Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Το χάραγμα είναι κοντά; Πληρωμές μόνο μ΄ἐφαρμογή παλάμης σέ σκάνερ! Ταυτοποίηση μέσῳ αἱμοσφαιρίνης! Kι ἄν τό χάραγμα θά εἶναι ἠλεκτρονικό (διά ὑπέρυθρης ἀκτινοβολίας-λέηζερ) κατά τήν παλαμοσκόπηση;

Το χάραγμα είναι κοντά; 

Πληρωμές 

μόνο μ΄ἐφαρμογή παλάμης σέ σκάνερ! Ταυτοποίηση μέσῳ αἱμοσφαιρίνης! 

Kι ἄν τό χάραγμα θά εἶναι ἠλεκτρονικό (διά ὑπέρυθρης ἀκτινοβολίας-λέηζερ) 

κατά τήν παλαμοσκόπηση;

 

 

Το χάραγμα είναι κοντά…. Λανσάρουν νέα εφαρμογή όπου θα πληρώνεις μόνο εφαρμόζοντας την παλάμη σε σκάνερ στα σούπερ μάρκετ κ.α μαγαζιά. 

Με δυνατότητα ψηφιακής ενσωμάτωσης και πιστωτικής κάρτας. Το μηχάνημα θα σε ταυτοποιεί με βάση την αιμοσφαιρίνη.. Χρηματικός βαμπιρισμός… Ο πολίτης εξοικειώνεται στην ταυτοποίηση μόνο από παλαμοσκόπηση. Το χάραγμα λέγεται ότι θα τεθεί ως τσιπάκι κάποια στιγμή στο χέρι…Και όλα αυτά με δικαιολογία την ασφάλεια και την ευκολία. Η ασφάλεια θα μας δέσει και η ευκολία θα μας σκοτώσει… τόση έγνοια για τον πληθυσμό να μην ταλαιπωρείται. Έωλο και το κίνητρο…. Kι αν το χάραγμα θα είναι ηλεκτρονικό κατά την παλαμοσκόπηση; εν ύπνω χάραγμα..

Πληρώστε με την παλάμη του χεριού σας; Δεν είναι πια επιστημονική φαντασία
Η εταιρεία Ingenico έχει αναπτύξει ένα σύστημα που σας επιτρέπει να πληρώνετε για τις αγορές σας απλά περνώντας την παλάμη σας πάνω από έναν αναγνώστη/σκάνερ.
Η υπέρυθρη ακτινοβολία διακρίνει την αιμοσφαιρίνη που περιέχεται στις φλέβες. Επομένως, είναι αδύνατο να προσπαθήσετε να εξαπατήσετε παρουσιάζοντας μια φωτογραφία ενός χεριού.
Με το κινητό σας, το συνδεδεμένο ρολόι σας ή μια εφαρμογή… 

Σήμερα υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πληρώσετε για τις αγορές σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε την τραπεζική σας κάρτα. Και αύριο; Θα μπορούσε να υπάρχει ένα άλλο, ακόμα πιο απλό, χρησιμοποιώντας απλά… την παλάμη του χεριού σας. Η λύση υπάρχει ήδη. Τέθηκε σ΄εφαρμογή από την εταιρία Ingenico έναν παγκόσμιο επικεφαλή στα τερματικά εμφυτεύματα πληρωμής στο Suresnes.”

Aναφέρονται τα πλεονεκτήματα όπως ευκολία πληρωμής δεν χρειάζεσαι κάρτα τραπεζική ή smartphone ή πολύ περισσότερο τσιπάκι στο χέρι κ.α αρκεί μια χειρονομία και γλιτώνεις από ουρές και ψάξιμο σε πορτοφόλι, τσάντα.

Για να λειτουργήσει θα πρέπει ο χρήστης να συσχετίσει την εικόνα της παλάμης του με την τραπεζική κάρτα ”θέτει το χέρι του σε έναν μηχανισμό που το σκανάρει συμπληρώνει το email του ή το νούμερο του τηλεφώνου του..oι πληροφορίες έπειτα συσχετίζονται, κρυπτογραφούνται κι αποστέλλονται σε cloud διασφαλισμένο ( χώρο ψηφιακού στοκαρίσματος)..

Θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο ασφαλείς συναλλαγές ακόμη κι από την ιριδοσκόπηση. Το σκανάρισμα της παλάμης είναι υπερακριβείας με 5.000.000 σημεία χαρτογραφημένα και με μια υπέρυθρη ακτινοβολία που διακρίνει την αιμοσφαιρίνη”. γαλλικός τύπος 8/9/23

 

 

Πηγή:
https://dimpenews.com/2023/09/12/%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%ac%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%cf%82-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)