Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Γιατί επιμένουν για τις ψηφιακές ταυτότητες; O ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Άρθρο του Aaron Kheriaty, που δημοσιεύτηκε στις 24/5/2022 από το Brownstone Institute.

Γιατί επιμένουν 

για τις ψηφιακές ταυτότητες; 

O ρόλος του 

Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Άρθρο του Aaron Kheriaty, 

που δημοσιεύτηκε στις 24/5/2022 

από το Brownstone Institute. 

 

 Ὅπως ἐπανειλημμένως ἔχουμε γράψει
ἐδῶ καί χρόνια, εἰδικά τά τελευταῖα τῶν "πανδημιῶν",
μέ πρόσχημα τήν ὑγεία
προσπαθοῦν νά περάσουν 
τήν ἠλεκτρονική ταυτότητα
(στήν ὁποία προφανῶς θά ἐνσωματωθεῖ
τό ἐμβολιαστικό μας status
καί μέσῳ τσίπ θά ἐκπέμπει 
καί ὡς παγκόσμιο διαβατήριο ὑγείας!)
καί νά μᾶς ὁδηγήσουν κάπου χρονικά παρακάτω
στό τελικό χάραγμα μέ λέηζερ
πού θά εἶναι καί μόνιμο στό σῶμα μας,
γιατί ἡ ἄνωθι ταυτότητα
θά χάνεται, καταστρέφεται, κλέπτεται κ.λ.π.!

 

Σε μια ακόμα απόπειρα αύξησης των συγκεντρωτικών εξουσιών του -και αντίστοιχης μείωσης των εξουσιών για τα κράτη μέλη- ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει συνάψει σύμβαση με τη θυγατρική της γερμανικής Deutsche Telekom, T-Systems, για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου συστήματος διαβατηρίων εμβολιασμού, (βλέπε:

Διαβατήρια Υγείας ετοιμάζει η Νεα Τάξη και οι δικιές μας Κυβερνητικές μαριονέτες! Θανατική ποινή τα ονόμασαν οι Επιστήμονες τα Διαβατήρια Υγείας!) με σχέδια να συνδέσει κάθε άτομο στον πλανήτη με μια ψηφιακή ταυτότητα με κωδικό QR


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε τα σχέδια του για μια διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες, που θα συνδέεται με το ψηφιακό διαβατήριο και το σύστημα των ψηφιακών ταυτοτήτων (digital ID's). Στην συνεδρίαση του Δεκεμβρίου του 2021, σε μια έκτακτη σύνοδο -για δεύτερη μόνο φορά από την ίδρυση του ΠΟΥ το 1948- η Υγειονομική Σύνοδος του ΠΟΥ υιοθέτησε μία και μόνη απόφαση με τίτλο « Τhe World Together ».

Ο ΠΟΥ σχεδιάζει να οριστικοποιήσει τη συνθήκη έως το 2024. Θα έχει ως στόχο τη μεταβίβαση της κυβερνητικής εξουσίας, που ανήκει τώρα στα κυρίαρχα κράτη, στον ΠΟΥ κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, δεσμεύοντας νομικά τα κράτη μέλη με τους αναθεωρημένους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του ΠΟΥ .

Τον Ιανουάριο του 2022 οι Ηνωμένες Πολιτείες υπέβαλαν προτάσεις τροποποιήσεων στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του 2005, οι οποίοι δεσμεύουν και τα 194 κράτη μέλη του ΟΗΕ, τις οποίες ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ αποδέχθηκε και διαβίβασε στα άλλα κράτη μέλη. Σε αντίθεση με τις τροπολογίες στο σύνταγμά μας, αυτές οι τροπολογίες δεν θα απαιτούν τις ψήφους των 2/3 της Γερουσίας μας, αλλά την απλή πλειοψηφία των κρατών μελών.

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αγνοεί πλήρως αυτές τις αλλαγές, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην εθνική κυριαρχία των κρατών μελών.

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες: ο ΠΟΥ δεν θα χρειάζεται πλέον να διαβουλεύεται με το κράτος - ή να επιχειρεί να λάβει επαλήθευση από το κράτος - όπου φέρεται ότι συμβαίνει ένα ανησυχητικό γεγονός (π.χ. μια νέα εστία ιού) πριν αναλάβει δράση, βάσει τέτοιων αναφορών (άρθρο 9.1 ).

Εκτός από την εξουσία να καθορίζει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με το άρθρο 12, ο ΠΟΥ θα λάβει πρόσθετες εξουσίες για τον καθορισμό της έκτακτης ανάγκης περιφερειακού ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία, καθώς και μια κατηγορία που αναφέρεται ως ενδιάμεσος συναγερμός για την υγεία .

Το εκάστοτε σχετιζόμενο κράτος δεν απαιτείται πλέον να συμφωνεί με την απόφαση του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ ότι ένα γεγονός συνιστά έκτακτη ανάγκη διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία . Μια νέα Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης θα συσταθεί στον ΠΟΥ, την οποία ο Γενικός Διευθυντής θα συμβουλεύεται αντί του κράτους στην επικράτεια του οποίου συνέβη η έκτακτη ανάγκη διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία, για να κηρύξει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης λήξασα.

Οι τροποποιήσεις θα δώσουν επίσης στους «περιφερειακούς διευθυντές» εντός του ΠΟΥ, αντί στους εκλεγμένους εκπροσώπους των σχετικών κρατών, τη νομική εξουσία να κηρύσσουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιφερειακού ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία .

Επίσης, όταν ένα συμβάν δεν πληροί τα κριτήρια της έκτακτης ανάγκης διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία , αλλά ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ κρίνει ότι απαιτεί μια αυξημένη ευαισθητοποίηση και την πιθανή διεθνή αντίδραση για τη δημόσια υγεία, μπορεί να αποφασίσει ανά πάσα στιγμή να εκδώσει μια «ενδιάμεση προειδοποίηση για τη δημόσια υγεία », στα κράτη και να συμβουλευτεί την Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης του ΠΟΥ. Τα κριτήρια για αυτήν την κατηγορία είναι απλά: «ο Γενικός Διευθυντής έχει καθορίσει ότι απαιτεί αυξημένη διεθνή ευαισθητοποίηση και μια πιθανή διεθνή αντίδραση της δημόσιας υγείας».

Μέσω αυτών των τροπολογιών, ο ΠΟΥ, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, μοιάζει να ανταπαντά στα εμπόδια που έστησε η Κίνα τις πρώτες ημέρες του Covid. Αυτή είναι μια θεμιτή ανησυχία. Όμως το συνολικό αποτέλεσμα των προτεινόμενων τροποποιήσεων είναι η μετατόπιση της εξουσίας από τα κυρίαρχα κράτη, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας, σε μη εκλεγμένους γραφειοκράτες στον ΠΟΥ. Ο αντίκτυπος κάθε μιας από τις αλλαγές αυτές είναι προς την κατεύθυνση των αυξημένων και συγκεντρωτικών εξουσιών που ανατίθενται στον ΠΟΥ και που αφαιρούνται από τα κράτη μέλη.

Ο Leslyn Lewis, μέλος του καναδικού κοινοβουλίου και δικηγόρος με διεθνή εμπειρία, έχει  προειδοποιήσει  ότι η συνθήκη θα επιτρέψει επίσης στον ΠΟΥ να προσδιορίζει μονομερώς τι συνιστά πανδημία και να δηλώνει πότε εμφανίζεται μια πανδημία. «Θα καταλήξουμε σε μία μόνο προσέγγιση που θα εφαρμόζεται για όλους, σε ολόκληρο τον κόσμο», προειδοποίησε. Σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο του ΠΟΥ, οι πανδημίες δεν χρειάζεται να περιορίζονται στις μολυσματικές ασθένειες και θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, την κήρυξη μιας κρίσης παχυσαρκίας.

Ως μέρος αυτού του σχεδίου, ο ΠΟΥ έχει συνάψει σύμβαση με την θυγατρική της γερμανικής Deutsche Telekom, T-Systems, για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου συστήματος διαβατηρίων εμβολιασμού, με σχέδια να συνδέσει κάθε άτομο στον πλανήτη με μια ψηφιακή ταυτότητα με κωδικό QR. «Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, που είναι αδιάψευστα και ψηφιακά επαληθεύσιμα, δημιουργούν εμπιστοσύνη. Ως εκ τούτου, ο ΠΟΥ υποστηρίζει τα κράτη μέλη στη δημιουργία εθνικών και περιφερειακών δικτύων εμπιστοσύνης και τεχνολογίας επαλήθευσης», εξήγησε ο Garret Mehl, επικεφαλής του Τμήματος Ψηφιακής Υγείας και Καινοτομίας του ΠΟΥ. «Η υπηρεσία πύλης του ΠΟΥ χρησιμεύει επίσης ως γέφυρα μεταξύ των περιφερειακών συστημάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κομμάτι των μελλοντικών εκστρατειών εμβολιασμού».

Αυτό το σύστημα θα είναι καθολικό, υποχρεωτικό, διακρατικό και θα λειτουργεί από μη εκλεγμένους γραφειοκράτες σε μια αιχμαλωτισμένη από συμφέροντα Μη Κυβερνητική Οργάνωση (σ.σ. τον ΠΟΥ), η οποία τα έχει ήδη κάνει μαντάρα στην αντιμετώπιση του Covid.

 
 
 
 
Πηγή:
https://nikosmaris.substack.com/p/o-14a 
 
 
Συναφή ἄρθρα:
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! 
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!
 
 
Νά πάψουν κάποιοι νά λυσσᾶνε μέ τόν Ἅγιο Παΐσιο γιά αὐτά πού πρέσβευε περί ΜΗ παραλαβῆς τῆς ἠλεκτρονικῆς ταυτότητας καί νά θέλουν νά φιμώσουν ὅσους τόν ἐπικαλούμαστε!
 
Δύο συγκλονιστικές προφητεῖες γιά τήν κάρτα τοῦ πολίτη! Ἅγιος Ἀρέθας-Ἄγιος Ἐφραίμ ὁ Σύρος ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ!
 

Μέ τήν ἠλεκτρονική ταυτότητα "δεσμεύεται ὁ ἄνθρωπος στά κατάστιχα τοῦ διαβόλου"! (Τό σφράγισμα μέ λέηζερ!) Γέρων Ἀμβρόσιος Λάζαρης

 

Τό τσιπάκι τῆς Νέας Ἐποχῆς καί τό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου! (2 σημαντικά βίντεο) 


«Θὰ ἔρθει μία ἐποχή, κατὰ τὴν ὁποία μόνον ὅσοι βιώνουν τὴ Χάρη τοῦ Θεοῦ θὰ μποροῦν νὰ διακρίνουν τὸ καλὸ ἀπὸ τὸ κακό." (Γέρων Ἰουστῖνος Πίρβου)


Γέρων Ιουστίνος Πίρβου: «Θα έρθει η ώρα που οι ποιμένες σας θα σας πουλήσουν» Bίντεο καί μετάφραση 


Ἔχουν ἕτοιμα τά μηχανήματα-αἰσθητῆρες γιά τό σκανάρισμα σέ μέτωπο καί χέρι! Βίντεο

 
Γιά τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες! Γέρων Γεώργιος Καψάνης Βίντεο
 
 
Γιά τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες Μακαριστός πατήρ Ἰωάννης Καλαΐδης Βίντεο
 
 
Γιά τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες Γέρων Σάββας Ἀχιλλέως Βίντεο
 

Γιά τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες πατήρ Ἐλπίδιος Βίντεο

 

Γιά τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες Ἐπίσκοπος Μόρφου Νεόφυτος Βίντεο

 

Γέρων Αμβρόσιος Λάζαρης: Όσοι πάρουν τη νέα ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, δεν έχουν μέρος με το Χριστό!!! Βίντεο

 

Γιά τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες Γέρων Ἀθανάσιος Μυτιληναῖος Βίντεο

 

π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ: ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ! Βίντεο
 
 

Γιά τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες π. Ἀντώνιος Στυλιανάκης Βίντεο

 
 

Γιά τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες! "Μήν πάρει κανείς τέτοια ταυτότητα. Εἶναι σημάδι τοῦ ἀντιχρίστου!... Στούς χίλιους ἕνας μόνο θά ἀντισταθεῖ!" Μακαριστός Ἐπίσκοπος Αὐγουστῖνος Καντιώτης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)