TRANSLATOR

Σελίδες

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Εμβόλια ελέγχου της σκέψης έχουν δοκιμαστεί ήδη σε ανυποψίαστους πολίτες!!! (καί βίντεο)

Εμβόλια ελέγχου της σκέψης 
έχουν δοκιμαστεί ήδη σε ανυποψίαστους πολίτες!!!
(καί βίντεο)
 
¨600 στελέχη εμβολίου ελέγχου της σκέψης, σε μορφή αεροζόλ, 
που διαδόθηκαν μέσω του αέρα, της τροφής και του νερού, 
έχουν δοκιμαστεί ήδη σε ανυποψίαστους πολίτες!!!"


Αυτό ακριβώς διαβάζουμε στη σελίδα Natural Νews
Στο άρθρο του Mike Adams παρουσιάζεται έγγραφο που αποκαλύπτει πως επί 8 χρόνια επιστήμονες της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατασεύαζαν και διέσπειραν ενεργά ιικά εμβόλια που σχεδιάστηκαν για να αλλάξουν τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις, μέσω της μόλυνσης του εγκεφάλου και την καταστολή της γενετικής έκφρασης των νευρολογικών κυττάρων. Η διασπορά αυτών των εμβολίων έχει γίνει μέσω σπρέι που διασπάρθηκαν σε μεγάλα υψόμετρα, μέσω οχημάτων οδικής κυκλοφορίας, μέσω της παροχής νερού αλλά ακόμη και μέσω του συστήματος τροφίμων.
"Όπως θα δείτε στο έγγραφο και το βίντεο παρακάτω, το εμβόλιο σχεδιάστηκε εξ αρχής για να χρησιμοποιηθεί κατά του άμαχου πληθυσμού, και 600 στελέχη των μολυσματικών ιών εξετάστηκαν σε ανθρώπινα υποκείμενα. Ένας από τους φορείς μετάδοσης που αναφέρεται αξιοποιηεί στέλεχος της γρίπης για να εξαπλωθεί ο ιός που μολύνει το μυαλό ως πανδημία. (!!!)

Στόχος όλων αυτών είναι να μολύνουν τα μυαλά του πληθυσμού και να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε αυτό που η κυβέρνηση αποκαλεί «φυσιολογικούς/ κανονικούς». Από την πλευρά της κυβέρνησης  φυσικά, "κανονικός" σημαίνει "υπάκουος και ανόητος." 
Όλα αυτά περιγράφονται σε ένα βίντεο και ένα έγγραφο που εμφανίστηκαν πριν από μερικά χρόνια, αλλά που μόλις τώρα αρχίζουν να συνδέονται, καθώς το ιατρικό-αστυνομικό κράτος στην Αμερική επιταχύνει σε επίπεδα παραφροσύνης την επιθετικότητα εναντίον του πληθυσμού.", γράφει ο Mike Adams.



Χρησιμοποιώντας νεφοποιημένα εμβόλια (αεροζολ) ως εργαλεία ελέγχου της συμπεριφοράς και  αλλοίωσης του μυαλου

Το παρακάτω βίντεο που περιγράφεται ως ένα «βίντεο του Πενταγώνου  που διέρρευσε επιστήμονας εξηγεί με κρύα, και υπολογισμένη γλώσσα πώς εμβόλια μπορούν να «εξαλείψουν τη συμπεριφορά που θεωρείται ανεπιθύμητη από την κυβέρνηση".

Ξεκινώντας από το σημείο 3:00, μπορείτε να ακούσετε το επιστήμονα να εξηγεί πώς ένα εμβόλιο μπορεί να «μετατρέψει ένα φανατικό σε ένα φυσιολογικό άτομο." Ένα φυσιολογικό άτομο, βέβαια, σημαίνει ότι είναι ένα άτομο που υπάκουο σε κυβερνητικές αρχές...

Εδώ είναι η καταγραφή της παρουσίασης:

Επιστήμονας: Και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα  να μετατρέψει ουσιαστικά έναν φανατικό σε ένα φυσιολογικό άτομο ...

Κοινό: Πώς προτείνεται να διασπαρθεί; Μέσω αεροζόλ;

Επιστήμονας: Το παρόν σχέδιο και στις δοκιμές που έχουμε κάνει μέχρι τώρα έχουν χρησιμοποιηθεί ιοί του αναπνευστικού συστήματος, όπως η γρίπη ή ρινοϊοί, και πιστεύουμε ότι είναι ένας ικανοποιητικός τρόπος για να εκτεθεί το μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού ... και είμαστε αρκετά πεπεισμένοι ότι αυτό θα ήταν μια πολύ επιτυχημένη προσέγγιση.

Κοινό: Ποιο είναι το όνομα αυτής της πρότασης;

Επιστήμονας: Το όνομα είναι FUNVAX, το εμβόλιο για τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό. Η πρόταση έχει μόλις υποβληθεί, και νομίζω ότι τα δεδομένα που σας έχω δείξει σήμερα θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη του σχεδίου αυτού και πιστεύουμε ότι είναι πολλά υποσχόμενο.

Δείτε το βίντεο εδώ, που φέρει το αναγνωριστικό "DOD ID 149AZ2" του Τμήματος Άμυνας των ΗΠΑ

Σχεδιασμένο για να μολύνει τα κύτταρα του εγκεφάλου και να αλλάξει τις πεποιθήσεις και τη συμπεριφορά

Αυτό το έγγραφο στο WantToKnow.info φαίνεται να εξηγήσει το σχεδιασμό και την πρόθεση του ιού σε μια περίληψη με τίτλο, "Τριμηνιαία κριτική FunVax ."

Το έγγραφο αναφέρει:
στόχος αυτής της φάσης του έργου ID 149AZ2 είναι να προετοιμάσει έναν ιικό φορέα που θα αναστέλλει / μειώνει την έκφραση του VMAT2 μέσα σε ένα ανθρώπινο πληθυσμό.

... ο σχεδιασμός επιτρέπει στον ιό να μολύνει την αναπνευστική οδό, όπου η κυτταρολυτική μόλυνση εμφανίζεται και έπειτα ακολουθεί διάχυση κατά μήκος του φράγματος αίματος για να μολύνει κύτταρα του εγκεφάλου".


Το έγγραφο συνεχίζει λέγοντας ότι θα υπάρξει «συντονισμός μεταξύ των
ομάδων έρευνας, κλινικής και κατασκευής » που θα πραγματοποιηθεί το 2007. Αυτό διευκρινίζει με σαφήνεια την πρόθεση να προχωρήσει αυτό το σχέδιο από το στάδιο της έρευνας  στην παραγωγή και ανάπτυξη.

Μπορεί
, ως εκ τούτου, να αναρωτηθείτε εναντίον ποίου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν τα όπλα-εμβόλια ελέγχου του νου; Η απάντηση είναι ΕΝΑΝΤΙΑ Σ' ΕΣΕΝΑ.

Διασπορά μέσω του αέρα, της παροχής νερού, οχημάτων οδικής κυκλοφορίας και έντομα

Σύμφωνα με το έγγραφο παραπάνω, η διασπορά του ιικού εμβολίου τροποποίησης του εγκεφάλου ελέγχθηκε με έξι διαφορετικούς τρόπους:

Ελέγχθηκαν έξι μεθόδοι ... διασποράς του ιού - 
  1. με απελευθέρωση σε υψηλά υψόμετρα,  
  2. απελευθέρωση μέσω της ύδρευσης
  3. με έντομα μετάδοσης
  4. με διάχυση από ένα αντικείμενο στο επίπεδο εδάφους, όπως ένα αυτοκίνητο
  5. με διάχυση από ένα σταθερό αντικείμενο, όπως ένα μπουκάλι, και  
  6. με λοίμωξη του εφοδιασμού τροφίμων, όπως βοοειδή ή προϊόντα.
Στην παράγραφο που μόλις διαβάσατε, συνυπολογίστε ότι τώρα, σχεδόν οκτώ χρόνια αργότερα, είμαστε μάρτυρες της απελευθέρωσης γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών σε συνδυασμό με την εμφάνιση περίεργων νευρολογικών παθήσεων σε μαθητές ολόκληρης της Αμερικής αλλά και μυστηριώδεις συνθήκες υγείας σε όλο τον κόσμο.

Η «απελευθέρωση σε μεγάλο υψόμετρο αυτού του ψυχοτρόπου ιικού εμβολίου δεν χωρά καμία αμφιβολία καθώς έχει ήδη επιτευχθεί με τη μορφή αερολύματος ψεκασμού των πόλεων σε σταυρωτά μοτίβα αερολύματος που διασπείρονται σε μεγάλο υψόμετρο, και συχνά χαρακτηρίζονται ως «χημικές ουρές» (chemtrails).

Μετάφραση: Βίκυ Χρυσού

η συνέχεια με περισσότερες λεπτομέριες εδώ:

...τι να πει κανείς δεκαπέντε χρόνια μετά τις πρώτες αποκαλύψεις σχετικά με την παραφροσύνη της εφαρμογής χημικών αεροψεκασμών ενάντια στους πολίτες... με προκάλυμα την προστασία από την  ανύπαρκτη "υπερθέρμανση".... ?
 ...τι να προσθέσει παρακολουθώντας την απάθεια των πληθυσμών απέναντι στην παραφροσύνη των κυβερνήσεων σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο?


Πηγή: http://vickytoxotis.blogspot.com/2015/01/blog-post_21.html






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)