TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Απειλές των «Γιατρών ηθικής της Covid 19» κατά των ευρωβουλευτών στο ζήτημα των εμβολίων

Απειλές των 

«Γιατρών ηθικής της Covid 19» 

κατά των ευρωβουλευτών 

στο ζήτημα των εμβολίων 


 

Και δεύτερη προειδοποιητική επιστολή μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, εστάλη από την οργάνωση «Γιατροί για την Ηθική της Covid» σε όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στην διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων με την οποία ενημερώνουν τα μέλη του Κοινοβουλίου και κατ ουσίαν τους απειλούν, για την προσωπική ευθύνη που φέρουν, όσον αφορά την πρόκληση βλαβών και θανάτων από την χορήγηση εμβολίων κατά της COVID-19.

Στην επιστολή που παρελήφθη όπως έγινε γνωστό από τους ευρωβουλευτές, επισυνάπτεται μια περίληψη επιστημονικών στοιχείων σχετικά με την αλληλεπίδραση εμβολίου-ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και μια επιστολή από επιζώντες του Ολοκαυτώματος που ζητούν να σταματήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού όπως και ο παράνομος ιατρικός καταναγκασμός.

Επιστημονικά επιχειρήματα

Τονίζεται πως η εσπευσμένη απόφαση για εμβολιασμό των πολιτών και στη συνέχεια η διεξαγωγή έρευνών, είχε ως αποτέλεσμα η πολιτική εμβολιασμού κατά της COVID-19 να έχει απομακρυνθεί πλήρως από κάθε σχετική επιστημονική βάση τεκμηρίων. Διευκρινίζεται επίσης πώς υπάρχουν διάφορες δημοσιεύσεις από το 2021 που έχουν διευρύνει σημαντικά την επιστημονική κατανόηση της ανοσίας της αγέλης του SARS-CoV-2 και επομένως και την κατανόηση των κινδύνων και των οφελών των εμβολίων COVID-19.

Δεδομένου, όπως υποστηρίζουν, ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού COVID -19 πραγματοποιήθηκε με σύνθημα «εμβολιαστείτε πρώτα και στη συνέχεια κάνουμε έρευνα», δεν ήταν δυνατή η απαραίτητη κατανόηση των κινδύνων του σχεδίου για βιαστικό εμβολιασμό επειδή τα ευρήματα δεν ήταν διαθέσιμα νωρίτερα.

Προειδοποιήσεις για παρενέργειες 

Προειδοποιούν μάλιστα πως η χορήγηση μιας τρίτη δόσης είναι επικίνδυνη με παρενέργειες που δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ στην ιστορία των εμβολίων, κάνουν λόγο για παροχή βοήθειας απο τα μέλη του Κοινοβουλίου και των επιτρόπων σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που ορίζονται ως πράξεις σκόπιμες, ορισμένες ως μέρος μιας ευρείας ή συστηματικής πολιτικής κατά αμάχων, στηρίζοντας τις κυβερνητικές πολιτικές.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό αν έχουν παρέμβει οι αρμόδιες αρχές, ενώ παραμένει επίσης άγνωστο αν υπάρξει και τοποθέτηση από την Προεδρεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ανταπόκριση Στρασβούργο Κώστας Δαβάνης  

 
 
 
 
Πηγή:
https://www.ertnews.gr/eidiseis/apeiles-ton-giatron-ithikis-tis-covid-19-kata-ton-eyrovoyleyton-sto-zitima-ton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)