Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο ! ! ! ΕΔΩΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!! ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ!!!

   
Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο ! ! !
ΕΔΩΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!
 ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ 
ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ!!!

Ἔτσι ἐξηγεῖται καί αὐτό:
ΚΑΡΤΕΣ χρησιμοποίησε η «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για να προμηθεύσει τρόφιμα στους πολύτεκνους!!! 
Εὐτυχῶς...ἔχουμε Ποιμένες!...


Τώρα σέ πρώτη φάση κάνουν τόν ἀριθμό τοῦ Ἀντιχρίστου (666) ὑποχρεωτικό ἀνά κοινωνικές ὁμάδες καί περιπτώσεις. Σέ λίγο καιρό, θά ἑνοποιήσουν ὅλες τίς περιπτώσεις...σέ ΜΙΑ! (ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ)!

Μετά...τελικό χάραγμα μέσα στό ἀνθρώπινο δέρμα!
*

"ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι 
εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα"

(Ἀποκ. 13, 17)

Ἀφιερωμένο γιά πολλοστή φορά  σέ ὅσους κοιμοῦνται ὄρθιοι (ἤ ἔχουν ἄλλους λόγους

καί παραπλανοῦν τόν κόσμο...). Ἐπίσης καί σέ ὅσους ἔχουν καταπιεῖ τόν λοστό

καί δέν βγάζουν ἄχνα περί κάρτας πολίτη καί ὑποχρεωτικῶν τσιπαρισμένων πιστωτικῶν καρτῶν. Ἐπίσης καί σέ ὅσους παραλείπουν ἀθεολογήτως νά ἀναφερθοῦν: στά ρηθέντα τῶν Ἁγίων, στό χάραγμα, τό 666, τόν Ἀντίχριστο, τήν ἀπώλεια Χάριτος, τήν ἀπώλεια τῆς σφραγίδας τοῦ Ἁγίου Βαπτίσματος, μιλᾶνε γιά "πολιτικοοικονομικές ἐλευθερίες" καί ὄχι γιά τήν μετάλλαξη τῆς θεόσδοτης φύσεως τοῦ ἀνθρώπου  ἀπό ἔμψυχη εἰκόνα τοῦ Θεοῦ σέ ρομπότ δεδομένων καί γιά τήν διαγραφή ἀπό τό Βιβλίο τῆς Ζωῆς,

...

μόνο τίς τελευταῖες ἡμέρες πού τρέχουν τά γεγονότα ταχέως κι ἐπειδή λαμβάνουμε ὑπόψιν τά ρηθέντα τῶν Ἁγίων  σχετικά μέ τό θέμα,  τά γεγονότα καί μιλᾶμε μέ ἀποδείξεις, ΕΓΚΑΙΡΩΣ, σᾶς ἔχουμε παρουσιάσει τά ἑξῆς ἄρθρα:

1. NBC News:  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ  ΕΩΣ ΤΟ 2017!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2. Τά 23 νησιά πού θά συναλλάσσονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  μέ τσιπαρισμένη πιστωτική κάρτα!

3. Τί εἴπατε; Πῆραν πίσω τήν κάρτα τοῦ πολίτη;    Τί ἔχετε νά πεῖτε καί γιά κάρτα καί γιά τό δεξί σας χέρι;  (Ἀποκαλυπτικό βίντεο!!!)


5. S.O.S!!!  ΠΡΟΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 666!!! Δέν περνᾶνε μέ ταυτότητα τόν ἀριθμό τοῦ Ἀντιχρίστου ἀκόμη   καί τό ἐπιχειροῦν πλαγίως καί δολίως διά τῶν πιστωτικῶν καρτῶν!!!












17. Beep card-ὁ ἐφιάλτης τῆς ἀπόλυτης παρακολούθησης ἀπό τήν κάρτα "κατάσκοπο"!















32. Ἔρχεται ἤ δέν ἔρχεται ἡ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ; Θά ἑνοποιήσουν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ καί ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!! Καί, ὅπως ξέρετε, τά δύο πρῶτα λειτουργοῦν ἤδη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ! Ἄρα;...


Παραταῦτα, κάποιοι (ρασοφόροι καί λαϊκοί)

ἀκόμα ἀναρωτιοῦνται ἀφελῶς

"ἄν θά ἔχει τσιπάκι ἡ κάρτα-πολίτη" καί ἄν ἔχει τό 666 τό τσίπ

καί παραπλανοῦν τόν κόσμο...


καί συνεχίζουμε...

Ὁ νεοταξικός ΣΥΡΙΖΑ καί ὁ Ἀρχιεπίσκοπος
"τά βρῆκαν" μέ τήν ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: 
 
Προδότες της πίστεως ο νέος υπουργός εσωτερικών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος μάλιστα είναι και Χριστιανός ορθόδοξος , αλλά και ο αρχιεπίσκοπος της Ελλαδικής ορθοδόξου εκκλησίας, Ιερώνυμος

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφτηκε στις 5/10/2015 τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο , και του ανακοίνωσε την πρόθεσή του στο να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ για την καταπολέμηση όπως τόνισε της γραφειοκρατίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αντί να πει στον Κουρουμπλή ένα βροντερό ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,ένα ΌΧΙ το οποίο έλεγαν και λένε εδώ και χρόνια άγιοι γεροντάδες ,μοναχοί εντός και εκτός Αγίου όρους , ορθόδοξοι σύλλογοι, θεολόγοι , και χιλιάδες χριστιανών ορθοδόξων , του έλεγε για την στήριξη της εκκλησίας στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς , και για τρόπους ανακούφισής του ταλαιπωρημένου Ελληνικού λαού που σε λίγο ετοιμάζεται να οδηγήσει ολοκληρωτικά στην αγκαλιά του αντιχρίστου 666 χάριν της ειρήνης και της ευημερίας δια μέσου της παναιρέσεως του οικουμενισμού , και δια μέσου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του αντιχρίστου 666.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΝΑ  ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. 

ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ,ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ , ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ.....ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΣΑΦ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣΑΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι ένα με τον Καίσαρα , και με όλους τους αντιχρίστους , αφού εξυπηρετεί και βοηθάει να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταία χρόνια σιωπούν, ενώ μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήταν πρωτοπόροι στον αγώνα κατά της ηλεκτρονικής σκλαβιάς του αντιχρίστου 666.

Αυτή η σιγή ιχθύος που κρατούν ,βοηθάει εξίσου στο να προχωράνε οι αντίχριστοι τα σχέδια τους. Ελάχιστοι αντιστέκονται δυναμικά.

ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ έχουν γίνει ένα με τους Μασόνους που έχουν κατακλύσει την Ελληνική βουλή , με τους λάτρεις του ΣΑΤΑΝΑ ,με τους Εβραίους σιωνιστές ,τους σταυρωτές του κυρίου ημών Ιησού Χριστού που αναμένουν τον μεσσία τους τον αντίχριστο 666 και εργάζονται αιώνες για να το καταφέρουν , και τα τελευταία χρόνια Ιερώνυμε εσύ και οι προκάτοχοί σου είστε οι καλύτεροι βοηθοί τους προς τον σκοπό αυτό, αφού κρατάτε του ορθοδόξους Χριστιανούς κοιμισμένους και μέσα στην πλάνη του καθησυχασμού για να μην χαλάσει η βόλεψή σας.

Διώξατε τους πιστούς από την εκκλησία με τα σκάνδαλά σας , την φιλαργυρία σας , τις αιρέσεις σας .

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ…..ΩΣ ΠΟΤΕ ;

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ , γιατί ενώ ο Τριαδικός Θεός σας έδωσε το ύψιστο αξίωμα της ιεροσύνης για να σώζεται ψυχές και να τις οδηγείτε στον παράδεισο , εσείς τις οδηγείτε στην αιώνια κόλαση.

Τέλος ,κρίμα και για όσους Έλληνες Χριστιανούς ορθοδόξους ψήφισαν άθεους και μασόνους για τους σώσουν.

Σ.Β



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.... Καλούμε τους αντιπροσώπους των συλλόγων και όλους τους πολίτες στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11-10-2015 στις 16:30 το απόγευμα στον σταθμό του Μετρό Ακρόπολη, ενάντια στην κάρτα του πολίτη, και στην αχρήματη συναλλαγή.  
Επειδή η νέα τεχνολογία εμπλέκεται με την ηλεκτρονική σκλαβιά του ανθρώπου και το χάραγμα του αντιχρίστου 666(κινητά, ιντερνέτ,κάρτες τραπέζης,σίτισης,απόρων, ΑΜΚΑ, Α.Φ.Μ.,Rfid chips,ηλεκτρονικά διαβατήρια κτλ). 

Έλληνα ορθόδοξε! Δεν είσαι σκλάβος του Δ.Ν.Τ. των Ρότσιλντ! Στα χέρια σου είναι να κρατήσεις την ελευθερία σου. 

Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη για την Ελλάδα,για την Ορθοδοξία,για την Δημοκρατία,για την Ελευθερία και το μέλλον των παιδιών σου

Ορθόδοξη επιτροπή Συλλόγων και φορέων Ενάντια στην αχρήματη κοινωνία Και την κάρτα του πολίτη. 

Τηλ. 2103244197

Αξιόλογοι ομιλητές


Πηγή: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Κουρουμπλής μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο: 
-Η Κάρτα του Πολίτη θα δημιουργηθεί άμεσα

Και ο Αρχιεπίσκοπος τι του απάντησε;
Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
 κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε σήμερα τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
 Ο Μακαριώτατος κατά την ένθερμη υποδοχή που επεφύλαξε στον
υπουργό, του ευχήθηκε καλή δύναμη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.
Στην συνάντηση συζητήθηκε και η Κάρτα του Πολίτη.
Ο κ. Κουρουμπλής ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Αρχιεπίσκοπο για τη σημερινή τους συνάντηση δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «κάθε φορά που συναντώ τον Μακαριώτατο είναι μια στιγμή που γεννά σκέψεις, δημιουργικούς προβληματισμούς, οράματα, ελπίδες, αγάπη και όρεξη για προσπάθεια».
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την Εκκλησία, προκειμένου να επιλύονται προβλήματα και να τακτοποιούνται εκκρεμότητες.

Ο υπουργός επεσήμανε ότι θα προωθηθούν πολιτικές στήριξης και δημιουργίας νέων θεσμών στέγης ημιαυτόνομης διαβίωσης, αλλά και οικογενειακού περιβάλλοντος, για ανθρώπους με ιδιαιτερότητες οι οποίοι πιθανά να μην μπορούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους.
Ζητήματα που ο ίδιος έχει δρομολογήσει από την θητεία του στο Υπουργείο Υγείας. Έθεσε, επίσης, καίριες πλευρές του προσφυγικού προβλήματος και επεσήμανε την σταθερή και διαχρονική στήριξη των σχετικών πρωτοβουλιών από την Εκκλησία, καθώς όπως υπογράμμισε, είναι σημαντικό που ο Μακαριώτατος επιμένει να συνδράμει στις προσπάθειες ανακούφισης του ανθρώπου και να δίνει την δέουσα σημασία στον συντονισμό όλων των θεσμικών φορέων της χώρας ώστε να υπάρχει γρήγορο και απτό αποτέλεσμα προς όφελος της κοινωνίας.
Επιπροσθέτως, ο υπουργός ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πρόθεση υλοποίησης της κάρτας του πολίτη, στο πλαίσιο της απλοποίησης των υπηρεσιών του κράτους προς τους πολίτες και της αντιμετώπισης του χρόνιου προβλήματος της γραφειοκρατίας. Συγκεκριμένα συζητήθηκε η θέσπιση της Κάρτας του Πολίτη που ο Υπουργός ανάφερε εμφανώς αποφασισμένος για την δημιουργία παρά τις αντιθέσεις εκκλησιαστικών κύκλων. «Η Κάρτα του Πολίτη θα θεσπιστεί. Εαν αποτύχει το μέτρο θα είναι δική μου πολιτική ευθύνη και θα την επωμισθώ». Ο κ. Ιερώνυμος, από την πλευρά του, αφού αναφέρθηκε στο γόνιμο χαρακτήρα των συζητήσεων που πάντα όπως τόνισε έχει με τον υπουργό, επεσήμανε ότι συνέπεσαν οι απόψεις τους σε ζητήματα τακτοποίησης ορισμένων εκκρεμοτήτων οι οποίες άπτονται του Υπουργείου Υγείας και στα οποία εμπλέκεται η Εκκλησία στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και στήριξης, όπου αυτή χρειάζεται.
Ο υπουργός, δεν παρέλειψε να επαναλάβει την δέσμευσή του απέναντι στον Μακαριώτατο, αναφορικά με την τοποθέτηση ενός αριθμού κληρικών που η κυβέρνηση έχει αποφασίσει, λόγω των κενών που προκάλεσαν οι περικοπές σε αυτές τις θέσεις, τα τελευταία χρόνια.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε πνεύμα σύμπνοιας και συμπόρευσης σε ζητήματα κοινωνικών αναγκών και ελλειμμάτων, με κοινό στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των αδύναμων, κυρίως, πληθυσμιακών ομάδων.

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)