Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Η G20 συμφωνεί για το σχέδιο επιβολής και ψηφιακών νομισμάτων και ψηφιακών ταυτοτήτων…ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

Η G20 συμφωνεί για το σχέδιο επιβολής και ψηφιακών νομισμάτων 

και ψηφιακών ταυτοτήτων…ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!


G20 Agree On Plan To Impose Digital Currencies & IDs Globally

Fact checked

September 15, 2023 Niamh Harris

 

Οι ηγέτες της G20 συμφώνησαν σε ένα σχέδιο που θα επιβάλει τελικά ψηφιακά νομίσματα και ψηφιακές ταυτότητες στους πολίτες των αντίστοιχων εθνών τους.

Η συμφωνία τους έρχεται εν μέσω αυξανόμενης ανησυχίας ότι οι κυβερνήσεις ενδέχεται να το χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθούν τις δαπάνες των ανθρώπων και να συντρίψουν τις φωνές που διαφωνούν.

Κατά τη διάρκεια της συνόδου, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζήτησε συστήματα ψηφιακής ταυτότητας παρόμοια με τα διαβατήρια εμβολίων Covid-19 και έναν διεθνή ρυθμιστικό φορέα για την τεχνητή νοημοσύνη.

Είπε ότι ήθελε τα Ηνωμένα Έθνη να έχουν ρόλο στη ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης και χαρακτήρισε ως «τέλειο μοντέλο» το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ψηφιακές δημόσιες υποδομές (DPI, digital public infrastructures), οι οποίες θα περιλαμβάνουν ψηφιακές ταυτότητες.

Η Epoch Times  αναφέρει: Η G20, η οποία αποτελείται από τα κορυφαία πλούσια και αναπτυσσόμενα έθνη του κόσμου και επί του παρόντος υπό την προεδρία της Ινδίας, ενέκρινε μια τελική δήλωση σχετικά με το θέμα το Σαββατοκύριακο στο Νέο Δελχί.

Η ομάδα ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι συμφώνησε να δημιουργήσει την απαραίτητη υποδομή για την εφαρμογή ψηφιακών νομισμάτων και αναγνωριστικών.

Ενώ η ομάδα είπε ότι βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη συζητήσεις για τη δημιουργία διεθνών κανονισμών για τα κρυπτονομίσματα, ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε «καμία συζήτηση για την απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων» στη σύνοδο κορυφής.

Πολλοί επικριτές ανησυχούν ότι οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες θα ρυθμίσουν τελικά τα κρυπτονομίσματα και στη συνέχεια θα τα αντικαταστήσουν αμέσως με ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας (CBDC), τα οποία στερούνται παρόμοιας ιδιωτικότητας και ασφάλειας.

Ο Ινδός υπουργός Οικονομικών Nirmala Sitharaman είπε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου πλαισίου για τη ρύθμιση των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, επειδή πιστεύουν ότι τα κρυπτονομίσματα δεν μπορούν να ρυθμιστούν αποτελεσματικά χωρίς πλήρη διεθνή συνεργασία.

«Η προεδρία της Ινδίας [G20] έθεσε στο τραπέζι βασικά ζητήματα που σχετίζονται με τη ρύθμιση ή την κατανόηση ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαίσιο για το χειρισμό ζητημάτων που σχετίζονται με τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία», είπε η κ. Sitharaman πριν από τη συγκέντρωση της G20.

Τα κορυφαία θέματα που συζητήθηκαν στη σύνοδο κορυφής του Νέου Δελχί περιελάμβαναν την κατασκευή ψηφιακής δημόσιας υποδομής, την ψηφιακή οικονομία, τα κρυπτοσυστήματα και τα CBDC.

Η Gita Gopinath, η πρώτη αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), δήλωσε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, ότι η G20 «βοήθησε στη διαμόρφωση μιας παγκόσμιας προοπτικής για το πώς οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να αντιμετωπίζουν τα κρυπτονομικά περιουσιακά στοιχεία».

Είπε επίσης στο Business Today ότι «δεν έγινε λόγος για απαγόρευση κρυπτονομισμάτων, κάτι που υποδηλώνει παγκόσμια συναίνεση ενάντια σε τέτοια μέτρα» στις συζητήσεις.

Ωστόσο, ορισμένες από τις προτάσεις απαιτούν πρόσθετη αστυνόμευση των κρυπτονομισμάτων, τα οποία είναι αποκεντρωμένα και δεν λειτουργούν υπό τον έλεγχο των κεντρικών τραπεζών.

Οι επικριτές λένε ότι αυτές οι προτάσεις ενδέχεται να επιτρέψουν στις κυβερνητικές αρχές να επιβάλουν ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης και να αποφασίσουν πώς οι πολίτες τους μπορούν να ξοδέψουν τα χρήματά τους.

SOURCE: https://thepeoplesvoice.tv/g20-agree-on-plan-to-impose-digital-currencies-ids-globally/

 

 
 
Πηγή:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)