TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Νίκος Χειλαδάκης




ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ  


ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Νίκος Χειλαδάκης 

Εμφάνιση Τουρκικό δημοσίευμα.jpg



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την ίδια εποχή που οι χριστιανοί σφαγιάζονται στην Μέση Ανατολή από τους εξτρεμιστές Τζιχαντιστές που στηρίζει η Τουρκία, την ίδια εποχή που στην Τουρκία ο χριστιανισμός περνά μια από τις χειρότερες περιόδους του από το ισλαμικό καθεστώς του Ερντογάν, ο προκαθήμενος της Ρώμης στο επικείμενο ταξίδι του στην Τουρκία, στις 28 Νοεμβρίου, θα προχωρήσει συν τοις άλλοις στις εκεί επαφές του σε οικουμενιστικά κηρύγματα και παράλληλα σε ιστορικό άνοιγμα προς το Ισλάμ, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα.
Όπως αναφέρει η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, ο Πάπας της Ρώμης, Φραγκίσκος, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην τουρκική πρωτεύουσα θα έχει πολύ «σημαντική» συνάντηση με τον θρησκευτικό αρχηγό της Τουρκίας, γνωστό για τις πανισλαμικές του θέσεις, αρχιμουφτή, Mehmet Görmez. Το εντυπωσιακό σε αυτή την συνάντηση είναι ότι ο προκαθήμενος της Ρώμης, Αργεντινός την καταγωγή, θα παραβρίσκεται και έτσι θα αναγνωριστεί επίσημα ο μουσουλμάνος θρησκευτικός ηγέτη της Αργεντινής, (υπάρχει τέτοιος ;;;),  που βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Τουρκία στα πλαίσια ενός πανισλαμικού συνεδρίου για τους μουσουλμάνους της Λατινικής Αμερικής που οργανώνει η αρχιμουφτεία της Τουρκίας. Η πρόθεση του Πάπα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, είναι να καταδείξει πως όλες οι θρησκείες έχουν πολλά κοινά στοιχεία, (!!!), περισσότερα από όσα τις χωρίζουν. Μάλιστα!

Ο Πάπας της Ρώμης κατά την άφιξη του στην Άγκυρα το πρώτο που θα κάνει σύμφωνα και με το τουρκικό πρωτόκολλο, θα είναι να επισκεφτεί το μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, του ιστορικού σφαγέα των χριστιανών της Μικράς Ασίας και να καταθέσει στεφάνι προ τιμήν του. Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο ο Ιρανός πρόεδρος, Hasan Ruhani, στην επίσημη επίσκεψη του στην Άγκυρα αρνήθηκε αγνοώντας επιδεικτικά το τουρκικό πρωτόκολλο, να πάει να καταθέσει στεφάνι στο μαυσωλείο, (ας όψωνται οι Έλληνες πολιτικοί ηγέτες που όταν πάνε στην Άγκυρα καταθέτουν δουλικά στεφάνια στον σφαγέα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας), και το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψη Ιρανού προέδρου στην τουρκική πρωτεύουσα που αρνήθηκε να πάει στο μαυσωλείο.

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν την επίσκεψη του Πάπα στην Τουρκία εκτός των άλλων, σαν μια ευκαιρία να προωθήσουν σε διεθνές επίπεδο τις θέσεις τους σε διάφορα ζητήματα μεταξύ των οποίων και η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιάσει ρωγμές εξ’ αιτίας της τουρκικής προκλητικότητας στην κυπριακή ΑΟΖ. Αναμένουν δε, όπως αναφέρεται, ο ίδιος ο Πάπας να κάνει επίσημη δήλωση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι Χριστιανική Ένωση αλλά καθαρά Πολιτική Ένωση όπου έχουν επίσημη θέση οι μη χριστιανοί με πρώτο και καλύτερο το Ισλάμ. «Βούτυρο» δηλαδή στην ισλαμοποίηση της ευρωπαϊκής ηπείρου που προχωρεί με γοργούς ρυθμούς προκαλώντας ακόμα και αντιδράσεις από τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Όσον αφορά την επίσκεψη και την συνάντηση του Πάπα στο Φανάρι με τον Πατριάρχη, οι Τούρκοι κάνουν αυτό που θα έκαναν, δηλαδή την παρουσίαση της επίσκεψης αυτής σαν επίσκεψη του προκαθήμενου της Ρώμης στον ηγεμόνα μιας θρησκευτικής μειονότητας που υπάγεται στην νομαρχία Κωνσταντινούπολης. Όσον αφορά το ίδιο το Φανάρι σε σχέση με το Ισλάμ, οι Τούρκοι είναι καταφανώς ικανοποιημένοι από το Πατριαρχείο που τηρεί σιγή ιχθύος για τις σφαγές των χριστιανών στην Μέση Ανατολή, ενώ ο ίδιος ο Πατριάρχης έχει χαρακτηρίσει δημόσια και επίσημα πως το Κοράνι είναι…ιερό βιβλίο!

Εκτός δηλαδή από την προώθηση της ένωσης των «εκκλησιών» στην επίσκεψη του Πάπα στην Τουρκία, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα έχουμε ένα ακόμα βήμα προς την θρησκευτική πολτοποίηση της Ευρώπης και παράλληλα νέα ώθηση στην ισλαμική επέκτατικότητα προς τον χριστιανικό κόσμο. Όλα δηλαδή βαίνουν άριστα για την Νέα Τάξη και την Παγκοσμιοποίηση. Άλλωστε ο Πάπας ξέρει πολύ καλά την «δουλειά» του και όπως φαίνεται ο Πατριάρχης συνεργάζεται άριστα μαζί του. Έτσι με… ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!
Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)