Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021

ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Έρχονται η τεχνητή μήτρα και η παραγωγή εμβρύου! (Αλήθεια, που πάει αυτός ο κόσμος;;)

ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: 

Έρχονται η τεχνητή μήτρα 

και η παραγωγή εμβρύου! 

(Αλήθεια, που πάει αυτός ο κόσμος;;)

 
του Pierre-Alain Depauw

 

Οι New York Times δημοσίευσαν πρόσφατα ένα άρθρο που περιγράφει την κατάσταση των πειραμάτων τεχνητής μήτρας που διεξάγονται στο Ισραήλ από το Ινστιτούτο Weizmann.

Επιστήμονες στο ισραηλινό ινστιτούτο ανέφεραν ότι ανάπτυξαν έμβρυα ποντικού μέσα σε μια τεχνητή μήτρα, για τα οποία είναι πολύ περήφανοι.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nature, ο Δρ Jacob Hanna περιέγραψε την αφαίρεση εμβρύων από τη μήτρα των ποντικών μετά από πέντε ημέρες κύησης και την ανάπτυξή τους για έξι ακόμη ημέρες σε τεχνητή μήτρα.

Σε αυτό το σημείο, τα έμβρυα ήταν περίπου στα μισά της ανάπτυξής τους· η πλήρης κύησή τους διαρκεί περίπου 20 ημέρες. Ένας άνθρωπος σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης θα ονομαζόταν έμβρυο. Μέχρι σήμερα, ο Δρ Hanna και οι συνεργάτες του έχουν μεγαλώσει πάνω από 1.000 έμβρυα με αυτόν τον τρόπο.

«Αυτό είναι πραγματικά μεγάλο επίτευγμα», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Paul Tesar, αναπτυξιακός βιολόγος στη Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Case Western Reserve.

Όσο για τον Alexander Meissner, διευθυντή της ρύθμισης γονιδιώματος στο Ινστιτούτο Μοριακής Γενετικής Max Planck στο Βερολίνο, είπε ότι «το να φτάσουμε τόσο μακριά είναι απίστευτο» και ότι η μελέτη ήταν «ένα σημαντικό βήμα».

Ωστόσο, η έρευνα έχει ήδη προχωρήσει πέρα ​​από αυτό που περιέγραψαν οι ερευνητές στο άρθρο. Σε μια συνέντευξη, ο Δρ Jacob Hanna είπε ότι αυτός και οι συνάδελφοί του πήραν γονιμοποιημένα ωάρια από τις ωοθήκες των θηλυκών ποντικών αμέσως μετά τη γονιμοποίηση - την ημέρα 0 της ανάπτυξης - και τα καλλιέργησαν στην τεχνητή μήτρα για 11 ημέρες.

Μέχρι τώρα, οι ερευνητές μπορούσαν να γονιμοποιήσουν τα αυγά των θηλαστικών στο εργαστήριο και να τα μεγαλώσουν για μικρό χρονικό διάστημα. Τα έμβρυα χρειάζονταν μια ζωντανή μήτρα. «Τα θηλαστικά με πλακούντα μεγαλώνουν κλειδωμένα στη μήτρα», είπε ο Δρ Tesar.

Αυτό εμπόδισε τους επιστήμονες να απαντήσουν σε θεμελιώδεις ερωτήσεις σχετικά με τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης.

«Το ιερό δισκοπότηρο της αναπτυξιακής βιολογίας κατανοεί πώς ένα μόνο κύτταρο, ένα γονιμοποιημένο ωάριο, μπορεί να κάνει όλους τους συγκεκριμένους τύπους κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα και να γίνει 40 τρισεκατομμύρια κύτταρα», δήλωσε ο Δρ Tesar. "Από την αυγή του χρόνου, οι ερευνητές προσπάθησαν να αναπτύξουν τρόπους για να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα."

Για τον Δρ Jacob Hanna, αυτό αρκεί για να δικαιολογήσει την ανάπτυξη τεχνητής μήτρας.

Πέρασε επτά χρόνια αναπτύσσοντας ένα σύστημα δύο μερών που περιλάμβανε επωαστήρες, θρεπτικά συστατικά και ένα σύστημα εξαερισμού. Τα έμβρυα του ποντικιού τοποθετούνται σε γυάλινα φιαλίδια μέσα στους επωαστήρες, όπου επιπλέουν σε ένα ειδικό θρεπτικό υγρό.

 

Βιώσιμα έμβρυα περιστρέφονται σε μηχανική μήτρα.

 

Τα φιαλίδια συνδέονται με έναν τροχό που περιστρέφεται αργά έτσι ώστε τα έμβρυα να μην κολλάνε στον τοίχο, όπου θα στρεβλώσουν και θα πεθάνουν. Οι επωαστήρες συνδέονται με μια μηχανή εξαερισμού που παρέχει οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα στα έμβρυα, ελέγχοντας τη συγκέντρωση αυτών των αερίων, καθώς και την πίεση και τη ροή του αερίου.

Την 11η ημέρα ανάπτυξης - περισσότερο από μισή εγκυμοσύνη σε ποντίκια - ο Δρ Jacob Hanna και οι συνάδελφοί του εξέτασαν τα έμβρυα, με μέγεθος όσο των σπόρων του μήλου, και τα συνέκριναν με αυτά που αναπτύσσονται στη μήτρα. Τα έμβρυα εργαστηρίου ήταν πανομοιότυπα, ανακάλυψαν οι επιστήμονες.

Μέχρι τότε, όμως, τα εργαστηριακά έμβρυα είχαν μεγαλώσει πολύ για να επιβιώσουν χωρίς παροχή αίματος. Είχαν πλακούντα και λεκιθικό σάκο, αλλά το θρεπτικό διάλυμα που τους τροφοδοτούσε με διάχυση δεν ήταν πλέον αρκετό.

Ο επόμενος στόχος είναι να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, είπε ο Δρ Hanna σε μια συνέντευξη. Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ένα εμπλουτισμένο θρεπτικό διάλυμα ή μια παροχή τεχνητού αίματος που συνδέεται με τους πλακούντες των εμβρύων.

Η ικανότητα να διατηρούνται τα έμβρυα ζωντανά και να φτάνουν στα μέσα της εγκυμοσύνης "είναι χρυσωρυχείο για μας", δήλωσε ο Δρ Jacob Hanna.

 

Ένα αναπτυσσόμενο έμβρυο ποντικού μέσα στο γυάλινο φιαλίδιο του.

 

Μια πρόσφατη εξέλιξη προσφέρει μια άλλη ευκαιρία. Οι ερευνητές δημιούργησαν έμβρυα ποντικών απευθείας από ινοβλάστες ποντικών - κύτταρα συνδετικού ιστού - κάνοντας πρώιμα έμβρυα χωρίς να ξεκινήσουν από γονιμοποιημένο ωάριο.

Συνδυάστε αυτήν την ανάπτυξη με τις εργασίες του Δρ Jacob Hanna, και "τώρα δεν χρειαζόμαστε ποντίκια για να μελετήσουμε την ανάπτυξη εμβρύων ποντικιού", δήλωσε ο Δρ Meissner. Οι επιστήμονες είναι σε θέση να φτιάξουν όλα τα έμβρυα που χρειάζονται από συνδετικό ιστό.

Όμως, μην αμφιβάλλετε γι’ αυτό, το έργο γρήγορα θα επεκταθεί πέρα ​​από τα ποντίκια. Δυο άλλες πρόσφατες δημοσιεύσεις στο   Nature  αναφέρουν προσπάθειες που είναι κοντά στη δημιουργία πρώιμων ανθρώπινων εμβρύων με αυτόν τον τρόπο . Ο Δρ Meissner, θέλοντας να είναι κάπως καθησυχαστικός, είπε ότι η δημιουργία ανθρώπινων εμβρύων θα πραγματοποιηθεί σε λίγα χρόνια - εάν επιτρέπεται. Προς το παρόν, οι επιστήμονες "γενικώς" διακόπτουν τη μελέτη ανθρώπινων εμβρύων 14 ημέρες μετά από τη γονιμοποίηση. Όλα είναι στο «γενικώς».

Στο μέλλον, είπε ο Δρ Tesar, "δεν είναι παράλογο να έχουμε την ικανότητα να αναπτύξουμε ένα ανθρώπινο έμβρυο από τη γονιμοποίηση έως τη γέννηση εντελώς έξω από τη μήτρα" .

Φυσικά, ένα τέτοιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα τρομάξει πολλούς, παραδέχεται ο  Δρ Tesar  και προσπαθώντας να εξιλεώσει τον εαυτό του προσθέτει ότι «αν αυτό επιτρέπεται θα το κρίνουν οι ηθικολόγοι, οι νομοθέτες και η κοινωνία». Στην εκστρατεία του ενάντια στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (ΙΥΑ) και την Παρένθετη Μητρότητα (ΠΜ), το κίνημα CIVITAS ισχυρίστηκε ότι το επόμενο βήμα θα ήταν η τεχνητή μήτρα. Είχε δίκιο.

 

 

Μετάφραση από Πηγή :  

https://medias-presse.info

 


https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/blog-post_733.html

 

2 σχόλια:

  1. Για ποιον λόγο γίνονται τέτοια πείραματα και γενικά γιατί να υπάρχουν τέτοια εργαστήρια; Όλο αυτό είναι ανήθικο και άρρωστο.Δεν έχει να κάνει με επιστήμη,είναι παρανοϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεέ μου Υψηστε μήν αφήνεις νά γίνονται τέτοιου είδους παρεμβασεις στους ανθρώπους 😔😔😔😔😔😔😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)