TRANSLATOR

Σελίδες

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Γερμανική εταιρεία ασφάλισης υγείας ανακαλύπτει ότι οι «παρενέργειες του εμβολίου» είναι 10 φορές υψηλότερες από τα επίσημα νούμερα!

Γερμανική εταιρεία ασφάλισης υγείας ανακαλύπτει ότι 

οι «παρενέργειες του εμβολίου» 

είναι 10 φορές υψηλότερες 

από τα επίσημα νούμερα!



 

Γερμανική εταιρεία ασφάλισης υγείας ανακαλύπτει ότι οι «παρενέργειες του εμβολίου» είναι 10 φορές υψηλότερες από τα επίσημα νούμερα


ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΡΣΑΣ-19;;;;

Μια γερμανική εταιρεία ασφάλισης υγείας, η BKK ProVita, ανέλυσε δεδομένα από 10,9 εκατομμύρια ανθρώπους ασφαλισμένους στην BKK. Η ανάλυση παρήγαγε «ανησυχητικά» δεδομένα που αποδεικνύουν τη χονδρική υποαναφορά τραυματισμών από εμβόλια Covid από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich («PEI»), τη γερμανική ομοσπονδιακή υπηρεσία, τον ιατρικό ρυθμιστικό φορέα και το ερευνητικό ίδρυμα για εμβόλια και βιοφάρμακα.

Μέχρι το τέλος του 2021, το PEI είχε καταγράψει περίπου 245.000 ανεπιθύμητες ενέργειες από ενέσεις Covid, αλλά υπήρχαν υποψίες ότι ο πραγματικός αριθμός ήταν πολύ μεγαλύτερος. Έτσι, η BKK, μια από τις μεγαλύτερες νόμιμες εταιρείες ασφάλισης υγείας στη Γερμανία, έψαξε στις βάσεις δεδομένων τους και τα δεδομένα που συγκέντρωσαν δημιούργησαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Η BKK αξιολόγησε τα πρώτα δυόμισι τρίμηνα του 2021 για να καθορίσει πόσο συχνά χρεώνονταν οι κωδικοί για τις «επιπλοκές εμβολιασμού» από τους γιατρούς για τους ασθενείς τους.

Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2021, για παράδειγμα, περίπου 217.000 από λιγότερους από 11 εκατομμύρια ασφαλισμένους BKK υποβλήθηκαν σε θεραπεία για ανεπιθύμητες ενέργειες από την ένεση Covid – ενώ το PEI έδειξε μόνο 244.576 ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν με βάση 61,4 εκατομμύρια εμβολιασμένα άτομα.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BKK ProVita, ο Andreas Schofbeck, δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Welt σε μια συνέντευξη βίντεο την Τετάρτη την περασμένη εβδομάδα, 23 Φεβρουαρίου:

«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, θεωρούμε ρεαλιστικές μέχρι σήμερα 400.000 επισκέψεις στον γιατρό από τους ασφαλισμένους μας λόγω των επιπλοκών του εμβολιασμού.

«Αν παρεκταθεί στον συνολικό πληθυσμό, πραγματικά θα ήταν 3 εκατομμύρια».

Αυτό σημαίνει ότι ο πραγματικός αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών της ένεσης θα είναι περισσότερο από 1.000 τοις εκατό υψηλότερος από αυτόν που αναφέρεται από το PEI.

Τα στοιχεία ήταν ένα «ισχυρό σήμα συναγερμού» που «πρέπει απολύτως να ληφθεί υπόψη στην περαιτέρω χρήση των εμβολίων», είπε ο Schöfbeck.

Επιπλέον, «οι αριθμοί που προέκυψαν από την ανάλυσή μας απέχουν πολύ από τους αριθμούς που ανακοινώθηκαν δημόσια», πρόσθεσε. «Θα ήταν ανήθικο να μην μιλήσουμε για αυτό».

Τη Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, ο Schöfbeck έγραψε σε μια σειρά από ιδρύματα όπως: η Γερμανική Ιατρική Ένωση, η StiKo; και το PEI να τους ενημερώσει για την αξιολόγηση της BBK. Ολοκλήρωσε την επιστολή του με προθεσμία στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, 22 Φεβρουαρίου, για απάντηση, καθώς «δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή». Όταν παρήλθε αυτή η προθεσμία, ο Schöfbeck δημοσιοποίησε τις πληροφορίες.

Το Disclose.tv κάλυψε την ιστορία στον λογαριασμό τους στο Twitter, όπου μετέφρασε την επιστολή που έστειλε ο Schöfbeck στον Πρόεδρο του PEI Paul Cichutek.


Η αγγλική έκδοση μεταφράζεται αυτόματα (Yandex Translate).
 
 
Πηγή;
https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/02/germaniiki-etaireia-asfalisis-ygeias-anakaluptei-oti-oi-parenergeies-tou-emboliou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)