Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Το εθνικιστικό σχισματικοαιρετικό μόρφωμα της Ουκρανίας σκίζει και δηλητηριάζει την Εκκλησία του Χριστού…

Το εθνικιστικό σχισματικοαιρετικό μόρφωμα της Ουκρανίας 

σκίζει και δηλητηριάζει 

την Εκκλησία του Χριστού…

 

Σεπτεμβρίου | 2023 | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

 

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Δύο ακόμα «κατανυκτικές» διαθρησκειακές συμπροσευχές του ψευδο-μητροπολίτη Κιέβου, Επιφανίου Ντουμένκο, μετά αιρετικών και αλλοθρήσκων, έλαβαν χώρα στο Ιρπίν και το Κίεβο, το διήμερο 22-23 Αυγούστου.


Διαθρησκειακό «πρωινό προσευχής» σε πάρκο της πόλης Ιρπίν (22 Αυγούστου)

Ο αχειροτόνητος επικεφαλής της νεοσύστατης ψευδοεκκλησίας της Ουκρανίας, Επιφάνιος Ντουμένκο, μαζί με τους «Μητροπολίτες» Ευστράτιο Ζόρια και Αλεξάντερ Ντραμπίνκο, συμμετείχαν σε ένα διαθρησκειακό «πρωινό προσευχής», στο πάρκο Neznayka, της πόλης Ιρπίν [1].

Μαζί με τους «ιεράρχες» της «Εκκλησίας» της Ουκρανίας προσευχήθηκαν εκπρόσωποι αιρέσεων και θρησκειών, όπως ο επικεφαλής της επισκοπής Κιέβου-Ζιτομίρ της Παπικής «Εκκλησίας», «κληρικοί» της Ουνιτικής «Εκκλησίας», καθώς και εκπρόσωποι των Μουσουλμάνων.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο επικεφαλής της Ουκρανικής Κρατικής Υπηρεσίας για τις εθνοτικές υποθέσεις και την Ελευθερία της Συνειδήσεως, Viktor Yelensky, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε τον πατριάρχη Κων/πόλεως Βαρθολομαίο, στο Φανάρι.

Διαθρησκειακή προσευχή για την ειρήνη στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο (23 Αυγούστου)

Ο σχισματικός και χωρίς ιερωσύνη Ντουμένκο μετέβη την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο, όπου μαζί με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προσευχήθηκαν για την ειρήνη στη χώρα, μαζί με [2]:

Τον επικεφαλής των Ουνιτών, Σβιατοσλάβ Σεβτσούκ, τον Αρχιραβίνο της Ουκρανίας, Moshe Reuven Azman, εκπροσώπους της Παπικής «Εκκλησίας» της Ουκρανίας, Μουσουλμάνους και Προτεστάντες.

Στη διαθρησκειακή τελετή δεν συμμετείχε ο Μητροπολίτης Κιέβου της κανονικής και διωκόμενης Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Ονούφριος, καθώς όπως μετέδωσε η Ένωση Ορθοδόξων Δημοσιογράφων, τέλεσε Θεία Λειτουργία στη μαρτυρική Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου.

Ένα συγκρητιστικό διαθρησκειακό πειραματικό εργαστήρι 

Το συγκρητιστικό διαθρησκειακό πειραματικό εργαστήρι της Ουκρανίας λαμβάνει σάρκα και οστά, ενώ παράλληλα η κανονική Ουκρανική Ορθόδοξης Εκκλησία διώκεται και λοιδορείται, με πρωτοστάτη τον αχυράνθρωπο της Δύσης και του ΝΑΤΟ, αχειροτόνητο, Επιφάνιο Ντουμένκο, και τον πρόεδρο της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Το σχισματικοαιρετικό μόρφωμα της Ουκρανίας σχίζει και δηλητηριάζει την Εκκλησία του Χριστού, με την ευλογία και συνέργεια του αιρεσιάρχη πατριάρχη Κων/πόλεως, Βαρθολομαίου Αρχοντώνη, και του εσβυσμένου Φαναρίου.

 

 

Πηγή:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)