Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

DR. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ: Το εμβόλιο δεν καλύπτει την αναπνευστικό οδό – Είναι ανόητος ο εμβολιασμός παιδιών και η άσκηση πίεσης σε εγκύους! Ποιοι και γιατί αποκρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες;;;

 

DR. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ: 

Το εμβόλιο δεν καλύπτει 

την αναπνευστικό οδό – 

Είναι ανόητος ο εμβολιασμός παιδιών και η άσκηση πίεσης σε εγκύους! 

Ποιοι και γιατί αποκρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες;;;

 
 
 
 
 
Ο Νευροχειρουργός Μιχάλης Σπύρου έδωσε σήμερα συνέντευξη στην Δημοσιογράφο Άντρη Κωνσταντινίδου γύρω από τους εμβολιασμούς, διερωτώμενος, γιατί ασκείται τόση πίεση κι εκφοβισμός των πολιτών για να εμβολιαστούν παραβιάζοντας την συνθήκη της Νυρεμβέργης για τα ανθρώπινα δικαιώματα , την στιγμή που γνωρίζουν ότι τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν έχουν εξαχθεί ακόμη ασφαλή συμπεράσματα.

Ο κ. Σπύρου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τις ευθύνες των κατασκευαστριών εταιρειών οι οποίες έσπευσαν να εξαιρεθούν από την νομική ευθύνη για βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια κι έτσι την δεδομένη στιγμή ευθύνη για τις επιπλοκές φέρουν τα κράτη, τα αρμόδια υπουργεία και οι προσωπικοί γιατροί οι οποίοι με τον Α ή Β τρόπο πείθουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.
Τα διαθέσιμα στοιχεία που έχει σήμερα η επιστήμη είπε ο κ. Σπύρου δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι περιττά, αναποτελεσματικά κι ανασφαλή.

Παράλληλα ο κ. Σπύρου ανέφερε ότι τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο ακόμη. Εξού και οι εταιρείες δεν δίνουν επίσημα στοιχεία με το αιτιολογικό ότι τα επίσημα αποτελέσματα από τις έρευνες τους θα είναι έτοιμα περί τα τέλη του 2023. Άρα αυτό που γίνεται σήμερα είπε ο κ Σπύρου είναι πειραματικό και στην ουσία βάζουμε τον κόσμο σε πείραμα! Αυτό θα πρέπει να εξηγήσουμε στους ανθρώπους πριν εμβολιαστούν επεσήμανε ο Νευροχειρουργός Μιχάλης Σπύρου. Να τους εξηγήσουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο, θα έχει αυτά τα οφέλη αλλά κι αυτές τις πιθανές επιπλοκές και να υπογράφει ο ίδιος – όπως γίνεται και στα χειρουργεία- φόρμα συγκατάθεσης , με την οποία θα παίρνει την ευθύνη πάνω του για την επιλογή του.

Ο τρόπος σημείωσε ο κ. Σπύρου που χορηγείται το εμβόλιο είναι υποδορίως δηλαδή μπαίνει μέσω του αίματος, κυκλοφορεί στον ανθρώπινο οργανισμό, μεταφέρεται σιγά σιγά στα κύτταρα, ενώ διεφάνει ότι στις αναπνευστικές οδούς δεν μεταφέρεται. Δηλαδή στο σημείο που εισέρχεται ο ιός που είναι οι αναπνευστικοί οδοί δεν υπάρχουν αντισώματα του εμβολίου. Άρα αυτό που λένε, ότι αν εμβολιαστεί ο κόσμος θα σωθεί από τον Κορωνοιό είναι μύθος, διότι η μετάδοση του ιού γίνεται μέσω των αναπνευστικών οδών!!!
Άρα η μετάδοση του ιού δεν σταματά με το εμβόλιο αλλά υπάρχουν και βάσιμες θεωρίες ότι είναι δυνατόν να κτυπά και το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι εμβολιασμένοι θα είναι πολύ πιο ευάλωτοι και σε άλλες ασθένειες. Γι αυτό συνέχισε ο κ Σπύρου σε χώρες που έχουν εμβολιάσει τους πολίτες τους πέραν του 70% του πληθυσμού υπάρχει εκ νέου έξαρση την οποία απέδωσαν σε μεταλλάξεις.
Ξεχνούμε ότι ισως οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί να έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό τους σύστημα και γι αυτό τώρα με εύκολο τρόπο να μπορούν να δεχτούν κι άλλους ιούς κι άλλα μικρόβια. Και εδώ είναι και η παγίδα είπε ο κ. Σπύρου. Να θεωρούμε ότι οι εμβολιασμένοι έχουν ξεμπερδέψει από τον ιό και να κυκλοφορούν ελεύθεροι παντού, ενώ στην ουσία θα συνεχίζουν να το μεταδίδουν. Κληθείς να απαντήσει για τον εμβολιασμό στα παιδιά ο κ. Σπύρου ήταν έντονος.

Είναι ανόητο και γελοίο να εμβολιάζονται τα παιδιά είπε. Είναι δεδομένο ότι τα παιδιά και οι νέοι πολύ σπάνια νοσούν. Μπορεί να δεχτούν τον ιό αλλά δεν θα νοσήσουν. Άρα με πιο σκεπτικό να εμβολιαστούν τα παιδιά και οι νέοι με ένα εμβόλιο το οποίο είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο και δεν παρέχει προστασία και ειδικά να προχωρούμε με γονιδιακά εμβόλια τα οποία δεν ξέρουμε τα αποτελέσματα τους.
Είναι δε γελοίο επεσήμανε να διαβάζεις την ανακοίνωση της Γυναικολογικής Εταιρείας Κύπρου ότι το εμβόλιο δεν ενοχλεί την έγκυο γυναίκα και το παιδί.

Μα αν σκεφτούμε ότι οι εμβολιασμοί είπε ο κ. Σπύρου ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο- αν μια γυναίκα τότε ήταν έγκυος δεν έχει ακόμη γεννήσει- πως ξέρουμε τα επακόλουθα για το παιδί;;; από έρευνες σε ζωικούς οργανισμούς;;;

Μα κι ο covid19 εμφανίστηκε μόλις το 2019 άρα δεν έχουν ακόμη κλείσει τα 2 χρόνια για να εξαχθούν κάποια αποτελέσματα.

Πως γίνεται λοιπον να λες δεν υπάρχει επίδραση, από την στιγμή που το εμβόλιο είναι γονιδιακό και κτυπά το κύτταρο και δημιουργεί μεταλλάξεις για να δημιουργήσει αντισώματα;;;

Πως μιλούμε με τόση σιγουριά και με τόση ασφάλεια ότι δεν υπάρχει επακόλουθα στο παιδί, όταν οι ίδιες οι εταιρείες λένε ότι βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο και τα επίσημα αποτελέσματα θα εξαχθούν περί τα τέλη του 2023 οπόταν τότε θα μπορούν να δώσουν επίσημα στοιχεία για τον ιό;;;

Τέλος ο κ. Σπύρου διερωτήθηκε ποιοι είναι αυτοί που αποκρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες και γιατί δεν δημοσιοποιούν τα πραγματικά περιστατικά με τις επιπλοκές που παρουσίασαν άτομα που έχουν εμβολιαστεί, επιμένοντας ότι οι πολίτες θα πρέπει να ενημερωθούν σωστά γύρω από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που υπάρχουν, ποια τα πιθανά οφέλη, ποιες οι πιθανές επιπλοκές και να έχουν οι ίδιοι την επιλογή και την ευθύνη των πράξεων τους κι όχι μετά από εκφοβισμό και πίεση να εμβολιαστούν!


Πηγή:
https://elisnews.com/dr-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)