TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Γαλλία: Διαδηλώσεις ξανά κατά του Νόμου «παγκόσμιας-ασφάλειας»... και της παρακολούθησης των πολιτών! Βίντεο

Γαλλία: 

Διαδηλώσεις ξανά 

κατά του Νόμου 

«παγκόσμιας-ασφάλειας»...

και της παρακολούθησης των πολιτών!

Βίντεο

 Αὐτά πού δέν δείχνουν τά σιωνοκρατούμενα κανάλια
τῶν Ἑλληνικῶν Μ.Μ.Ε.
γιά νά μᾶς ἔχουν καρφωμένους καί ἀποχαυνωμένους
στούς καναπέδες τοῦ ὠχαδελφισμοῦ
τῆς τρομοκρατίας,
τῆς πλύσης ἐγκεφάλου
καί τοῦ πειθαναγκασμοῦ!

 

Παρά τις χιονοπτώσεις, οι συμμετέχοντες στις «πορείες για την ελευθερία» έφεραν πανό με συνθήματα όπως: «Αστυνομία παντού, δικαιοσύνη πουθενά» και «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αστυνομικό κράτος»...

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών, 75 άτομα συνελήφθησαν, από τους οποίους 24 στο Παρίσι και 12 αστυνομικοί και χωροφύλακες τραυματίστηκαν.

Οι Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους ξανά το Σάββατο στο Παρίσι και σε αρκετές πόλεις της χώρας. Ήταν 34.000 σύμφωνα με την αστυνομία και 200.000 σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Στην πρωτεύουσα, μια πομπή χιλιάδων ανθρώπων βάδισε σε μια χιονώδη βροχή προς την Place de la Bastille, πίσω από ένα πανό που απαιτούσε την απόσυρση αυτού του νομοσχεδίου, φωνάζοντας «αστυνομία παντού δικαιοσύνη πουθενά» και «κατάσταση έκτακτης ανάγκης Αστυνομία, δεν θα μας εμποδίσετε να διαδηλώσουμε! ».

 

 

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Gerald Darmanin ανέφερε ότι «75 άτομα συνελήφθησαν, συμπεριλαμβανομένων 24 στο Παρίσι» και υπήρξαν «12 τραυματίες αστυνομικοί και χωροφύλακες. Η αστυνομία και οι χωροφύλακες μας βρισκόταν και πάλι στο ραντεβού για να επιβλέψουν τις διαδηλώσεις» 

Στο Παρίσι, η αστυνομία απαρίθμησε 6.500 διαδηλωτές, έναντι 15.000 σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Συλλήψεις στη Νάντη

Ήταν ιδιαίτερα πολυάριθμοι στην αρχή της διαδήλωσης στη Νάντη πίσω από πανό, όπως «είμαστε όλοι διοργανωτές του raves» ή «Το κράτος δολοφονεί: ζωές, πολιτισμούς, ελευθερίες». Η αστυνομία ανέφερε τρεις συλλήψεις μετά από « ρίψη πυροτεχνημάτων και γυάλινων φιαλών στην αστυνομία ».

 

Σχεδόν 80 συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη Γαλλία

Σχεδιάστηκαν σχεδόν 80 συγκεντρώσεις, σύμφωνα με τη lefigaro, «για το δικαίωμα στην ενημέρωση, κατά της αστυνομικής βίας, για την ελευθερία διαδήλωσης και κατά της μαζικής επιτήρησης «. Αυτές οι « πορείες ελευθερίας » πραγματοποιούνται μετά από πρόσκληση συντονισμού ενώσεων και συνδικαλιστικών οργανώσεων που κινητοποιούνται εναντίον αυτού του κειμένου, το οποίο περιορίζει ιδίως τη διάδοση εικόνων της αστυνομίας.

Το νομοσχέδιο, που έχει ήδη εγκριθεί σε πρώτη ανάγνωση στην Εθνοσυνέλευση, πρέπει να εξεταστεί τον Μάρτιο στη Γερουσία.  Επηρεάζει τον ίδιο τον σεβασμό του κράτους δικαίου «και τον έλεγχο των αρχών» από τους πολίτες, το Κοινοβούλιο, τη δικαιοσύνη και τον τύπο «, υπογραμμίζουν οι ενώσεις, οι οποίες προσθέτουν ότι «τα μέτρα παρακολούθησης του πληθυσμού πρέπει, να είναι η εξαίρεση«. Απαιτούν ακόμη την απόσυρση πολλών διατάξεων, ξεκινώντας από το άρθρο 24, το οποίο τιμωρεί την κακόβουλη διάδοση εικόνων των μελών της αστυνομίας. Η συλλογική ομάδα, η οποία ζητά να παραληφθεί από τον Πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν, στοχεύει επίσης τα άρθρα 21 και 22 σχετικά με τη χρήση κάμερας πεζών και drone από την αστυνομία, και του « νέου εθνικού σχεδίου για τη συντήρηση «εντολή » (SNMO), που επικαλούνται τακτικά η αστυνομία για να περιορίσει την κάλυψη των διαδηλώσεων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

 

Παράλληλα με τη διαδήλωση κατά του «Παγκόσμιου Νόμου για την Ασφάλεια», πραγματοποιήθηκε διαδήλωση κατά του νόμου περί βιοηθικής, που διοργανώθηκε από τον Manif pour Tous. Γυναίκες από τη μαχητική συντηρητική ομάδα, ντυμένες με την αλληγορία Marianne της Γαλλικής Δημοκρατίας, ώθησαν τα καροτσάκια μπροστά από το Υπουργείο Υγείας.

 


 https://www.youtube.com/watch?v=jC8Buhz-ZX8&feature=emb_title

 


https://www.youtube.com/watch?v=OydMpk_o5HU&feature=emb_title

 

Πηγή:
https://kentripotideas.wordpress.com/2021/01/17/%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)