Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Η "Liberum" καταθέτει μήνυση εναντίον του επικεφαλής του ΠΟΥ Tedros Ghebreyesus στην Ερυθραία για την παγκόσμια γενοκτονία με τον κόβιντ και τις φόλες εμβόλια!



Στιγμιότυπο οθόνης: Πληροφορίες για τον Ghebreyesus

Κανονικά πρωτίστως πρέπει νά μηνυθοῦν
καί νά τιμωρηθοῦν παραδειγματικά
οἱ "ἐπιστήμονες" καί οἱ "πολιτικοί"
πού τούς ἐπιστρατεύουν
καί κατασκευάζουν ρετρο-ἰούς
γιά νά ἀρρωσταίνουν καί θανατώνουν τούς ἀνθρώπους,
καθώς ἐπίσης καί ὅσοι χωρίς ἀποδείξεις καί ἔρευνα
προμοτάρουν ὅλους τούς προαναφερόμενους
καί τά σχέδιά τους, π.χ. δημοσιογράφοι.
Κι ἔτσι,
καί χρήματα νά βγάζουν ἀπό "θεραπεῖες" καί μπόλια
καί νά πετυχαίνουν 
τήν μείωση τοῦ παγκόσμιου πληθυσμοῦ
πού κατά καιρούς δημόσια ὁμολογοῦν
πώς ἐπιθυμοῦν διακαῶς!
 
 

Την Τρίτη, η ισπανική ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχε ήδη καταθέσει αγωγή στη Ρουμανία(*). Μεταξύ άλλων, κατά του ΠΟΥ, του EMA, της Ursula von der Leyen, του Albert Bourla, του Stéphane Bancel και του Pedro Sánchez. 
Η κατηγορία: γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο Tedros Adhanom Ghebreyesus έλαβε τώρα άλλο ένα χριστουγεννιάτικο δώρο.

 

Την Τρίτη, η ισπανική ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Liberum κατέθεσε αγωγή στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας εναντίον του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) και εξέχοντων παικτών του κορωνοϊού από την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και τη διεθνή φαρμακευτική βιομηχανία.
Η κατηγορία: Όλοι όσοι συμμετείχαν στην επεξεργασία των συμβάσεων εμβολίου Corona ή προώθησαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για ορισμένα επαγγέλματα έχουν εκθέσει αδίστακτα τους ανθρώπους σε κίνδυνο βλάβης της υγείας, ακόμη και θανάτου. Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστό από νωρίς ότι τα πειραματικά γονιδιακά σκευάσματα δεν προστατεύουν από τη νόσο Covid ή από τη μετάδοση του ιού.

Μεταξύ αυτών που επηρεάζονται είναι ο Γενικός Γραμματέας του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus, η μη εκλεγμένη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancel, καθώς και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Pedro Sánchez.

Η αγωγή βασίζεται στη νομική αρχή της «οικουμενικής δικαιοσύνης», η οποία επιτρέπει στα εθνικά δικαστήρια να διώκουν σοβαρά διεθνή εγκλήματα όπως γενοκτονία, εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ανεξάρτητα από το πού συνέβησαν, ανεξάρτητα από το πού διαπράχθηκαν ή την εθνικότητα των δραστών. Σκοπός αυτής της αρχής είναι να διασφαλιστεί ότι ορισμένα σοβαρά εγκλήματα δεν θα μένουν ατιμώρητα λόγω γεωγραφικών ή πολιτικών περιορισμών.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, το Liberum Lament Hammer χτύπησε ξανά και αυτήν την φορά τον Tedros Adhanom Ghebreyesus, ο οποίος κατάγεται από την Αιθιοπία, όπου είχε τη φήμη ότι διαπράττει σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τη μακρά πολιτική του σταδιοδρομία ως υπουργός Υγείας και Εξωτερικών. Αυτή τη φορά, η «Liberum» κατέθεσε μήνυση εναντίον του επικεφαλής του ΠΟΥ στην Ερυθραία στη βορειοανατολική Αφρική.

Η ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων γράφει:

«Εντείνουμε τη νομική μας εκστρατεία φέρνοντας την υπόθεση σε μέρη όπου ο Tedros Adhanom Ghebreyesus βρίσκεται ήδη σε δίκη. Είναι ελάχιστα γνωστό ότι ο σημερινός επικεφαλής του ΠΟΥ ανήκει στο Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο του Τιγκράι, το οποίο αποσταθεροποιεί την Ερυθραία, την Αιθιοπία και ολόκληρο το Κέρας της Αφρικής εδώ και δεκαετίες.

Όπως αποκάλυψε ο Luís María Pardo, της νομικής ομάδας της Liberum, στο Transition News, το ένταλμα στάλθηκε μέσω ταχυδρομείου - με συστημένη επιστολή, φυσικά.


ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/liberum-reicht-klage-gegen-who-chef-ghebreyesus-in-eritrea-ein
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)