Σελίδες

TRANSLATOR

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Ὁ κατήγορος τοῦ π. Ἀντωνίου τῆς Κιβωτοῦ τοῦ κόσμου, κατηγορεῖται γιά βιασμό, μαστροπία κ. ἄ..! Ἡ ἀλήθεια δέν κρύβεται!!

Πρώην τρόφιμος στην «Κιβωτό του Κόσμου»
και 3 ακόμη άτομα 
που κακοποιούσαν ένα 14χρονο κορίτσι 
και την πίεζαν να γίνει πόρνη 
παραπέμπονται για κακούργημα!
 
 
ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Ἡ πολιτική πλεκτάνη τῆς Νέας Ἐποχῆς
νά διαλύσει οἰκογένεια καί παιδιά
μακριά ἀπό τόν Χριστό,
ἄρχισε νά ὄζει!
Οὐδέν κρυπτόν ὑπό τόν ἥλιον! 

 

Όλο το βούλευμα! Πρώην τρόφιμος στην «Κιβωτό του Κόσμου», που τον είχαν φιλοξενούμενο όλες οι εκπομπές για να καταγγείλει τον Πατέρα Αντώνιο και 3 ακόμη άτομα που κακοποιούσαν ένα 14χρονο κορίτσι και την πίεζαν να γίνει πόρνη παραπέμπονται για κακούργημα. Την εκβίαζαν με 7 ερωτικά βίντεο που την είχαν τραβήξει σε ξενοδοχείο.


Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών θα ξετυλιχθεί τον Ιούλιο, η κακοποίηση μίας ανήλικης κοπέλας, ηλικίας μόλις 14 ετών, από τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου.
Το κορίτσι, που φιλοξενούνταν σε δομή στη Νέα Σμύρνη, είχε επί της ουσίας στοχοποιηθεί από τους δράστες με σκοπό, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, να την εξωθήσουν στην πορνεία, τάζοντας ανταλλάγματα. Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε τον Μάρτιο του 2023, όταν η κοινωνική λειτουργός της δομής έμαθε από φίλη της 14χρονης, ότι ένας άνδρας είχε συμφωνήσει να την εκδίδει για χρήματα. Η αδερφή της, προσποιούμενη την ίδια, ήταν εκείνη που έμαθε για ραντεβού στο μετρό της Αγίας Μαρίνας με σκοπό να τη μεταφέρουν στην Ελευσίνα. Το βούλευμα είναι καταπέλτης!

«Οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού με περισσότερες πράξεις τους, που συνιστούν εξακολούθηση ενός και του αυτού εγκλήματος, για να εξυπηρετήσουν την ακολασία άλλων, προήγαγαν και εξώθησαν στην πορνεία ανήλικο νεότερο των 15 ετών και διευκόλυναν την πορνεία του, με προσφορά και υπόσχεση πληρωμής χρημάτων και άλλου ανταλλάγματος».


«Προήγαγαν και εξώθησαν αυτήν στην πορνεία, διεγείροντας της αισθήματα που διέφθειραν την ηθική της και προκάλεσαν πρόωρα τη ροπή της στην πορνεία, προτρέποντάς την να εκδίδεται έναντι του ποσού των 100 και 150 ευρώ, επίσης δε διευκόλυναν την πορνεία αυτής με το να της παρέχουν τα αναγκαία μέσα (όπως ρούχα, εσώρουχα, μεσολάβηση για την εξεύρεση πελατών και τόπων για τη συνεύρεσή της με υποψήφιους πελάτες λ.χ. δωμάτια ξενοδοχείων, καθώς και μεταφορά από τους ίδιους με αυτοκίνητο, στους τόπους αυτούς) ώστε να συνευρίσκεται ερωτικά με άγνωστους άνδρες».

Οι κατηγορούμενοι όμως – όπως αναφέρεται – κατείχαν και υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με το βούλευμα, είχαν καταγράψει με το κινητό τους τηλέφωνο την ανήλικη σε επτά βίντεο με ροζ περιεχόμενο, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.


Ο ρόλος του πρώην τροφίμου της Κιβωτού του Κόσμου

Για τον πρώην τρόφιμο της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος είχε συνεχή τηλεοπτική παρουσία όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες για τον Πατέρα Αντώνιο, φέρεται στην υπόθεση της 14χρονης να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ σχεδίαζε ακόμα και ροζ ιστοσελίδες με πρωταγωνίστρια την ανήλικη. Σύμφωνα με το βούλευμα:

«Ο Τ. με τον Ε.Σ., με σκοπό το κέρδος, είχαν από κοινού δράση, με την εκμετάλλευση της ανηλικότητας, την οργάνωση και τη μεθοδικότητα, ήτοι με την παροχή ρούχων στην ανήλικη παθούσα, τη μεταφορά της σε ξενοδοχείο, την ανεύρεση πελατών, τη βιντεοσκόπηση πορνογραφικού υλικού, σχέδια για δημιουργία ιστοσελίδας, που θα διαφήμιζε τις υπηρεσίες της ανήλικης για προσέλκυση περισσότερων πελατών και εξασφάλιση μεγαλύτερου κέρδους από την παράνομη δράση τους».

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, όμως οι δικαστές του Συμβουλίου αναφέρουν ότι οι ισχυρισμοί τους πρέπει να απορριφθούν ως έωλοι και στερούμενοι ουσιαστικής βασιμότητας. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μόλις έναν χρόνο μετά τη φρίκη του Κολωνού και είχε προκαλέσει νέο σοκ.

 

 

Πηγή:
https://inin.gr/proin-trofimos-stin-kivoto-tou-kosmoukai-3-akomi-atoma-pou-kakopoiousan-ena-14chrono-koritsi-kai-tin-piezan-na-ginei-porni-parapebontai-gia-kakourgima/ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)