Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο Covid έκανε τους ανθρώπους λιγότερο «εύστροφους» – Επιβράδυναν τις λειτουργίες του εγκεφάλου, οδηγώντας σε σοβαρές γνωστικές ασθένειες όπως άνοια και Αλτσχάιμερ! Βίντεο




 

 

 

 

Σε ένα νέο βίντεο– βόμβα , ο κορυφαίος Ιάπωνας νευροεπιστήμονας Δρ. Hiroto Komano συζήτησε μια νοτιοκορεατική μελέτη που αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα ότι τα εμβόλια mRNA επιβραδύνουν τις λειτουργίες του εγκέφαλου και προκαλούν σοβαρές γνωστικές ασθένειες.

«Σχετικά με τα εμβόλια mRNA, θα ήθελα να συζητήσω τη σχέση τους με την άνοια. Αυτό είναι κάτι που θέλω σθεναρά να μοιραστώ», δήλωσε ο Komano. «Η συχνότητα της ήπιας γνωστικής εξασθένησης έχει υπερδιπλασιαστεί».

Στη συνέχεια, ο γιατρός συνέχισε να συζητά τη μελέτη που υποδεικνύει σημαντικές αυξήσεις της νόσου του Αλτσχάιμερ και της ήπιας γνωστικής εξασθένησης σε εκείνους που έλαβαν τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας mRNA.

«Τα ευρήματα έδειξαν αυξημένη συχνότητα εμφάνισης MCI* σε εμβολιασμένα άτομα, ιδιαίτερα εκείνα που λαμβάνουν εμβόλια mRNA, εντός τριών μηνών μετά τον εμβολιασμό. Η ομάδα του εμβολίου mRNA εμφάνισε σημαντικά υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης AD (Odds Ratio [OR]: 1,225; 95% Διάστημα Εμπιστοσύνης [CI]: 1,025-1,464, p = 0,026) και MCI (OR: 2,377; CI: p. 1,845; < 0,001) σε σύγκριση με την μη εμβολιασμένη ομάδα. Δεν βρέθηκε σημαντική σχέση με την αγγειακή άνοια ή τη νόσο του Πάρκινσον», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Αποτελέσματα».

*Ο Komano διευκρίνισε ότι το MCI σημαίνει ήπια άνοια, η οποία είναι ο πρόδρομος της πλήρους άνοιας.

«Ένας πιθανός λόγος για αυτήν την αύξηση των περιπτώσεων άνοιας είναι ότι η άνοια αυξάνεται συνεχώς και αυτό το εμβόλιο θα την κάνει να αυξηθεί περαιτέρω», είπε ο γιατρός.

Ενώ η νοητική υστέρηση φαινόταν περισσότερο στα παλιά, ο Komano συνέχισε συζητώντας πώς τα εμβόλια Covid επηρεάζουν αρνητικά και τα παιδιά.

«Και θα επηρεάσει τα παιδιά, με αποτέλεσμα να μειωθούν τα ποσοστά γεννήσεων ή θα μπορούσε να είναι τοξικό για τα παιδιά», είπε.

Ο γιατρός είπε επίσης ότι εάν το εμβόλιο συνεχίσει να χορηγείται, το υπάρχον πρόβλημα των ηλικιωμένων με άνοια στην Ιαπωνία θα αυξηθεί.

«Ο Δρ. Ο Komano έχει μια εντυπωσιακή ακαδημαϊκή ιστορία. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Φαρμακευτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Τόκιο, υπηρέτησε ως βοηθός και κατείχε ερευνητικές θέσεις στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπηρέτησε επίσης ως διευθυντής εργαστηρίου στο Εθνικό Κέντρο Γηριατρικής και Γεροντολογίας τον Απρίλιο του 2007. Η κύρια έρευνά του επικεντρώνεται στην κατανόηση των μορίων που εμπλέκονται στην εμφάνιση και την πρόληψη της νόσου του Αλτσχάιμερ», ανέφερε στο Substack το PharmaFiles by Aussie17 .

 

 

 
 
 
Πηγή:
https://anazitiseis.gr/meleti-kataligei-sto-syberasma-oti-to-emvolio-covid-ekane-tous-anthropous-ligotero-efstrofous-epivradynan-tis-leitourgies-tou-egkefalou-odigontas-se-sovares-gnostikes-astheneies-opos-an/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)