Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ηνωμένο Βασίλειο: Το 80% των θανάτων του Covid-19 τον Αύγουστο ήταν άτομα που είχαν εμβολιαστεί σύμφωνα με τα στοιχεία της Δημόσιας Υγείας

Ηνωμένο Βασίλειο: 

Το 80% των θανάτων του Covid-19 

τον Αύγουστο 

ήταν άτομα που είχαν εμβολιαστεί σύμφωνα με τα στοιχεία

 της Δημόσιας Υγείας

 Περαιτέρω στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του Covid-19 είναι μια τεράστια αποτυχία δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα οποία επιβεβαιώνουν ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου το 80% των ανθρώπων που φέρονται να πέθαναν από το Covid-19 είχαν εμβολιαστεί κατά της νόσου.

Ζούμε σε περίεργους καιρούς και αν πιστεύετε ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού με το Covid-19 λειτουργεί επειδή σας το λένε οι αρχές στην τηλεόραση, τότε σίγουρα θα πρέπει να σας φαίνεται εξαιρετικά περίεργο το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στη μέση ενός τρίτου κύματος στη μέση του καλοκαιριού;;; Ειδικά αν αναλογιστείτε ότι το καλοκαίρι του 2020 οι θάνατοι από το Covid-19 ισοπεδώθηκαν στο μηδέν, παρόλο που δεν ήταν διαθέσιμη η ένεση Covid-19.

Αλλά το παράξενο δεν τελειώνει εκεί, ρίξτε απλώς μια ματιά στην τελευταία στατιστική έκθεση για το Covid-19 που κυκλοφόρησε από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) στις 8 Σεπτεμβρίου 2021.

Η έκθεση παρέχει μια σειρά από δεδομένα σχετικά με τις δοκιμές, την καραντίνα, τους εμβολιασμούς, τα κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους, αλλά δεν αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέχρι να διαβάσετε τον πίνακα 15, ο οποίος καλύπτει τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων Covid-19 ανά εβδομάδα και την κατάσταση εμβολιασμού.

Ενδιαφέρον γιατί δείχνει ότι η πλειονότητα των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι τώρα μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού. Την πιο πρόσφατη εβδομάδα από τις 28 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2021 η έκθεση δείχνει ότι υπήρξαν 20.744 επιβεβαιωμένα κρούσματα μεταξύ του ανεμβολίαστου πληθυσμού, ο οποίος είναι πιο πιθανό να εξεταστεί για τον απλό λόγο ότι δεν έχει εμβολιαστεί.

Αλλά δείχνει επίσης ότι υπήρχαν 5.508 επιβεβαιωμένα κρούσματα μεταξύ του μερικώς εμβολιασμένου πληθυσμού και 16.810 κρούσματα μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού – δύο πληθυσμοί που είναι λιγότερο πιθανό να εξεταστούν λόγω του ότι είναι εμβολιασμένοι.

Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ 28 Αυγούστου και 3 Σεπτεμβρίου υπήρξαν 22.318 κρούσματα μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού – σχεδόν 2.000 περισσότερα από τον ανεμβολίαστο πληθυσμό.

 

 

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την εβδομάδα από 21 Αυγούστου έως 27 Αυγούστου, κατά την οποία παρατηρήθηκαν 15.647 κρούσματα στον ανεμβολίαστο πληθυσμό και 22.234 κρούσματα στον εμβολιασμένο πληθυσμό, ενώ το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τις δύο προηγούμενες εβδομάδες πριν από αυτή.

Τα στοιχεία δείχνουν στην πραγματικότητα ότι μεταξύ της 7ης Αυγούστου 2021 και της 3ης Σεπτεμβρίου 2021 σημειώθηκαν 47.580 κρούσματα μεταξύ του ανεμβολίαστου πληθυσμού, 21.020 κρούσματα μεταξύ του μερικώς εμβολιασμένου πληθυσμού και 41.748 κρούσματα μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν 15.188 περισσότερα κρούσματα μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού.

Τώρα λοιπόν που ξεκαθαρίσαμε ότι οι πειραματικές ενέσεις Covid-19 σαφώς και δεν εμποδίζουν τη μόλυνση ή την εξάπλωση του Covid-19, ας μάθουμε αν εμποδίζουν τις νοσηλείες, όπως ισχυρίζονται οι αρχές.

Σύμφωνα με τον πίνακα 16 της έκθεσης μεταξύ της 28ης Αυγούστου 2021 και της 3ης Σεπτεμβρίου 2021 υπήρξαν 36 εισαγωγές στο νοσοκομείο που σχετίζονται με το Covid-19 στον ανεμβολίαστο πληθυσμό άνω των 60 ετών, ενώ υπήρξαν 7 εισαγωγές στον μερικώς εμβολιασμένο πληθυσμό.

Ωστόσο, υπήρχαν τεράστιες 299 εισαγωγές μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού άνω των 60 ετών, και το ίδιο μοτίβο μπορεί να παρατηρηθεί για τις προηγούμενες εβδομάδες μέχρι τις 7 Αυγούστου 2021.

 

 

Συνολικά για την εβδομάδα από 28 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2021 υπήρξαν 271 νοσηλείες μεταξύ ολόκληρου του ανεμβολίαστου πληθυσμού αλλά 423 νοσηλείες μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού. Εάν βασίσουμε αυτές τις νοσηλείες που συνέβησαν μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της προηγούμενης εβδομάδας, τότε μπορούμε να υπολογίσουμε το ποσοστό νοσηλείας-κρούσματος.

Την εβδομάδα που ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου υπήρξαν 15.047 επιβεβαιωμένα κρούσματα μεταξύ του ανεμβολίαστου πληθυσμού. Επομένως, με βάση τα στοιχεία των μη εμβολιασμένων νοσηλειών των 271 την εβδομάδα που αρχίζει στις 28 Αυγούστου, το ποσοστό νοσηλείας είναι 1,7%. Ωστόσο, όταν κάνουμε τον ίδιο υπολογισμό για τον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό νοσηλείες (423) και κρούσματα (14.519) βλέπουμε ότι το ποσοστό νοσηλείας είναι 2,9%.

Επομένως, αυτό δείχνει ότι οι ενέσεις Covid-19 αυξάνουν τον κίνδυνο νοσηλείας κατά την έκθεση στο Covid-19 κατά 70% αντί να μειώνουν τον κίνδυνο κατά 95% που ισχυρίζονται οι κατασκευαστές και οι αρχές του εμβολίου.

Τώρα λοιπόν που ξεκαθαρίσαμε ότι οι ενέσεις Covid-19 αυξάνουν τον κίνδυνο νοσηλείας αντί να τον μειώνουν ας μάθουμε αν αποτρέπουν τους θανάτους όπως ισχυρίζονται οι αρχές.

Ο πίνακας 17 της έκθεσης της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας δείχνει τον αριθμό των θανάτων που συνέβησαν μέσω της κατάστασης εμβολιασμού. Ωστόσο, η PHS ήταν πολύ έξυπνη στον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε τον αριθμό των θανάτων. Διότι αντί να τους παρουσιάσουν σε εβδομαδιαία βάση, όπως έκαναν με τον αριθμό των κρουσμάτων και των νοσηλειών, αντίθετα συμπεριέλαβαν τους θανάτους από τις 29 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνουν τους θανάτους από το αποκορύφωμα του υποτιθέμενου δεύτερου κύματος του Covid-19, όπου μόλις το 9% του πληθυσμού είχε λάβει μία μόνο δόση και μόλις το 0,1% του συνολικού πληθυσμού είχε εμβολιαστεί πλήρως. Ως εκ τούτου, η PHS μπορεί πολύ ύπουλα να δώσει την εντύπωση ότι η πλειονότητα των θανάτων από το Covid-19 συμβαίνει μεταξύ του ανεμβολίαστου πληθυσμού.

 

 

Ο παραπάνω πίνακας προέρχεται από την έκθεση που δημοσίευσε η Public Health Scotland στις 18 Αυγούστου 2021 και δείχνει τους θανάτους λόγω Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της 29ης Δεκεμβρίου 2020 και της 5ης Αυγούστου 2021. Όπως μπορείτε να δείτε, όποιος διαβάζει την έκθεση θα έχει την εντύπωση ότι τα εμβόλια κάνουν φανταστική δουλειά στην πρόληψη των θανάτων που οφείλονται στο Covid-19.

Αλλά προχωρήστε γρήγορα στην πιο πρόσφατη έκθεση και θα διαπιστώσετε στον Πίνακα 17 ότι υπήρξαν 3.102 θάνατοι μεταξύ του ανεμβολίαστου πληθυσμού, 279 θάνατοι μεταξύ του μερικώς εμβολιασμένου πληθυσμού και 298 θάνατοι μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού μεταξύ της 29ης Δεκεμβρίου και της 26ης Αυγούστου 2021.

 

 

Επομένως, ο πραγματικός αριθμός των θανάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της 5ης Αυγούστου 2021 και της 26ης Αυγούστου 2021 έχει ως εξής

·     Μη εμβολιασμένος πληθυσμός – 25 θάνατοι

·     Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός – 6 θάνατοι

·     Πλήρως εμβολιασμένος πληθυσμός – 92 θάνατοι

Αυτό σημαίνει ότι ο ανεμβολίαστος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 20% των υποτιθέμενων θανάτων του Covid-19 καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 75% αυτών. Αλλά αν συνδυάσετε τους μερικώς εμβολιασμένους θανάτους με τους πλήρως εμβολιασμένους θανάτους, μπορείτε να δείτε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου το 80% των θανάτων συνέβησαν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού.

Ωστόσο, αυτό καθιστά δύσκολο να υπολογίσουμε το ποσοστό θνησιμότητας, οπότε για να το κάνουμε αυτό πρέπει να εξετάσουμε πόσοι θάνατοι συνέβησαν στην έκθεση των προηγούμενων εβδομάδων. Μέχρι τις 19 Αυγούστου είχαν σημειωθεί 3.096 θάνατοι μεταξύ των μη εμβολιασμένων, 277 θάνατοι μεταξύ των μερικώς εμβολιασμένων και 264 θάνατοι μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.

 

 

Ως εκ τούτου, ο πραγματικός αριθμός των θανάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της 19ης Αυγούστου 2021 και της 26ης Αυγούστου 2021 έχει ως εξής

·     Μη εμβολιασμένος πληθυσμός – 6 θάνατοι

·     Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός – 2 θάνατοι

·     Πλήρως εμβολιασμένος πληθυσμός – 34 θάνατοι

Εάν βασίσουμε αυτούς τους θανάτους στο ότι συμβαίνουν δύο εβδομάδες μετά τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, τότε μπορούμε να υπολογίσουμε το ποσοστό θνησιμότητας των κρουσμάτων.

Την εβδομάδα που ξεκίνησε στις 7 Αυγούστου υπήρξαν 3.788 επιβεβαιωμένα κρούσματα στον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό. Επομένως, με βάση τον αριθμό των 6 μη εμβολιασμένων θανάτων την εβδομάδα που αρχίζει στις 19 Αυγούστου, το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,15%. Ωστόσο, όταν πραγματοποιούμε τον ίδιο υπολογισμό για τον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό νοσηλείες (34) και κρούσματα (3.490) βλέπουμε ότι το ποσοστό νοσηλειών-κρούσματος είναι 1%.

Επομένως, αυτό δείχνει ότι οι ενέσεις Covid-19 αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου όταν εκτίθενται στο Covid-19 κατά ένα τεράστιο ποσοστό 566% αντί να μειώνουν τον κίνδυνο κατά 95% που ισχυρίζονται οι κατασκευαστές και οι αρχές του εμβολίου.

Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού έχει αυξηθεί σημαντικά την πιο πρόσφατη εβδομάδα σε σύγκριση με τις τέσσερις εβδομάδες πριν. Ως εκ τούτου, ο αριθμός των νοσηλειών και των θανάτων που θα μπορούσαν να συμβούν τις επόμενες εβδομάδες θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι αρκετός για τις αρχές ώστε να δικαιολογήσουν ένα ακόμη λουκέτο.

Τα δεδομένα δείχνουν σαφώς ότι τα εμβόλια δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση και δείχνουν σαφώς ότι αυξάνουν τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου αντί να τον μειώνουν.


 

πηγή αρχικής δημοσίευσης: The Expose UK

πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 https://kanenazori.com/2021/09/13/pleiopsifia_thanatwn_emvoliasmenoi_agglia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)