Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Το κρυφό πίσω από τη φανερή επίσκεψη του Πάπα στις ΗΠΑ!

Το κρυφό πίσω από τη φανερή επίσκεψη 
του Πάπα στις ΗΠΑ!Για πρώτη φορά Πάπας επισκέπτεται την Αμερική. Τίποτα δεν γίνεται τυχαίο. Και όλα είναι φανερά, μπροστά στα μάτια μας. Δεν υπάρχει διακριτικότητα, δεν κρατούν πια τα προσχήματα. Μένει σε μας, λοιπόν, να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ και να δούμε την εικόνα ολόκληρη.

Την «τιμητική» του έχει φέτος ο Πάπας Φραγκίσκος. Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών έχει γίνει το πρόσωπο της χρονιάς. Τη μια με τη φήμη ότι θα κάνει επίσημη ανακοίνωση για τους εξωγήινους -κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε. Την άλλη σχετικά με την εγκύκλιο για την κλιματική αλλαγή και ότι οι άνθρωποι πρέπει όλοι να συμβάλουμε για να σώσουμε τον πλανήτη. Τώρα, με την ανακοίνωση της επίσκεψης του Πάπα στις ΗΠΑ.

1ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ
Σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεών του, η άφιξη του Πάπα αναμένεται στις 22/9/2015, στις 23/6 πηγαίνει στον Λευκό Οίκο και στις 24/6 θα απευθύνει διάγγελμα προς το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών. Τέλος, πριν την αναχώρησή τους (28/9), στις 25 θα παρουσιάσει ένα ανθρωπιστικό σχέδιο για μία βιώσιμη ανάπτυξη με βασικό στόχο την εξάλειψη της φτώχιας και της πείνας, υπό την ενωμένη ανθρωπότητα.
Ωραία και ιδανικά ακούγονται όλα αυτά, αλλά μήπως υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από όλο αυτό, όπως και στην περίπτωση της εγκυκλίου για την κλιματική αλλαγή όπου ένας από τους ομιλητές είναι δηλωμένος άνθρωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ);

2ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ
Αυτή η «ένωση της ανθρωπότητας» σε μας «μυρίζει» Παγκόσμια Κυβέρνηση, ειδικότερα όταν οι G20 θέλουν και αυτοί να αναλάβουν και να »ενώσουν» την ανθρωπότητα, δημιουργώντας έτσι μια παγκόσμια οικονομία και αναδιαμοιράζοντας τον πλούτο «ίσα» προς όλους.
Ο David Rockefeller σε μία συνεντευξή του είχε πει πως είναι υπέρ μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης εφόσον θα έχει εκλεγεί από τον κόσμο ολόκληρου του πλανήτη. Μήπως, λοιπόν, αυτή η «ένωση της ανθρωπότητας» υποδεικνύει ακριβώς αυτό: την Παγκόσμια Κυβέρνηση; Και, βέβαια, φαντάζεστε τι προπαγάνδα έχει να πέσει προκειμένου ο κόσμος να ψηφίσει υπερ. Αν για την Ελλάδα βρέθηκαν μερικοί δημοσιογράφοι που όπως φέρεται να λέγεται λαδώθηκαν για να πείσουν υπέρ των μνημονίων, φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα διεθνή ΜΜΕ που στο 90% και πλεόν ελέγχονται όλα από τη ΝΤΠ ! ! !
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση, δηλαδή η ΝΤΠ θα πάρει τον έλεγχο της ευημερίας μας στα χέρια της, θα ορίζει τι και πως θα τρώμε και γενικότερα θα ελέγχει τις ζωές μας στο έπακρον. Τότε δεν θα είναι καθόλου εύκολο να την σταματήσουμε!

3ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ
Το CERN είναι ένα ακόμη ένα κομμάτι του παζλ που προσπαθούμε να συναρμολογήσουμε. Μετά από διάφορα προβλήματα λειτουργίας, ξανάρχισε μέσα στην άνοιξη, αλλά όχι ολοκληρωμένα. Σε πλήρη λειτουργία θα βρίσκεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σύμπτωση; Επιστήμονες επισημαίνουν πως απώτερος σκοπός δεν είναι να βρουν το «κλειδί του σύμπαντος», αλλά να ανακαλύψουν τις άλλες διαστάσεις που υπάρχουν γύρω μας. Άλλοι επιστήμονες προειδοποιούν για διάφορους κινδύνους σχετικά με αυτό. Ενώ, ίσως, υπερβολικές φήμες, βλέπουν πως όταν το CERN θα λειτουργήσει θα είναι μία πύλη (τεχνητή αστροπύλη) εισερχομένων οντοτήτων από άλλες διαστάσεις και η οποία πύλη θα ανοίξει επίτηδες -και όχι καταλάθος…
Οι οντότητες αυτές θα είναι έκπτωτοι άγγελοι ή θα έχουν άμεση σχέση με αυτό που ο περισσότερος κόσμος αποκαλεί «Αντίχριστος». (Σχόλιο δικό μας: Δηλαδή δαιμόνια πού πιθανόν νά βαπτίσουν "ἐξωγήινους" γιά νά παραπλανήσουν τελείως τόν κόσμο!).
Αυτό φαίνεται και στα α) logo του CERN ως 666, β) στον επιταχυντή ως πανόπτης οφθαλμός, γ) στο άγαλμα του Σίβα, θεού της καταστροφής, στην είσοδο του κτιρίου:


cern

4ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ
Το 2015 ονομάζεται "Ο χρόνος του φωτός". Πολλοί, αυτό το θεωρούν ως σημάδι του Εωσφόρου. Αλλά ίσως το ενδιαφέρον βρίσκεται σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΗΕ κατά το διάστημα της συνάντησης Πάπα Φραγκίσκου και Μπαράκ Ομπάμα… 25/9/2015, η Σύνοδος Κορυφής του ΟΗΕ για την αναπτυξιακή ατζέντα από το 2015 και μετά.

5o ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ
Στις 23η Σεπτεμβρίου του 2015, συμπληρώνεται ένας επταετής κύκλος shemitah, σύμφωνα με την εβραϊκή Τορά. Τις δύο τελευταίες φορές ήταν καταστροφική: Στις 11/9/2001 «χτυπήθηκαν» οι Δίδυμοι Πύργοι της Αμερικής και στις 29/92008 υπήρξε κατάρευση των χρηματιστηριακών αγορών. Πολλοί λένε, πως στην φετινή shemitah θα γίνει κάτι πολύ χειρότερο και από την πτώση τεράστιου μετεωρίτη: μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.

6ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ
Είναι γνωστό πως οι «μυστικές» εταιρίες και στοές που κινούν τα νήματα του κόσμου προς ώφελός τους, αξιοποιούν ημερομηνίες, όπως η προηγούμενη για την shemitah, προκειμένου να κάνουν τις ανθρωποθυσίες τους. Έτσι, λοιπόν, θα έχουμε το 4ο «ματωμένο φεγγάρι», στις 28/9/2015 και ολική έκλειψη Σελήνης. Συμπίπτει με την εβραϊκή γιορτή της Σκηνοπηγίας.

7ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Στις 13/9/2015 υπάρχει η εβραϊκή Γιορτή των Σαλπίγγων – Feast of Trumpets. Ίσως αυτή η γιορτή δεν μας λέει κάτι, αλλά ποιός μπορεί να πεί ότι δεν είναι μέρος του παζλ;
Επτά κομάτια του παζλ συμπληρώνουν μία ολοκληρωμένη εικόνα, ή μέρη κάποιας άλλης μεγαλύτερης εικόνας. Είναι ο Πάπας ο νέος σωτήρας του κόσμου; Θα προσεγγίσει ο ΟΗΕ όπως πρέπει τον κόσμο; Λειτουργεί το CERN προς ώφελος της επιστήμης και της ανθρωπότητας; Θα θελήσει ο Ομπάμα να φέρει την ένωση των ανθρώπων; Και… προς ποιά κατεύθυνση;

Είναι σύμπτωση όλες αυτές οι ημερομηνίες και οι συναντήσεις, ή μήπως προετοιμάζουν κάτι πολύ μεγάλο; Κατά την γνώμη μας είναι ένας προάγγελος της Νέας Παγκόσμιας Κυβέρνησης υπό την επίβλεψη και ενορχίστρωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)