Cancer.

www.cancer.org/treatment/treatments-and-side-effects/treatment-types/hyperthermia.html

[iv] “Massive constellations of … satellites in low-Earth orbit are being planned and manufactured that … will blanket the globe in low-latency, high-bandwidth capacity” in order to expand the reach of the global Internet to rural and remote areas and complement terrestrial 5G networks.” International Telecommunication Union; United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization. Broadband Commission for Sustainable Development. Working Group on Technologies in Space and the Upper-Atmosphere. Identifying the potential of new communications technologies for sustainable development. September 2017. www.broadbandcommission.org/Documents/publications/WG-Technologies-in-Space-Report2017.pdf.

[v] Microsoft Patent 060606 – Body interfaced digital currency. www.disclose.tv/t/microsoft-patent-060606-body-interfaced-digital-currency/298

 

Πηγή:
https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/07/bomba-o-covid-einai-mia-geniki-onomasia-gia-mia-syllogi-symptomaton.html 
 
 
Συναφές ἄρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)