TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Φρίκη χωρίς όριο από το Ισλαμικό Κράτος: Τώρα "σπέρνει" ιό που... τρώει τη σάρκα! (Φωτό)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! 
Φρίκη χωρίς όριο από το Ισλαμικό Κράτος: Τώρα "σπέρνει" ιό που... τρώει τη σάρκα! 
(Φωτό)

 http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/12/isis-ios.jpg

Δεν έχουν τέλος οι βαρβαρότητες του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία... Σύμφωνα με την Κουρδική Ερυθρά Ημισέλινο, το ΙΚ είναι υπεύθυνο για την εξάπλωση ενός ιού που τρώει την ανθρώπινη σάρκα.

Στελέχη της οργάνωσης ανέφεραν ότι έχουν γίνει μάρτυρες πάνω από 500 κρουσμάτων της νόσου της λεϊσμανίασης στη Συρία τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο Dilqash Isa της Κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου, δήλωσε: «Ο κύριος παράγοντας της ταχείας εξάπλωσης του ιού είναι ότι στο πλαίσιο των αποτρόπαιων πράξεών του το ΙSIS σκοτώνει αθώους ανθρώπους και περιφέρει ή και αφήνει για μέρες τις σορούς τους σε δρόμους και πλατείες».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κατήγγειλε ότι οι υπηρεσίες υγείας της Συρίας έχουν καταρρεύσει τελείως ως αποτέλεσμα του εμφυλίου πολέμου. Ένας Κούρδος μαχητής από την Συρία υποστήριξε: «Εμείς δεν ξέραμε τίποτα για αυτή τη θανάσιμη ασθένεια νωρίτερα. Βρισκόμαστε στο πεδίο της μάχης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αυτή η νόσος ουσιαστικά αναπτύχθηκε στις εμπόλεμες περιοχές, το Ταλ Χαμίς, τη Χον, το Κόσα».

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τουίταρε έναν σύνδεσμο με την πραγματική ιστορία στο Rudaw.net, ενώ ο ΠΟΥ έχει προειδοποιήσει πως ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία έχει μια δραματική επίδραση στην υγεία του έθνους με την κατάρρευση των υπηρεσιών υγείας. Ισχυρίζονται δε πως 13 εκατομμύρια Σύριοι έχουν ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας.

Πηγή
Tromaktiko
http://www.newsnowgr.com/article/881532/pagkosmios-synagermos-friki-xoris-orio-apo-to-islamiko-kratos-tora-spernei-io-pou-troei-ti-sarka-photo.html

Σοκαριστικό: 
Το ISIS έχει εξαπλώσει ιό 
που τρώει το δέρμα των ανθρώπων!
 Δείτε τις φρικιαστικές εικόνες... 
[photos]
Το ISIS βρήκε ένα νέο τρόπο προκειμένου να σκοτώνει ανθρώπους: έναν νέο θανατηφόρο ιό ,Leishmaniasis, όπως αναφέρεται στα ξένα μέσα, ο οποίος εξαπλώνεται μέσα από παράσιτα που μπορεί να κολλήσει κανείς.

Το σύστημα υγείας στη Συρία έχει καταρρεύσει λόγω του πολέμου και ήδη έχουν καταγραφεί 500+ κρούσματα. Η συγκεκριμένη ασθένεια λέγεται πως είναι θεραπεύσιμη αρκεί κάποιος να το προλάβει πριν εξαπλωθεί πολύ και είναι αργά.
 
Πηγή: Tromaktiko

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
 
 

Πηγή: http://www.newsnowgr.com/article/881433/sokaristiko-to-ISIS-exei-exaplosei-io-pou-troei-to-derma-ton-anthropon-deite-tis-frikiastikes-eikones-photos.html

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)