Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021

ένα κοινό σχέδιο Πενταγώνου και BigPharma!!” Μείωση υπερπληθυσμού-στείρωση-εμβολια

To 2015 στο βιβλίο της Claire Séverac

”ο Μυστικός Πόλεμος κατά των λαών 

( μην τους συγχωρείτε. Γνωρίζουν τι κάνουν): ”SARS, ένα κοινό σχέδιο Πενταγώνου και BigPharma!!” 

Μείωση υπερπληθυσμού-στείρωση-εμβολιασμός.

 


To 2015 στο βιβλίο της Claire Séverac ”ο Μυστικός Πόλεμος κατά των λαών ( μην τους συγχωρείτε. Γνωρίζουν τι κάνουν.”(εκδ. ÉLIE ET MADO / KONTRE KULTUREwww.kontrekulture.com 2015) έγραφε:

”στις 26 Ιουλίου 2003 μια επιστολή αναρτήθηκε στο site του Clifford Carnicom, που αναφέρει ότι μια συνάντηση έγινε μεταξύ ενός ερευνητή κι μιας στρατιωτικής πηγής πολύ καλά πληροφορημένης. Η πηγή επιβεβαιώνει:

η επιχείρηση είναι ένα κοινό σχέδιο Πενταγώνου και Φαρμακευτικής Βιομηχανίας.

Το Πεντάγωνο θέλει να τεστάρει νέες ασθένειες, προκληταίες από βιολογικές ουσίες με στρατιωτικούς σκοπούς σε πληθυσμούς χωρίς τη συναίνεσή τους ( δεν μας εκπλήσσει η μη συναίνεση μας επέβαλαν ακούσιο μαζικό εγκλεισμό για 2 χρόνια χωρίς τη συναίνεσή μας- lockdown,μας σφράγισαν τα πρόσωπα-ανάσα χωρίς τη συναίνεσή μας, θα μας εμβολιάσουν υποχρεωτικά εκβιαστικά χωρίς τη συγκατάθεσή μας). Η επιδημία του SARS (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο) όντας θεωρούμενη ως μια αποτυχία γιατί το ποσοστό θνησιμότητας ήλπιζαν να είναι 80 %(Οπότε την επανέφεραν με τη μορφή ατυχήματος στο Γουχάν όπου επιχειρούσαν σε αυτό το βιολογικό εργαστήριο και Αμερικανοί πιο ενισχυμένη;;ή και πάλι απέτυχαν;;) ( παραπομπή 99 του βιβλίου: Αρκετοί ειδικοί έχουν επιβεβαιώσει ότι το SARS είναι ένας συνδυασμός δύο παθογόνων παραγόντων: του κοροναϊού και του παραμυξοϊού που δημιουργούν την ασθένεια και που δεν μπορούν να εμφανιστούν φυσικά. Ο ιός φαίνεται να προήλθε από ενδιάμεση έρευνα και διέφυγε από ένα κινεζικό εργαστήριο, http://www.rense.com/ general36 / aas.htm

Η φαρμακευτική βιομηχανία αποκομίζει δισεκατομμύρια με φάρμακα που παρασκευάζονται για τη θεραπεία θανατηφόρων και μη θανατηφόρων ασθενειών που προκαλούνται στον πληθυσμό. Τα βακτήρια και οι ιοί ξηραίνονται με κατάψυξη και στη συνέχεια τοποθετούνται σε λεπτά νημάτια για διανομή. Μέταλλα ρίχνονται μαζί με ασθένειες αναθερμαίνονται στον ήλιο, δημιουργώντας το τέλειο περιβάλλον για τα βακτήρια και τους ιούς να πολλαπλασιάζονται στον αέρα.

■ Οι περισσότερες χώρες που ψεκάζονται δεν γνωρίζουν τις δραστηριότητες και δεν έχουν συναινέσει. Λέει: «Ο απώτερος στόχος είναι ο έλεγχος όλων των πληθυσμών μέσω της ελεγχόμενης και ακριβούς εφαρμογής φαρμάκων, ασθενειών κ.λπ. Οι άνθρωποι που προσπάθησαν να αποκαλύψουν την αλήθεια φυλακίστηκαν και σκοτώθηκαν. Είναι η πιο επικίνδυνη και πιο σκοτεινή στιγμή που γνωρίζω σε όλα τα χρόνια υπηρεσίας μου σε αυτήν τη χώρα. Ο Carnicom εξηγεί ότι παρόλο που αυτές οι πληροφορίες μεταδίδονται χωρίς να αποκαλύπτονται οι ταυτότητες των ατόμων, υποστηρίζει την ακεραιότητα του ερευνητή που έδωσε αυτές τις πληροφορίες στο κοινό. Σαφώς, σύμφωνα με τον Carnicom και τον πληροφοριοδότη του, η φύση και ο σκοπός των chemtrails πιθανόν να οδηγήσουν σε γενοκτονία.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2004, το ”βαθύ λαρύγγι” “Deep Sky” βρέθηκε άψυχο. Τα νέα ήρθαν μέσω του William Thomas, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στον “Deep Sky” και ένας από τους λίγους που γνώριζαν την πραγματική του ταυτότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα του βρέθηκε στο αυτοκίνητο του τελευταίου, σταθμευμένο στο γκαράζ της κατοικίας του στο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια, με επέκταση σωλήνα εξάτμισης που βλέπει στο εσωτερικό του οχήματος. Φαίνεται ότι ο άντρας αυτοκτόνησε … Ήταν η σύζυγός του που το ανακάλυψε. Αποκαλύπτει ότι ο σύζυγός της είχε γίνει ζοφερός και ανήσυχος τους τελευταίους μήνες.

Ο Joe Banister, πρώην αξιωματικός της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων 100 (IRS), δήλωσε: «Δυστυχώς, η κυβέρνηση υποστηρίζει όλα τα είδη ευγονικών δραστηριοτήτων όπως αυτό… μιλάω για θάνατο και ασθένειες … Έχω δει Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι υπάρχουν προγράμματα για να ρίξουμε όλα αυτά τα χημικά σε εμάς, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο σκοπός. Χρειαζόμαστε περισσότερους Αμερικανούς για να καταλάβουμε τι συμβαίνει για τη δημιουργία εξέγερσης. Σκοτώνουν ανθρώπους, καθιστώντας τους άρρωστους … »Στην ερώτηση του ερευνητή:« Είναι γενοκτονία; Απαντά: “Φυσικά, απολύτως!”

Μικροτσιπ

Στη συνέντευξη που ανέφερα παραπάνω, ο Aaron Russo υπενθυμίζει ότι η 9/11 ήταν ένα γιγαντιαίο ΗΟΑΧ ( σσ στους μανιώδεις συλλέκτες του είδους) που επέτρεψε σε αυτές τις ελίτ να εφαρμόσουν μέτρα πολέμου δημιουργώντας τρόμο, ο Nick Rockefeller του εξήγησε λίγους μήνες νωρίτερα τι θα έμενε. Περιέγραψε επίσης τον στόχο τους , που είναι τελικά ο έλεγχος όλων των ανθρώπων με την εμφύτευση τσιπ RFID που θα περιέχει όχι μόνο όλες τις πληροφορίες μας, αλλά και τα χρήματά μας …(σσ συνέχεια του τρόμου επί της οθόνης γιατί το σοκ της 9/11 ήταν τοπικό ήθελαν κάτι πλανητικό και έγινε ένα βιολογικό Τσερνομπίλ ή το επικαλούνται) Με το νόμισμα που αφαιρείται, τα αποθεματικά και οι πληρωμές θα περάσουν αναγκαστικά από το τσιπ … που θα επιτρέψει στους maîtres μας να το μπλοκάρουν σε περίπτωση ανυπακοής · και, ως εκ τούτου, δεν θα είμαστε σε θέση να κάνουμε τίποτα, ακόμη και να αγοράσουμε φαγητό!

Η κυβέρνηση συνεχίζει να προωθεί εκστρατείες εμβολιασμού με αδιαμφισβήτητες παρενέργειες και μας αποκρύπτει τις μελέτες που αποδεικνύουν πως τα παιδιά τα ανεμβολίαστα χαίρουν καλύτερης υγείας από τ΄άλλα. (σσ οι μελέτες για τα νέα εμβόλια στα παιδιά να δούμε τις θα δείξουν). Είναι απλό τίποτα απ’ όλα αυτά που μας λένε δεν είναι αλήθεια : 2.000 δις χρέος γιατί ζήσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας, οι ΜΚΟ που εκριζώνουν την πείνα στον κόσμο οι θανατηφόρες επιδημίες και τα σωτήρια εμβόλια η κλιματική υπερθέρμανση οφειλόμενη στην ανθρώπινη μόλυνση… Κατεδαφίζουν τις εκκλησίες μας με μπουλντόζες γιατί δεν έχουν τα μέσα ανακαίνισης, κοιμάται κόσμος στο δρόμο γιατί δεν έχουν τους πόρους να τους χτίσουν κατοικίες…

Μείωση υπερπληθυσμούστείρωση-εμβολιασμός

Οι Attali και Mine (Γάλλοι διανοούμενοι) κραδαίνουν με κάθε ευκαιρία ότι οι ηλικιωμένοι κοστίζουν πολύ ακριβά στο σύστημα υγείας” ( σσ σύμπτωση ο covid19 έπληξε σχεδόν αποκλειστικά τους πιο ηλικιωμένους)

Όσον αφορά τον Μπιλ Γκέιτς, παραδέχεται ήσυχα ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον πληθυσμό: «Υπάρχουν 6,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη Γη, σχεδόν 9 δισεκατομμύρια · τώρα, αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά με νέα εμβόλια, κι υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, αυτά τα στοιχεία θα μπορούσαν να προκαλέσουν μείωση κατά 10 έως 15%. Η μείωση του πληθυσμού-στείρωση ως ευγονικός σκοπός της ελίτ είναι ένας μύθος;


Πηγή:

dimpenews.com/2021/07/04/to-2015-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-claire-severac-%ce%bf-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ:

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)