Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG: «ΤΡΕΧΕΙ» ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – Επέλεξαν πρόεδρο στις ΗΠΑ και καγκελάριο στη Γερμανία!

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG:
 «ΤΡΕΧΕΙ» ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – 
Επέλεξαν πρόεδρο στις ΗΠΑ
 και καγκελάριο στη Γερμανία!

 http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDYvMDgvYmlsZGVyYmVyZy5qcGc%3D&t=0&w=820&h=457&a=Center
https://2blackjack1.files.wordpress.com/2009/12/lucifer_satan_devil_hillary_clinton.jpg
 
Συνδυάστε σᾶς παρακαλοῦμε τήν "προτίμηση Χίλαρυ", μέ αὐτό τό ἄρθρο μας:
Κατά του Brexit και υπέρ της Χίλαρι τάσσεται η 64η συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, οι εργασίες της οποίας ξεκινούν αύριο στη Δρέσδη της Γερμανίας με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας της πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και τρεις Ελληνες: Ο πρόεδρος της Ν.Δ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιώργος Λογοθέτης, ιδρυτικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LibraGroup (ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα το Λονδίνο) και ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος και στέλεχος της ΤΙΤΑΝ θα δώσουν άρωμα Ελλάδας στην φετινή συνεδρίαση.

Ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες είναι πώς να αποτρέψουν τον Αμερικανό Μίδα, Ντόναλντ Τραμπ από το να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, την πιθανότητα μαζικών λαϊκών εξεγέρσεων ως αποτέλεσμα της ακραίας ανισότητας του πλούτου, η απειλή της τρομοκρατίας καθώς και το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου στη Βρετανία σχετικά με το αν θα παραμείνει η χώρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση (Brexit).

Οπως επισημαίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η συμμετοχή του γερουσιαστή Λίντσει Γκράχαμ – του επονομαζόμενου αντι- Τραμπ – δείχνει ότι, η λέσχη Bilderberg θα σχεδιάσει τρόπους με τους οποίους θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον Ντόναλντ Τραμπ από το να νικήσει την αγαπημένη υποψήφιο της Λέσχης και πρώτη γυναίκα στην ιστορία του Δημοκρατικού Κόμματος που διεκδικεί το προεδρικό χρίσμα, Χίλαρι Κλίντον.
Αν και όπως αναφέρθηκε στα γερμανικά ΜΜΕ, η καγκελάριος της χώρας, Ανγκελα Μέρκελ αναμενόταν να είναι παρούσα στη φετινή συνεδρίαση, παρ” όλ” αυτά, το όνομά της δεν περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα των συμμετεχόντων.
Ανάμεσα στους 130 περίπου συμμετέχοντες συγκαταλέγονται ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν, το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Μπενουά Κερέ, η ισχυρή κυρία του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας και επικρατέστερη διάδοχος της Μέρκελ, εφόσον η ίδια δεν διεκδικήσει εκ νέου την καγκελαρία το 2017, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Πηγή: 
http://www.crashonline.gr/%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%B7-bilderberg-%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)