Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)

TRANSLATOR

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ἡ Εὐρώπη κλείνει τά σύνορά της ἀφήνοντας τούς μετανάστες στήν Ἑλλάδα! Τί δέν καταλαβαίνετε;...

Ἡ Εὐρώπη κλείνει τά σύνορά της ἀφήνοντας τούς μετανάστες στήν Ἑλλάδα! 
Τί δέν καταλαβαίνετε;...
Η Ευρώπη κλείνει τα σύνορά της αφήνοντας τους μετανάστες στην Ελλάδα!
Δραματικές διαστάσεις αρχίζει να λαμβάνει η προσφυγική κρίση που έχει ξεσπάσει στην ευρωπαϊκή ήπειρο, καθώς η μία μετά την άλλη οι κυβερνήσεις των χωρών αποφασίζουν να κλείσουν τα σύνορά τους, εγκλωβίζοντας τους πρόσφυγες στα Βαλκάνια. Μετά τη Γερμανία, η οποία αποφάσισε να άρει μερικώς τη συνθήκη του Σένγκεν στα σύνορά της με την Αυστρία (Σχόλιο δικό μας: οἱ Γερμαναράδες καταρρίπτουν συνθῆκες ὅποτε θέλουν καί κουνᾶνε τό δάχτυλο σέ ἐμᾶς νά τηροῦμε "προαπαιτούμενα"...) και να επιβάλει επιπλέον ελέγχους και την Ουγγαρία, η οποία ύψωσε μεταλλικό φράκτη και έκλεισε τα σύνορά της με τη Σερβία, η Κροατία ήταν εκείνη που ανακοίνωσε ότι κλείνουν τα σύνορά της με τη Σερβία, εγκλωβίζοντας δεκάδες χιλιάδες μετανάστες στο σερβικό έδαφος.Η προέλευση του χάρτη είναι από το BBC
Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, εάν αποφασίσει το κλείσιμο των συνόρων τους και τα Σκόπια, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αποκλεισμένη με δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες στα εδάφη της, γεγονός που θα προκαλέσει τεράστια επιπλέον κρίση στη χώρα, πολύ δε περισσότερο την ώρα που το πολιτικό τοπίο παραμένει απολύτως ρευστό.

Ο συγκεκριμένος χάρτης είναι από το BBC
Η απόφαση των Κροατών ήταν αποτέλεσμα τόσο των σοβαρότατων επεισοδίων που προκλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, με έναν πρόσφυγα να χάνει τη ζωή του σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, αλλά και της έλευσης 10.000 και πλέον προσφύγων μέσα σε ένα μόλις 24ωρο. Η κροατική κυβέρνηση είχε προειδοποιήσει από νωρίς την Πέμπτη ότι θα καταφύγει στο κλείσιμο των συνόρων της, αν συνεχιζόταν με αυτόν τον ρυθμό η ροή των προσφύγων στο έδαφός της. Όπως ανακοινώθηκε από τις κροατικές αρχές, έκλεισαν οι εφτά από τους οκτώ σταθμούς διέλευσης στα σύνορα με τη Σερβία, καθώς «δεν είχαμε άλλη επιλογή μετά τη διέλευση 10.000 και πλέον προσφύγων σε ένα 24ωρο», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αξιωματούχος στη συνοριακή γραμμή. Η μοναδική γραμμή που παρέμεινε ανοικτή, αλλά πραγματοποιούνται εξαιρετικά αυστηροί έλεγχοι, είναι εκείνη που ενώνει το Βελιγράδι με το Ζάγκρεμπ.

Μετά τα σοβαρότατα επεισόδια στα σύνορα της Σερβίας με την Ουγγαρία, οι ορδές των προσφύγων αποφάσισαν να βαδίσουν προς την Κροατία, προκειμένου να μεταβούν στη Σλοβενία και από εκεί στην Αυστρία και τη Γερμανία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και η Σλοβενία αποφάσισε έκτακτα μέτρα προκειμένου να ελέγξει τη ροή των προσφύγων. Όπως μετέδωσαν διεθνή ΜΜΕ, οι σλοβενικές αρχές διακόπτουν την πορεία των τρένων που μεταφέρουν πρόσφυγες και τα υποχρεώνει να επιστρέψουν στην Κροατία, απ' όπου και ξεκίνησαν!

Σύμφωνα με αξιωματούχους στην Κροατία, σκοπός είναι να κλείσει η δίοδος των προσφύγων που διασχίζουν τη Μεσόγειο και καταφτάνουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο μέσω της Ελλάδας. Η Κροατία προσπάθησε τα πρώτα 24ωρα να παραχωρήσει προσωρινό άσυλο στους πρόσφυγες και να φροντίσει για την ομαλή διέλευσή της από τα εδάφη της, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να ελεγχθεί η αυξημένη ροή, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση για το κλείσιμο των συνόρων.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας, Ράνκο Όστοϊτς τοποθετήθηκε δημοσίως, λέγοντας πως ο δρόμος για την Ευρώπη μέσω της Κροατίας είναι κλειστός και πως δεν περιμένουν λεωφορεία τους μετανάστες. «Όποιος το υποστηρίζει αυτό, είναι ψέμα», τόνισε χαρακτηριστικά. Οι Σλοβένοι επιβεβαίωσαν ότι σταμάτησαν τη διέλευση των τρένων που μετέφεραν πρόσφυγες στην Ντόμποβα, στα σύνορα με την Κροατία, δηλώνοντας πως θα επιστρέψουν πίσω στην Κροατία το συντομότερο δυνατό.

Ως εκ τούτου, με τη Γερμανία να επιβάλλει επιπλέον ελέγχους, την Αυστρία να ελέγχει επίσης τη διέλευση των οχημάτων, παρ' ότι δεν έχει ανακοινώσει το κλείσιμο των συνόρων της, την Ουγγαρία, την Κροατία και τη Σλοβενία να κλείνουν επισήμως τη δίοδο των προσφύγων από τα εδάφη τους, εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες φέρονται να εγκλωβίζονται στα Βαλκάνια και δη στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί τον βασικό πυλώνα εισόδου στο ευρωπαϊκό έδαφος. Οι πρόσφυγες που αποβιβάζονται κατά χιλιάδες σε καθημερινή βάση στα ελληνικά νησιά είναι πολύ πιθανό να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, καθώς, με τα σύνορα κλειστά σε όλες τις χώρες που συνορεύουν με την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, δεν θα μπορούν να μετακινηθούν, με συνέπεια το βάρος να πέσει εκ νέου στις ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες καλούνται να σχεδιάσουν εκτάκτως ένα συγκεκριμένο πλάνο αντιμετώπισης για το «προσφυγικό τσουνάμι» που ενδέχεται να ακολουθήσει.
Η Ουγγαρία υψώνει φράκτη και στα σύνορα με την Κροατία
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν ανακοίνωσε την έναρξη κατασκευής φράκτη στα σύνορα της χώρας του με την Κροατία για να εμποδίσει την είσοδο των χιλιάδων προσφύγων που αρχίζουν να εγκλωβίζονται στο κροατικό έδαφος. Η Βουδαπέστη έχει υψώσει συρμάτινο φράκτη κατά μήκος της μεθορίου με την Σερβία σφραγίζοντας τα σύνορά της και αναγκάζοντας τους χιλιάδες των προσφύγων που κατευθύνονται προς τη βόρεια Ευρώπη να στραφούν προς την Κροατία.
Πηγή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)