TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Την ώρα που η κυβέρνηση καταρρέει στα μάτια των πολιτών, ακυρώνει με επίσημο έγγραφο τo 80% των τακτικών χειρουργείων και αφήνει τους ασθενείς στο έλεος των ιδιωτικών κλινικών! Φωτό

Την ώρα που η κυβέρνηση καταρρέει 

στα μάτια των πολιτών, 

 ακυρώνει με επίσημο έγγραφο 

τo 80% των τακτικών χειρουργείων 

και αφήνει τους ασθενείς 

στο έλεος των ιδιωτικών κλινικών!

Φωτό

 




 Ποιοί μποροῦν νά πληρώσουν ἰδιωτική ὑγεία
μετά ἀπό δύο χρόνια ὑπολειτουργίας τῆς ἀγορᾶς,
ἀνεργίας καί οἰκονομικῆς ἐξαθλίωσης;
...
Σταματῆστε νά φορολογεῖτε γιά ὑγεία
τούς πολίτες στούς ὁποίους ΔΕΝ παρέχετε
περίθαλψη καί φάρμακα
γιά τά ὁποῖα φορολογοῦνται!!!
Νά παρέμβει Εἰσαγγελέας!!!
...
Ὄχι καλέ.
Δέν εἶναι σχέδιο ἀποπληθυσμοῦ
καί ἐξόντωσης τῶν λαῶν...
Τώρα πῶς γίνεται τό 80% τῶν χειρουργείων
καί τῶν νοσηλειῶν νά ἀναβάλλεται ἐπ' ἄπειρον,
ἀλλά τά βαριά περιστατικά νά ταχτοποιοῦνται
εἶναι γρίφος!
Καταλαβαίνει κανείς πόσοι ἀσθενεῖς ἀπό τό 80%
πού θά πᾶνε στήν ἄκρη,
θά γίνουν σέ λίγο καιρό κι αὐτοί βαριά περιστατικά
(ὅσοι ζήσουν...).
Γιά μιά ἀκόμη φορά φαίνεται ποιοί ἔχουν "ἀγάπη" 
καί προσέχουν τήν ὑγεία μας...
 

Κρύβουν την αλήθεια και οφείλουν να παραιτηθούν!

Με κινήσεις πανικού η κυβέρνηση σπεύδει να αντιμετωπίσει τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν από το τρέχον κύμα της πανδημίας, παρά το γεγονός ότι οι εξελίξεις ήταν απολύτως αναμενόμενες.

Σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα προς τις Υγειονομικές Περιφέρειες και τα νοσοκομεία, και που δημοσιεύει το edolio5, δίδεται εντολή να ακυρωθούν έως και το 80% των τακτικών χειρουργείων ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Η τελικά απόφαση επί του ποσοστού ανήκει σε κάθε επικεφαλής Υγειονομικής Περιφέρειας και σε κάθε διοικητή δημόσιου νοσοκομείου σύμφωνα με όσα προβλέπει η εγκύκλιος.

Κατά την αναπληρώτρια υπουργό, το μέτρο αυτό κρίνεται αναγκαίο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία.

Η απόφαση αυτή καταδεικνύει το πώς η κυβέρνηση αναγκάζεται να λάβει έκτακτα μέτρα εις βάρος των πολιτών που ασθενούν από χρόνιες και σοβαρές ασθένειας εκτός Covid. Όλα τα στοιχεία από τις αρχές του φθινοπώρου κατεδείκνυαν με σαφήνεια πως η πορεία της πανδημίας θα προκαλούσε πολύ σοβαρά προβλήματα στο δημόσιο σύστημα υγείας όσο θα πλησιάζαμε στην καρδιά του χειμώνα. Μάλιστα, τα αρνητικά σημάδια άρχισαν να συσσωρεύονται στον ορίζοντα νωρίτερα από πέρυσι την ίδια περίοδο.

Το ΕΣΥ, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών και σε πείσμα των προειδοποιήσεων που κατέθεσαν στον δημόσιο διάλογο όλες ανεξαιρέτως οι επαγγελματικές ενώσεις, συνδικάτα και οργανώσεις στον τομέα της Υγείας, αφέθηκε για άλλη μία φορά στην τύχη του.

Επισημαίνεται πως αν κάποιος διαβάσει με προσοχή την εγκύκλιο, αντιλαμβάνεται ότι η Μίνα Γκάγκα δίνει κατεύθυνση και στις ιδιωτικές κλινικές και θεραπευτήρια. Με λίγα λόγια, προετοιμάζει και τον ιδιωτικό τομέα να προσαρμοστεί στις ανάγκες και να ακυρώσει, όταν χρειαστεί, τα τακτικά χειρουργεία.

Η εγκύκλιος της αναπληρώτριας υπουργού αντανακλά τα αδιέξοδα, τις αστοχίες και τους λανθασμένους χειρισμούς που οδήγησαν για πολλοστή φορά τη Δημόσια Υγεία να αντιμετωπίζει τις δεδομένες προκλήσεις της πανδημίας με παρωχημένο οπλοστάσιο και με ένα κουρασμένο και υποστελεχωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Διαβάστε όλη την εγκύκλιο της κυρίας Μίνας Γκάγκα:

 

Αν τα πράγματα είναι τόσο άσχημα και το δημόσιο σύστημα υγείας χρειάζεται έκτακτα μέτρα, τότε ας οργάνωναν σε δημόσιους χώρους -κατά το πρότυπο των αμερικανών- υγειονομικούς καταυλισμούς πλήρως εξοπλισμένους ώστε να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες που προκαλεί η πανδημία. Ο ασθενής χρειάζεται περίθαλψη με συγκεκριμένους εξοπλισμούς. Αδιαφορεί για τον περιβάλλοντα χώρο. Προφανώς και η κυβέρνηση παρακολούθησε την τραγωδία που εκτυλίσσεται στη Ρουμανία με ασθενείς να περιθάλπονται στα αυτοκίνητά τους στο προαύλιο των νοσοκομείων επειδή το σύστημα κατέρρευσε. Ας μη φθάσουμε έως εκεί, αν και τα σημάδια άλλα δείχνουν. Γνωστοί γιατροί μέσω των social media ήδη τρομοκρατούν τον κόσμο προειδοποιώντας πώς σύντομα θα φθάσουμε στο σημείο να γίνεται επιλογή ασθενών στα νοσοκομεία.

edolio5.blogspot.com

 

Πηγή:
https://katohika.gr/ellada/tin-ora-pou-i-kyvernisi-katarreei-sta-matia-ton-politon-akyronei-me-episimo-engrafo-to-80-ton-taktikon-cheirourgeion-kai-afinei-tous-astheneis-sto-eleos-ton-idiotikon-klinikon/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)