Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Το 2024 στη Μόσχα θα χτιστεί ένας ναός για μια νέα παγκόσμια θρησκεία!!!


 

 

Στη Μόσχα, θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός διαθρησκευτικού κέντρου το 2024.
Το έργο θα ενώσει ναούς τεσσάρων θρησκειών της Ρωσίας – Χριστιανισμού, Ιουδαϊσμού, Βουδισμού και Ισλάμ!

Ποιος θα το φανταζόταν ότι εν μέσω της πτώσης του σταυρού στα αιωνόβια ορθόδοξα σύμβολα της Ρωσίας, οι αρχές της Μόσχας διέθεσαν τεράστια χρηματικά ποσά για… την κατασκευή ενός διαθρησκευτικού κέντρου στο χωριό Κομμουνάρκα της πρωτεύουσας , το οποίο έχει σχεδιαστεί για να «ενώσει τις εκκλησίες των τεσσάρων παραδοσιακών θρησκειών της Ρωσίας». Δεν είναι λιγότερο αξιοσημείωτο ότι το έργο εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον επικεφαλής της Πνευματικής Συνέλευσης των Μουσουλμάνων της Ρωσίας, Μουφτή Albir Krganov.


Η έναρξη της κατασκευής του διαθρησκευτικού κέντρου στο χωριό της Κομμουνάρκα, το οποίο θα ενώσει εκκλησίες τεσσάρων παραδοσιακών θρησκειών της Ρωσίας, έχει προγραμματιστεί για το 2024.

Το μοντέλο του κέντρου θα παρουσιαστεί στη διεθνή έκθεση και φόρουμ της Ρωσίας στο VDNKh, δήλωσε ο επικεφαλής της Πνευματικής Συνέλευσης των Μουσουλμάνων της Ρωσίας, Μουφτής Αλμπίρ Κργκάνοφ.

Στη Μόσχα, σχεδιάζεται να χτιστεί ένα διαθρησκειακό κέντρο, το οποίο θα γίνει μια μοναδική πλατφόρμα διαλόγου ως προς τις δυνατότητες του.

Αυτό το έργο θα ενώσει εκκλησίες τεσσάρων παραδοσιακών θρησκειών της Ρωσίας – Χριστιανισμού, Ιουδαϊσμού, Βουδισμού και Ισλάμ. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει: εκπαιδευτικό κέντρο και μουσεία, εκθεσιακούς χώρους, πνευματικά εργαστήρια για κάθε θρησκεία μας, ειδικούς χώρους για αναψυχή των νέων, δημιουργικότητα, κηπουρική και αθλητισμό.

Στην αρχή του έτους, χάρη στην απόφαση του, ο δήμαρχος της Μόσχας Sergei Semenovich, έλαβε έγγραφα και σχεδιάζει να ξεκινήσει την κατασκευή του πανθρησκευτικού Ναού το 2024», είπε σε μια συνάντηση μεταξύ του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και της νέας σύνθεσης του Δημόσιου Επιμελητηρίου της Ρωσίας. Ομοσπονδία.

Ο Κργκάνοφ σημείωσε επίσης ότι η ιδέα του κέντρου με εκκλησίες θα παρουσιαστεί στην έκθεση-φόρουμ «Ρωσία», που εγκαινιάζεται στις 4 Νοεμβρίου στο VDNKh. «Πιστεύουμε ότι αυτό το έργο θα είναι μια σημαντική συμβολή στην ενίσχυση της διαεθνοτικής και διαθρησκευτικής αρμονίας», κατέληξε ο μουφτής.

 

 

Πηγή:
https://investigation94.wordpress.com/2023/12/28/%cf%84%ce%bf-2024-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%cf%8c%cf%83%cf%87%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%cf%87%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b1%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc/#more-1305

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)